Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
od wczoraj wstawiłam 70! ciekawe czy ty tyle kiedyś wstawiłaś razem?!:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:grins::grins::grins::grins:
Razem licząc to z 70 będzie:diabloti:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
To nawet ja mam więcej :evil_lol: :multi:

szczególnie ostatnio:cool3:

może dzisiaj coś wstawię, ale teraz czekam z niecierpliwością na brata i jedziemy do weta jeszcze z tą urojoną ciążą ... może dzisiaj ustalimy dokładny termin sterylki:roll:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
szczególnie ostatnio:cool3:

może dzisiaj coś wstawię, ale teraz czekam z niecierpliwością na brata i jedziemy do weta jeszcze z tą urojoną ciążą ... może dzisiaj ustalimy dokładny termin sterylki:roll:
No ostatnio coś mnie dziwnego opętało :evil_lol:
Ja do weta jutro wieczorem idę. :roll:

Posted

Estera napisał(a):
Ale nie ma czego się bać ;)
Diuna wieczorem miała sterylkę a następnego dnia po południu już chciała biegać :cool3:

pociesza mnie to ... ja ją zaprowadzam na 8 rano i około 17 odbiór. dostaniemy też kubraczek na wypożyczenie by nie kupować ;-) i cieszę się,że w tym tygodniu bo mam matury próbne i nie będę tak długo w szkole jak zwykle... to przynajmniej takie plusy ... ale w sumie bardzo się cieszę, bo to najlepsze rozwiązanie dla Riki ... i dla mnie. Nie będę musiała jej pilnować i nie przyłożę się do wydania na świat kolejnych szczeniąt. A ona uniknie chorób...

To dobra decyzja, prawda?

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
W końcu to operacja, zawsze może coś pójść nie tak.

Rika jest młoda i zdrowa, a zabieg raczej do skomplikowanych nie należy także nie masz się czym martwić

Posted

Oczywiście, że decyzja dobra! Od dawna jestem zwolenniczką sterylizacji, więc ode mnie nic innego nie usłyszysz :evil_lol:
Nic się nie stanie, nie ma co się denerwować ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...