Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

groszek83 napisał(a):
:crazyeye: co ty za ekspermenty genetyczne robisz jakiegoś frankenpszajna chcesz zrobić?:evil_lol:

unikalnego mieszańca:cool3: ale jakoś tak zbyt podobny do spaniela wyszedł ... następnym razem dodam jeszcze mieszankę domowej myszy ... :hmmmm:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wody 2 h przed nie dawać.

śnieżne fotki super :loveu: Fajna ta Twoja hybryda :cool3: Otwierasz psełdochotoflę? Mogę się dołączyć? :evil_lol: :loveu:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Jasne że tak :D Zapraszam do biznesu. Krzyżuje wszystko co się da ;-) trzeba nowych gatunków na świecie skoro stare wyginęły ...
Super :multi: To co teraz krzyżujemy? Mam chomika, może nim pokryjemy Rikę? :cool3:

Posted

Estera napisał(a):
Super :multi: To co teraz krzyżujemy? Mam chomika, może nim pokryjemy Rikę? :cool3:

Ja mam trochę pająków w domu i mogę wypożyczyć kota.
Jak nazwiemy naszą krzyżówkę?

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja mam trochę pająków w domu i mogę wypożyczyć kota.
Jak nazwiemy naszą krzyżówkę?
kota masz czy kotke? Bo ja mam kota i chomika mezczyzn. Ale nie kot sie nie nadaje, kastrat :shake:
Tylko chomika albo yorka moge uzyczyc :evil_lol:
nazwa? np. Rikomik :evil_lol: Chomirika :evil_lol:
Chomijąk , Pająmik :evil_lol: :niewiem:

Posted

Estera napisał(a):
kota masz czy kotke? Bo ja mam kota i chomika mezczyzn. Ale nie kot sie nie nadaje, kastrat :shake:

:roflt: :roflt: :roflt:
Umarnęłam...:mdleje:

Posted

Estera napisał(a):

Kurcze mam kotkę, ale też po sterylce, ale sztuczne zapłodnienie też można wykombinować - przecież mamy tworzyć wielogatunkowe pokolenie...

Kotorikojąk? Pająk Shire Terika? Chomo niewiadomo?

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Kurcze mam kotkę, ale też po sterylce, ale sztuczne zapłodnienie też można wykombinować - przecież mamy tworzyć wielogatunkowe pokolenie...

Dziewczyny opanujcie się, bo się posikam ze śmiechu. :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

ty się nie śmiej. zapraszamy do biznesu ;-) masz coś do łączenia?

Posted

:roflt: :roflt: :roflt:
Umarnęłam...:mdleje:
Nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj......dżdżownico :diabloti:

Kasia&Rika napisał(a):

:roflt: Dobreee :roflt:
Ale pomyśl, że sztuczne zapłodnienie kupe kasy wyniesie :shake: a My nie mamy ładować w nie kasy, tylko zarabiać :shake:

Ciociu ja rozumiem ten wiek...już moczu się nie trzyma :calus: Kupię Ci paczkę pampersów na gwiazdkę :loveu:

Kasia&Rika napisał(a):
ty się nie śmiej. zapraszamy do biznesu ;-) masz coś do łączenia?

Tylko Arni jest jajeczny, więc może jego dzieci odziedziczą uchole nietoperzowate? :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: No to będzie Arnijąk, Pająrni, kotorni, arnikot , chomokotoarnirik ... :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Nie umieraj, nie umieraj, nie umieraj......dżdżownico :diabloti:

Dżownica też nam się do eksperymentów przyda, możemy też wykorzystać Asie...

:roflt: Dobreee :roflt:
Ale pomyśl, że sztuczne zapłodnienie kupe kasy wyniesie :shake: a My nie mamy ładować w nie kasy, tylko zarabiać :shake:

Same się tym zajmiemy to wyniesie mniej, a na ciekawszych gatunkach więcej wyciągniemy kasy, nawet ZOO się skusi na nasze zwierzorki ...

Ciociu ja rozumiem ten wiek...już moczu się nie trzyma :calus: Kupię Ci paczkę pampersów na gwiazdkę :loveu:

Ja się dołożę z naszych zarobków, jak podpiszesz umowe na wykorzystanie swoich genów Asiu, zgadzasz się?

:loveu: :loveu: :loveu: No to będzie Arnijąk, Pająrni, kotorni, arnikot , chomokotoarnirik ... :evil_lol:

Może być:D i jeszcze chomoarnikotoasiorik w skrócie CAKAR

:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Estera']chomoarnikotoasiorik w skrócie CAKAR - chomik, arni, kot, asia, rika...dobrze rozszyfrowałam? :cool3:
Tak,tak wykorzystajmy Asię :multi:

IDEALNIE! :cool3:

Posted

english cocker spaniel napisał(a):
Boszzzzzzzzz dlaczego ludzie biora spaniele skoro niepotraią zadbać o ich "ozdobę",którą są uszy i szata!!!!!!!!!!!!!!Czy to aż tak wiele trzeba żeby raz dziennie pośiwecić te 30 minut na dokladne wyczesanie psa albo juz 2 razy w tygodniu dla lenia,ne mówiac o wizycie u psiego fryzjera (czego jestem przeciwnikiem,ponieważ widok spaniela bez sierści budzi we mnie złe emocje)ale juz jak ktos jest leniwy to niech chocuiaż ogoli to biedne zwierze żeby nie dostal zapalenia skóry ani grzybicy pod warstwą kołtunów:angryy: LUDZIE ZANIM ZDECYDUJECIE SIE NA COCKER SPANIELA ANGIELSKIEGO LUB INNA RASĘ ,KTORA WYMAGA CZESANIA I DBANIA O SZATĘ PORZADNIE SIE ZASTANÓWCIE I PRZEMYSLCIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

o co chodzi?

Posted

Boszzzzzzzzz dlaczego ludzie biora spaniele skoro niepotraią zadbać o ich "ozdobę",którą są uszy i szata!!!!!!!!!!!!!!Czy to aż tak wiele trzeba żeby raz dziennie pośiwecić te 30 minut na dokladne wyczesanie psa albo juz 2 razy w tygodniu dla lenia,ne mówiac o wizycie u psiego fryzjera (czego jestem przeciwnikiem,ponieważ widok spaniela bez sierści budzi we mnie złe emocje)ale juz jak ktos jest leniwy to niech chocuiaż ogoli to biedne zwierze żeby nie dostal zapalenia skóry ani grzybicy pod warstwą kołtunów:angryy: LUDZIE ZANIM ZDECYDUJECIE SIE NA COCKER SPANIELA ANGIELSKIEGO LUB INNA RASĘ ,KTORA WYMAGA CZESANIA I DBANIA O SZATĘ PORZADNIE SIE ZASTANÓWCIE I PRZEMYSLCIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...