filonek_bezogonek Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='J.G']Nowa twarz w dziale SUKI pojawi się po 13.03.2010.[/QUOTE] w takim razie aktualizowała bym dział galeria :) Quote
kayli Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja juz nawet wiem,jaka nowa twarz sie pojawi ale tajemnicy nie zdradze...A moze Jacku zrobisz cos z motylkami,bo wiesz-psy na motyle poluja,szkoda motyli... Quote
J.G Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Galeria i aktualności będą aktywowane w pierwszej kolejności. Asiaczku i bardzo dobrze. kayli jestem w szoku że wiesz,motylki znikną jak się uda zrobic ruchomą wodę w bagienku. Quote
kayli Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Nie zdradze tajemnicy,bo jest juz 13.03.Czytam krynologie i podziwiam dobra atmosfere tam panujaca.Gratuluje slicznej domowniczki.Niecz sie chowa zdrowo i zachwyca na ringach.POWODZENIA!!!!! Quote
J.G Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jestem załamany,DIDO po wbiciu się kleszcza od kilku dni walczy o życie,błagam trzymajcie kciuki oby dał radę i nas nie opuścił. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 O, matko... Jacek trzymaj się! iestety, ja tez wiem, że juz pojawiły się kleszcze... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 J.G napisał(a):Jestem załamany,DIDO po wbiciu się kleszcza od kilku dni walczy o życie,błagam trzymajcie kciuki oby dał radę i nas nie opuścił. Trzymam kciuki. Quote
kayli Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Biedny Jacek,biedny Dido!Nieszczescia Was nie opuszczaja.Burelioza-to grozna choroba(moj brat ja ma juz od wielu lat). Trzymam mocno kciuki,zeby wszystko skonczylo sie dla Was pomyslnie. Quote
Imparato Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jacku,bardzo Ci współczuję,zmartwiło mnie to bardzo ,oczywiście ,że będę trzymać kciuki za Dido. Quote
Asiaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jacek, jakieś nowe wiesci? Co mówi wet? pzdr. Quote
Wanilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Jacku...musi być dobrze. Dla pocieszenia powiem Ci ,że mój Niuniek już dwa razy miał babeszioze(mimo zabezpieczania przed kleszczami) i żyje. Quote
Tofipom Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 :( Didusiu trzymaj się mocno i nie poddawaj się, walcz ! Jeszcze tyle przed tobą. Quote
J.G Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bardzo dziękuję za wsparcie JESTEŚCIE KOCHANI. Według mnie jest lepiej.DIDO już z wielkim trudem sam chodzi,sam napił się wody,dzielnie walczy bo wie że bardzo go kochamy,zdania weta nie napiszę bo... Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='J.G']Bardzo dziękuję za wsparcie JESTEŚCIE KOCHANI. Według mnie jest lepiej.DIDO już z wielkim trudem sam chodzi,sam napił się wody,dzielnie walczy bo wie że bardzo go kochamy,zdania weta nie napiszę bo...[/QUOTE] Uffff, światełkio w tunelu... Mimo tych dobrych słów - dalej zaciskam:) Pzdr. Quote
J.G Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Już jest dobrze,ale jeszcze nie doskonale,najważniejsze że krasnal wygrał walkę o życie. Quote
Asiaczek Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='J.G']Już jest dobrze,ale jeszcze nie doskonale,najważniejsze że krasnal wygrał walkę o życie.[/QUOTE] Super wieści w Poniedziałek:) Tak trzymać!!! Pzdr. Quote
Neutralka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Brawo dla Dido i jego pana, że zmogli chorobę, która trwała długo jak na babesiozę, bo 31 marca Jacek pisał, że Dido walczy od paru dni. Spadł przysłowiowy kamień z serca. Quote
Pencia2 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Trzymania kciuków nigdy za wiele,super,że jest już dobrze . Quote
Recommended Posts