Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kasia&Rika']widziałam:eviltong:[/quote] śledzisz mnie :mad:
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Wyjątek']śledzisz mnie :mad:[/quote] tak!:diabloti:
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wnioskuję, że Ci się nudzi - skoro Ci się nudzi to dawaj nowe foty:diabloti:
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Wyjątek']Wnioskuję, że Ci się nudzi - skoro Ci się nudzi to dawaj nowe foty:diabloti:[/quote] ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę...
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Kasia&Rika']ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę... chyba,że coś takiego:eviltong: pamiętacie mnie taką? i dla porównania [na zdjęciu mój brat i jego narzeczona] - gdzie jest RIKA?:loveu:
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kasia&Rika']ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę...[/quote] No to zdrówka życzę! A mama niech foty robi :eviltong: Ja właśnie wstawiam swierzutkie - sprawdzałam dzis działanie aparatu :)
Ania :) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jaka ona malutka była :loveu: Taka tyci tyci :evil_lol: :loveu:
kaskaSz Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witamy! Jaka Rika malutka była :) Lubię spanielki, moja babcia kiedyś miała psa w typie tej rasy :) Zdrówka życzę. Pzdr.
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Wyjątek']No to zdrówka życzę! A mama niech foty robi :eviltong: Ja właśnie wstawiam swierzutkie - sprawdzałam dzis działanie aparatu :)[/quote] mama i aprarat :evil_lol::evil_lol: ona antytechniczna, bałabym się jej dać ten stary, już nie mówiąc o lustrzance:diabloti:
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Ania :)']Jaka ona malutka była :loveu: Taka tyci tyci :evil_lol: :loveu: maleńka:loveu:
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='kaskaSz']Witamy! Jaka Rika malutka była :) Lubię spanielki, moja babcia kiedyś miała psa w typie tej rasy :) Zdrówka życzę. Pzdr.[/quote] [CENTER]oj, była:eviltong: [/CENTER]
Izuuus Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://i42.tinypic.com/2lv24p3.jpg mały słodki bączuś :loveu:
Quore Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Cudo <3 A to zdjęcie: http://i42.tinypic.com/2lv24p3.jpg przesłodkie! :3
Kasia&Rika Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Quore']Cudo <3 A to zdjęcie: http://i42.tinypic.com/2lv24p3.jpg przesłodkie! :3 hej!witamy po raz pierwszy!:multi:
Darianna Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale maleńka była :loveu: Ile wtedy miała? Przesłodka :loveu:
Wyjątek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bedziemy wpadać rzadziej niestety :( Bo mam tymczasik :multi:
Illusion Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale z niej słodki szkrab był :loveu::loveu:.
Kasia&Rika Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Darianna']Ale maleńka była :loveu: Ile wtedy miała? Przesłodka :loveu:[/quote] jakoś 8-10 tyg:eviltong: [quote name='Wyjątek']Bedziemy wpadać rzadziej niestety :( Bo mam tymczasik :multi:[/quote] idę poszukać zdjęć w galerii:diabloti: oby były:mad: [quote name='RCookie']Ale z niej słodki szkrab był :loveu::loveu:.[/quote] oj tak,ale szczenięce spojrzenia jej nadal zostało:roll:
Wyjątek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 W moich oczach ona cały czas malutka :eviltong: Ale to dlatego, że ja mam krowę :evil_lol:
Dog Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://i42.tinypic.com/2lv24p3.jpg co za spojrzenie.. :loveu::loveu::loveu: jaka Ona słodziutka... :loveu::loveu:
Recommended Posts