Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']Wnioskuję, że Ci się nudzi - skoro Ci się nudzi to dawaj nowe foty:diabloti:[/quote]

ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę...

Posted

[quote name='Kasia&Rika']ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę...

chyba,że coś takiego:eviltong:

pamiętacie mnie taką?

i dla porównania [na zdjęciu mój brat i jego narzeczona] - gdzie jest RIKA?:loveu:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']ech, chętnie ... ale nie mam... wstawiłam wszystkie ładne z niedzieli,a od wczoraj leże w łóżku, byłam dzisiaj u lekarza i mam szlaban do końca tyg. na wychodzenie ... Biedna Rika jest zdana na mamę...[/quote]

No to zdrówka życzę!

A mama niech foty robi :eviltong:

Ja właśnie wstawiam swierzutkie - sprawdzałam dzis działanie aparatu :)

Posted

[quote name='Wyjątek']No to zdrówka życzę!

A mama niech foty robi :eviltong:

Ja właśnie wstawiam swierzutkie - sprawdzałam dzis działanie aparatu :)[/quote]

mama i aprarat :evil_lol::evil_lol: ona antytechniczna, bałabym się jej dać ten stary, już nie mówiąc o lustrzance:diabloti:

Posted

[quote name='kaskaSz']Witamy! Jaka Rika malutka była :) Lubię spanielki, moja babcia kiedyś miała psa w typie tej rasy :) Zdrówka życzę.
Pzdr.[/quote]

[CENTER]oj, była:eviltong:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Darianna']Ale maleńka była :loveu: Ile wtedy miała? Przesłodka :loveu:[/quote]

jakoś 8-10 tyg:eviltong:

[quote name='Wyjątek']Bedziemy wpadać rzadziej niestety :( Bo mam tymczasik :multi:[/quote]
idę poszukać zdjęć w galerii:diabloti: oby były:mad:

[quote name='RCookie']Ale z niej słodki szkrab był :loveu::loveu:.[/quote]
oj tak,ale szczenięce spojrzenia jej nadal zostało:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...