Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja juz nawet wiem,jaka nowa twarz sie pojawi ale tajemnicy nie zdradze...A moze Jacku zrobisz cos z motylkami,bo wiesz-psy na motyle poluja,szkoda motyli...

Posted

Galeria i aktualności będą aktywowane w pierwszej kolejności.
Asiaczku i bardzo dobrze.
kayli jestem w szoku że wiesz,motylki znikną jak się uda zrobic ruchomą wodę w bagienku.

Posted

Nie zdradze tajemnicy,bo jest juz 13.03.Czytam krynologie i podziwiam dobra atmosfere tam panujaca.Gratuluje slicznej domowniczki.Niecz sie chowa zdrowo i zachwyca na ringach.POWODZENIA!!!!!

• 3 weeks later...
Posted

Jestem załamany,DIDO po wbiciu się kleszcza od kilku dni walczy o życie,błagam trzymajcie kciuki oby dał radę i nas nie opuścił.

Posted

Biedny Jacek,biedny Dido!Nieszczescia Was nie opuszczaja.Burelioza-to grozna choroba(moj brat ja ma juz od wielu lat).
Trzymam mocno kciuki,zeby wszystko skonczylo sie dla Was pomyslnie.

Posted

Bardzo dziękuję za wsparcie JESTEŚCIE KOCHANI.
Według mnie jest lepiej.DIDO już z wielkim trudem sam chodzi,sam napił się wody,dzielnie walczy bo wie że bardzo go kochamy,zdania weta nie napiszę bo...

Posted

[quote name='J.G']Bardzo dziękuję za wsparcie JESTEŚCIE KOCHANI.
Według mnie jest lepiej.DIDO już z wielkim trudem sam chodzi,sam napił się wody,dzielnie walczy bo wie że bardzo go kochamy,zdania weta nie napiszę bo...[/QUOTE]
Uffff, światełkio w tunelu...
Mimo tych dobrych słów - dalej zaciskam:)

Pzdr.

Posted

[quote name='J.G']Już jest dobrze,ale jeszcze nie doskonale,najważniejsze że krasnal wygrał walkę o życie.[/QUOTE]
Super wieści w Poniedziałek:)
Tak trzymać!!!

Pzdr.

Posted

Brawo dla Dido i jego pana, że zmogli chorobę, która trwała długo jak na babesiozę, bo 31 marca Jacek pisał, że Dido walczy od paru dni. Spadł przysłowiowy kamień z serca.