Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:)
http://i35.tinypic.com/15pflth.jpg no prosze jak ładnie patolka nosi;)
W jakim wieku jest już Rika?? Życze miłego dnia;)papa

Rika ma dokładnie 7 miesięcy 30 dni. I jutro obchodzi swój 8 miesiąc:D

[quote name='Kinguska']Śliczna piesinka.
Ps. Informuję o nowych fotkach w galeri. ;)

Dzięki. Już do was lecimy:)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosh, zapomniałam o życzeniach :oops::oops::oops:
Taka zalatana miedzy tymi wątkami o adopcjach jestem:roll:

Buziole, mizianko i 100 latek!! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Kati16']Ja spóźnione,ale też składam życzenia :cool3:
A tak poza tym to śliczna jest :)
Będziemy odwiedzać.

[quote name='Wyjątek']Bosh, zapomniałam o życzeniach :oops::oops::oops:
Taka zalatana miedzy tymi wątkami o adopcjach jestem:roll:

Buziole, mizianko i 100 latek!! :multi::multi::multi:

BARDZO DZIĘKUJEMY. :loveu:

Posted

Postaramy się jak najszybciej ... Dzisiaj byliśmy na spacerku ale nie było czasu na robienie fotek. Zaczęłam ją trochę trymować:D Bo nareście sprzęt przyszedł:) 2x trymer trixie: rzadki i gęsty. Nawet ładnie idzie. I jak patrzyłam na wyrwane włoski to tylko ten jasny podszerstek, więc nie ucina tych ciemnych :):razz: Teraz Rika wykończona lezy koło mnie, bo jeszcze trochę sobie z innymi pieskami pobiegała (trochę - 3h), ale było ich tak dużo, że trzeba było ją pilnować, a na zdjęcia czasu zabrakło.
A wczoraj byliśmy z Riką na wsi i poszliśmy na spacer. I z jakiegos gospodarstwa wyleciał pies (zwykle pozwalam się Rice witać ze wszystkimi, ale tym razem nie wiem czemu wzięłam ją szybko na ręce:razz:) i w tym moje szczęście, bo pies podleciał i rzuciłam się na drugiego psa - mojej kuzynki - sarenkę - ona nie mogła jej złapać bo pies się owinął wokół mojej nogi ... Ale na szczęście nic się nie stało - sarenka się przestraszyła, bo ten pies próbował ją chwycić w zęby - był wielkości labladora - i potem trochę kulała... A właściciele wybiegli za tym dużym psem i się śmiali, że moja kuzynka nie umie psa złapać:angryy::angryy: Normalnie bym im szczeliła:mad:

Posted

piciminikas napisał(a):
Musiał być akurat szczepiony na wścieklizne. Bo u mojej cioci na wsi sprawdzają takie rzeczy. Jedna porządna rzecz...

Dobre tyle. ;)
Ale ludzie żałośni... :shake: :mad:

piciminikas napisał(a):
A jak się wam podoba nowy banerek?

Pięknisty. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dobre tyle. ;)
Ale ludzie żałośni... :shake: :mad:

Pięknisty. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Za te głupie uśmieszki na ich twarzach to bym ich ...:angryy:

[quote name='Wyjątek']Potwór z morskich głębin :lol:

Bardzo ładny! :)

I dziękujemy:oops:

Posted

[SIZE="3"]OGŁASZAM WSZEM I WOBEC:D MÓJ PIES MA 19 PALCÓW!
6 u przedniej prawej łapki, 5 u lewej i po 4 z tyłu :evil_lol::evil_lol:
Poza tym byliśmy u fryzjera i jestem strasznie zaskoczona:D Ale pozytywnie.
Jak spytałam jak strzyże spanielki to wyrecytował mi dokładnie to co wy uznajecie - nigdy nie maszynką zjechać na pudla:cool3:. Poza tym Rika po moich kiepskich eksperymentach jak była młodsza ze strzyżeniem to ma dziwne łapki ... Takie szcudełka:D I muszę poczekać aż jej ładnie odrosną:roll: A na dzisiaj zrobił jej stópki i wygolił maszynką uszy. Nie było żadnych problemów by być przy strzyżeniu i jeszcze pokazywał mi jak co się robi - żebym sama mogła ją strzyc:mdleje:!! A jeszcze do tego ... Rika jak weszła na stół to strasznie się bała. Przyciągnął ją do siebie lekko, pogłaskał, dał sobie obwąchać twarz i pies nie do poznania - jeszcze nigdy nie widziałam tak grzecznej Riki, nawet maszynki się nie bała :mdleje:!! Robił z nią co chciał, podwijał łapki, uszy unosił a ona stała z gracją:mdleje:

Poza tym widziałam wczoraj jego dzieło - spanielka 3-letniego po strzyżeniu - zachwyt! I to jego właściciel mi go polecił.

I powiedział, ze mam poczekać aż jej włoski na łapkach odrosną wtedy ją ładnie zrobi, bo dzisiaj to tylko tyle co się dało po moich eksperymentach ...

I wizyta dzisiaj kosztowała 20zł, normalnie cały spaniel strzyżony - coś przeszło godzina pracy jego - 40zł.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No to fajnie, że taki fryzjer Ci się trafił. :p

http://i33.tinypic.com/2hygoav.jpg
Bardzo ładnie :cool3:, tylko pióro na uszkach mógł zostawić dłuższe, a tylko same końcóweczki wyrównać. ;)
Ale ogólnie bardzo fajnie, łapki wycięte, mniej piachu w domu. :cool3: :evil_lol:

Musiał tak mocno wyciąć ... jak miała nie wygolone od środka to jak ja inteligentnA jej podcinał uszka to po wyjechaniu maszynką były strasznie nierówne i albo ma tak wycięte tak jak teraz albo strasznie nierówno.

[quote name='Wyjątek'][quote name='piciminikas']
A tu widać jej śmieszne łapki:evil_lol:
[/quote]

A co w nich niby śmiesznego?? :mad:

Bo są na łapkach tak bardzo przycięte a wyżej sterczące nierówno krótko-długie włosy. Również moje dzieło.:roll::oops:

Ale fryzjer zrobił ładnie - uratował to co ja popsułam:roll:

Posted

piciminikas napisał(a):

Bo są na łapkach tak bardzo przycięte a wyżej sterczące nierówno krótko-długie włosy. Również moje dzieło.:roll::oops:

Ale fryzjer zrobił ładnie - uratował to co ja popsułam:roll:

:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...