Dog Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 piciminikas napisał(a):Jakoś trzeba, na forum cenzura panuje:evil_lol: Hehe :cool3: Wymiziaj Rikunie, podrywaczke jedną.. :mad::evil_lol::evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Wymiziana, wlasnie mnie martretuje zabawka:D
Dog Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 piciminikas napisał(a):Wymiziana, wlasnie mnie martretuje zabawka:D Nie daj się, małemu Potworkowi :cool3::evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Za późno już mnie zdominowala:D tak że szaleliśmy 10 minut po pokoju aż poszła spać:evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Więc zacznijmy od początku: Tak wygląda ostatnio posłanie Riki:diabloti: .... A poza tym to zobaczyłam zdjęcie Kaji po fryzjerze i aż mi się wstyd zrobiło jak na Rikę popatrzyłam że tyle ma tych kłaków, złapałam degażówki, nożyczki i szczotkę .... i to co zostało po Rice No .... Ale efekt może nie jest zachwycający, ale wydaje mi się, że wygląda troche mniej na zarośniętą:D Napracowałam się trochę z nią. Ale jestem z niej dumna bo była BARDZO grzeczna. Najgorzej łapki:oops: Ale się starałam, no ... W porównaniu z tym co było ostatnio to myślę, że nie jest źle ... Ale pójdziemy w najblizszym miesiącu do fryzjera to ładnie ją poprawi, ale trzeba poczekać na przypływ gotówki bo 60zł na ulicy się nie znajduje. To cena z trymowaniem, a wole że jak ma już być "robiona" to na całego ...
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i35.tinypic.com/34dneya.jpg :evil_lol::evil_lol: Hej:multi: oglądnięte zaznaczone będe zaglądać;)
Dog Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i35.tinypic.com/14jwaw4.jpg jak profesjonalnie ja obciełas :cool3: pozdrowionka ;)
Kasia&Rika Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Dzisia jeszcze jej poprawilam łapki - stópki i uszki, ale jeszcze widze ze musze zdegazowkowac na łapac te odstajae włosy bo sa za geste, oj, bardzo za geste:D
Asia & Ginger Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='piciminikas']NO:oops: i czuż ja na to poradzę, że ona taka kontaktowa:diabloti: Ma to po Pańci? :cool3: :eviltong: :diabloti: Obcięłaś Rikusię? :-o A mi się tak podobała. :eviltong: Teraz to już nie masz po co iść do fryzjera, bo kasę weźmie, za wiele nie zrobi. :eviltong: http://i36.tinypic.com/2rbyqf4.jpg Mogłaś zostawić troszkę dłuższe włosy na klatce i dłuższe uszka. ;)
Kasia&Rika Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Uszka na długość wogóle nie skracałam :evil_lol: a na klatce ma jeszcze dużo :) A myslisz ze te włoski na łapkach mam wydegazówkowac czy nie? sa chyba o wiele za gęste
Asia & Ginger Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 piciminikas napisał(a):Uszka na długość wogóle nie skracałam :evil_lol: a na klatce ma jeszcze dużo :) Aha, czyli jeszcze nie odrosły po poprzednim strzyżeniu. ;) piciminikas napisał(a):A myslisz ze te włoski na łapkach mam wydegazówkowac czy nie? sa chyba o wiele za gęste Nie są za gęste, jak wydegażujesz za mocno, to będą wyglądały jak wyliniałe. ;) Degażuje się tylko trochę po to, żeby nie było widać tak mocno linii cięcia i żeby cięcie wyglądało naturalnie. ;)
Kasia&Rika Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Aha, czyli jeszcze nie odrosły po poprzednim strzyżeniu. ;) Nie są za gęste, jak wydegażujesz za mocno, to będą wyglądały jak wyliniałe. ;) Degażuje się tylko trochę po to, żeby nie było widać tak mocno linii cięcia i żeby cięcie wyglądało naturalnie. ;) tak, jeszcze nie odrosły, chciałabym jeszcze tak lekko pociągnoc degazówkami i koniec. ogólnie jestem zadowolona:)uszko jest troche podcięte dzisiaj z boku że układa się bardziej w taki "trójkącik" a nie "prostokąt" :) ogólnie w porównaniu do ostatniego cięcia chyba wyszło o wiele lepiej:evil_lol: teraz nie musi go ratować fryzjer a da się tego zupełnie uniknąc:)
Asia & Ginger Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 piciminikas napisał(a):tak, jeszcze nie odrosły, chciałabym jeszcze tak lekko pociągnoc degazówkami i koniec. ogólnie jestem zadowolona:)uszko jest troche podcięte dzisiaj z boku że układa się bardziej w taki "trójkącik" a nie "prostokąt" :) ogólnie w porównaniu do ostatniego cięcia chyba wyszło o wiele lepiej:evil_lol: teraz nie musi go ratować fryzjer a da się tego zupełnie uniknąc:) To super. Najważniejsze, żeby Tobie się podobało. :p I jak widać warto uczyć się na błędach, w końcu włosy odrastają. ;)
BBeta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 piciminikas napisał(a):A poza tym to zobaczyłam zdjęcie Kaji po fryzjerze i aż mi się wstyd zrobiło jak na Rikę popatrzyłam że tyle ma tych kłaków, złapałam degażówki, nożyczki i szczotkę O mojej Kaji mówisz? :diabloti: Ciesze się, że Cie natchnęłam :cool3:
groszek83 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ucz sie ucz jeszcze z ciebie fryzjer będzie;):evil_lol:
Kasia&Rika Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 BBeta napisał(a):O mojej Kaji mówisz? :diabloti: Ciesze się, że Cie natchnęłam :cool3: Tak, o twojej:diabloti: Dałaś jej chyba zdjęcie do galerii Spajkiego :D i wogóle jak przeglądałam w tył twoją galerię ...:evil_lol: A wogóle jak ci się podoba? Masz jakieś rady/uwagi?:cool3: groszek83 napisał(a):Ucz sie ucz jeszcze z ciebie fryzjer będzie;):evil_lol: jasne, jasne:D może pójde na studia fryzjerskie dla zwierząt? :evil_lol: może to być zawód z przyszłością, tyle teraz tych psich maskotek ludzie kupują zamiast psów ...
Dog Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No Piciminikas, widzę żę poważnie myslisz o zawodzie :cool3: :evil_lol: Prooosimy fotki Rikuni :loveu:
Kasia&Rika Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mówisz i masz:D byliśmy wczoraj w parku, ale nie miała checi do fotografowania, jak się ładnie ustawiła to stałam pod światło, a jak chciałam przejśc to ona uciekała, niegrzeczna:evil_lol: i fotka z komy.
Dog Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Oj dziekuje :loveu: Rikunia jak pozauje :cool3: Wygląda na tej fotce, jakby była biało ruda :cool3: .... Ale i tak jest pięęęęęęęęknaa :loveu::loveu::loveu:
Kasia&Rika Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Mówilam, że słońce dziwnie świeciło.:evil_lol:
Anka_ZG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ale mordeczke na zdjęciu widać i to najwazniejsze;) dobranoc
Katarama Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Troszeczkę światła na zdjęciu to fakt, ale urode Rikuni widać już na pierwszy rzut oka ;)
Kasia&Rika Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Katarama napisał(a):Troszeczkę światła na zdjęciu to fakt, ale urode Rikuni widać już na pierwszy rzut oka ;) dzięki';D witamy w galerii i już pędzimy do was:)
Recommended Posts