Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piciminikas napisał(a):
Jakoś trzeba, na forum cenzura panuje:evil_lol:

Hehe :cool3: Wymiziaj Rikunie, podrywaczke jedną.. :mad::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piciminikas napisał(a):
Wymiziana, wlasnie mnie martretuje zabawka:D

Nie daj się, małemu Potworkowi :cool3::evil_lol:

Posted

Więc zacznijmy od początku:

Tak wygląda ostatnio posłanie Riki:diabloti:

....

A poza tym to zobaczyłam zdjęcie Kaji po fryzjerze i aż mi się wstyd zrobiło jak na Rikę popatrzyłam że tyle ma tych kłaków, złapałam degażówki, nożyczki i szczotkę

....

i to co zostało po Rice

No ....

Ale efekt może nie jest zachwycający, ale wydaje mi się, że wygląda troche mniej na zarośniętą:D Napracowałam się trochę z nią. Ale jestem z niej dumna bo była BARDZO grzeczna.
Najgorzej łapki:oops:

Ale się starałam, no ...

W porównaniu z tym co było ostatnio to myślę, że nie jest źle ...
Ale pójdziemy w najblizszym miesiącu do fryzjera to ładnie ją poprawi, ale trzeba poczekać na przypływ gotówki bo 60zł na ulicy się nie znajduje. To cena z trymowaniem, a wole że jak ma już być "robiona" to na całego ...

Posted

[quote name='piciminikas']NO:oops: i czuż ja na to poradzę, że ona taka kontaktowa:diabloti:
Ma to po Pańci? :cool3: :eviltong:
:diabloti:

Obcięłaś Rikusię? :-o
A mi się tak podobała. :eviltong:
Teraz to już nie masz po co iść do fryzjera, bo kasę weźmie, za wiele nie zrobi. :eviltong:

http://i36.tinypic.com/2rbyqf4.jpg
Mogłaś zostawić troszkę dłuższe włosy na klatce i dłuższe uszka. ;)

Posted

Uszka na długość wogóle nie skracałam :evil_lol: a na klatce ma jeszcze dużo :)

A myslisz ze te włoski na łapkach mam wydegazówkowac czy nie? sa chyba o wiele za gęste

Posted

piciminikas napisał(a):
Uszka na długość wogóle nie skracałam :evil_lol: a na klatce ma jeszcze dużo :)

Aha, czyli jeszcze nie odrosły po poprzednim strzyżeniu. ;)

piciminikas napisał(a):
A myslisz ze te włoski na łapkach mam wydegazówkowac czy nie? sa chyba o wiele za gęste

Nie są za gęste, jak wydegażujesz za mocno, to będą wyglądały jak wyliniałe. ;)
Degażuje się tylko trochę po to, żeby nie było widać tak mocno linii cięcia i żeby cięcie wyglądało naturalnie. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Aha, czyli jeszcze nie odrosły po poprzednim strzyżeniu. ;)

Nie są za gęste, jak wydegażujesz za mocno, to będą wyglądały jak wyliniałe. ;)
Degażuje się tylko trochę po to, żeby nie było widać tak mocno linii cięcia i żeby cięcie wyglądało naturalnie. ;)

tak, jeszcze nie odrosły, chciałabym jeszcze tak lekko pociągnoc degazówkami i koniec. ogólnie jestem zadowolona:)uszko jest troche podcięte dzisiaj z boku że układa się bardziej w taki "trójkącik" a nie "prostokąt" :) ogólnie w porównaniu do ostatniego cięcia chyba wyszło o wiele lepiej:evil_lol: teraz nie musi go ratować fryzjer a da się tego zupełnie uniknąc:)

Posted

piciminikas napisał(a):
tak, jeszcze nie odrosły, chciałabym jeszcze tak lekko pociągnoc degazówkami i koniec. ogólnie jestem zadowolona:)uszko jest troche podcięte dzisiaj z boku że układa się bardziej w taki "trójkącik" a nie "prostokąt" :) ogólnie w porównaniu do ostatniego cięcia chyba wyszło o wiele lepiej:evil_lol: teraz nie musi go ratować fryzjer a da się tego zupełnie uniknąc:)

To super. Najważniejsze, żeby Tobie się podobało. :p
I jak widać warto uczyć się na błędach, w końcu włosy odrastają. ;)

Posted

piciminikas napisał(a):
A poza tym to zobaczyłam zdjęcie Kaji po fryzjerze i aż mi się wstyd zrobiło jak na Rikę popatrzyłam że tyle ma tych kłaków, złapałam degażówki, nożyczki i szczotkę

O mojej Kaji mówisz? :diabloti: Ciesze się, że Cie natchnęłam :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
O mojej Kaji mówisz? :diabloti: Ciesze się, że Cie natchnęłam :cool3:

Tak, o twojej:diabloti: Dałaś jej chyba zdjęcie do galerii Spajkiego :D i wogóle jak przeglądałam w tył twoją galerię ...:evil_lol:
A wogóle jak ci się podoba? Masz jakieś rady/uwagi?:cool3:

groszek83 napisał(a):
Ucz sie ucz jeszcze z ciebie fryzjer będzie;):evil_lol:

jasne, jasne:D może pójde na studia fryzjerskie dla zwierząt? :evil_lol: może to być zawód z przyszłością, tyle teraz tych psich maskotek ludzie kupują zamiast psów ...

Posted

Mówisz i masz:D

byliśmy wczoraj w parku, ale nie miała checi do fotografowania, jak się ładnie ustawiła to stałam pod światło, a jak chciałam przejśc to ona uciekała, niegrzeczna:evil_lol:
i fotka z komy.

Posted

Oj dziekuje :loveu: Rikunia jak pozauje :cool3: Wygląda na tej fotce, jakby była biało ruda :cool3: .... Ale i tak jest pięęęęęęęęknaa :loveu::loveu::loveu:

Posted

Katarama napisał(a):
Troszeczkę światła na zdjęciu to fakt, ale urode Rikuni widać już na pierwszy rzut oka ;)

dzięki';D
witamy w galerii i już pędzimy do was:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...