Monika_Lucky Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Marysia B. napisał(a):Też chciałam trochę fotek wkleić, no ale mam podobne więc już nie będę wklejać :P Gratulacje dla EVERESTA i dla Moniki, która go wystawiała :) Ja się szybko zmyłam i nie widziałam Jagienki tak zachwalanej przez wszystkich, albo widziałam al e nie wiedziałam, że to ona :D GRATULUJE WSZYSTKIM. dziękuję za gratki miło było was poznać ;] do zobaczenia na innych wystawach ;] {a tak nawiasem mówiąc ma ktoś zdjęcia everesta?} Quote
Marysia B. Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Dzięki, mnie też było miło poznać^^ Coś tam mam :P Quote
Cyraneczka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jak widzę Everesta na tych fotach, to jak bym widziała Eigera :-). Podobne jak dwie krople wody :) Quote
Monika_Lucky Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zdjęcia suczek z klasy pośredniej pojawiły się na www.aranka.yoyo.pl :eviltong::loveu: a wiecej zdjęć Everesta na stronie http://www.iluzja-sforanakielska.yoyo.pl Pozdrawaim Monika Oparka Quote
Recommended Posts