galadria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 my sie wybieramy :evil_lol: psy kl.otwarta DA VINCI Eskimo River Suki kl.pośrednia SECRET STAR of Wolf Point Quote
NigdyNigdy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 To my też się doklejamy ;) psy kl. szczeniąt Snowmist's ONTARIO TREASURE kl.otwarta DA VINCI Eskimo River Suki kl.pośrednia SECRET STAR of Wolf Point kl. championów JAGIENKA z Coyoacan Quote
NigdyNigdy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [SIZE=1] Oficjalna stawka: PSY kl. szczeniąt SECRET BRASIL z Pierwszej Ręki Snowmist's ONTARIO TREASURE kl.młodzieży Arktogea EVEREST Północny Wiatr LEONARDO DA VINCI kl.otwarta DA VINCI ESKIMO RIVER Discovery PASCAL KAIRO KISMET PRINCE Princes of North FCI SUKI kl.szczeniąt KISS OF SAHARA Blue Bricassart (FCI) kl.młodzieży ARANKA Zew Wolności CHONTAL Eskimo River kl.pośrednia SECRET STAR of Wolf Point kl.championów JAGIENKA z Coyoacan Wchodzimy jako pierwsi. Yuhu! ;) Quote
Marysia B. Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ja niestety nie jadę z moją suczką, ale jadę popatrzeć ;) Quote
piotrjan Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 NigdyNigdy napisał(a):Wchodzimy jako pierwsi. Yuhu! ;) ... a ja trzymam kciuki , żebyś siedziała do końca wystawy i zeszła z ringu jako ostatnia ! ;) :thumbs: Quote
galadria Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='NigdyNigdy'] [SIZE=1]Oficjalna stawka: PSY kl. szczeniąt SECRET BRASIL z Pierwszej Ręki lok,1 Snowmist's ONTARIO TREASURE lok.2 kl.młodzieży Arktogea EVEREST lok.1,zw,mł ,NJwR Północny Wiatr LEONARDO DA Lok.2 kl.otwarta DA VINCI ESKIMO RIVER lok.2 Discovery PASCAL lok.3 KAIRO KISMET PRINCE Princes of North FCI lok.1,cwc,NPwR SUKI kl.szczeniąt KISS OF SAHARA Blue Bricassart (FCI) kl.młodzieży CHONTAL Eskimo River lok.1,zw,mł kl.pośrednia SECRET STAR of Wolf Point lok.1,cwc ARANKA Zew Wolności lok.2 kl.championów JAGIENKA z Coyoacan lok.1,cwc, NSwR, BOB Wchodzimy jako pierwsi. Yuhu! ;) Kasiu Gratulacje i trzymamy kciuki za Grupe !!! Jagienka w rewelacyjnej formie.:evil_lol: Quote
Cyraneczka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 BRAWA DLA JAGIENKI!!!! Nareszcie wróciła do formy!!!! :multi::multi::multi: Gratki i brawa dla EVERESTA!!! Piękny debiut!!!! :multi::loveu::multi: Quote
mortikia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Gratulacje :) !!! Przede wszystkim należą się Kasi z Jagą ! Quote
galadria Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Snowmist's ONTARIO TREASURE Północny Wiatr LEONARDO DA Lok.2 Arktogea EVEREST lok.1,zw,mł ,NJwR KAIRO KISMET PRINCE Princes of North FCI Kairo i Da Vinci Eskimo River CHONTAL Eskimo River lok.1,zw,mł SECRET STAR of Wolf Point lok.1,cwc Przykro mi Kasiu ale nie mam najważniejszego zdjęcia -Jagienki-przykro mi :placz: Ale nie ja robiłam zdjecia :shake: Quote
Nitor-Nivalis Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [CENTER]GRATKI DLA WSZYSTKICH Mam nadzieje ze Jagienka zejdzie z ringu ostatnia :) :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
nordic blue Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :multi::multi::multi:GRATULACJE DLA WSZYSTKICH:multi::multi::multi: BRAWO JAGIENKA:loveu: Quote
piotrjan Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Jagna , po prostu brawo !!! Kasiu , tak się cieszę ! Quote
Martynaaaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :multi:GRATULACJE :multi:!!! [SIZE=3]A jak poszło na BOG?:lol: Quote
NigdyNigdy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wróciliśmy do domu- 200km w ponad 5h- to możliwe chyba tylko u nas :evil_lol: Dziękujemy wszystkim za zainteresowanie i gratulacje. Od razu napiszę- podium na grupie nie było ;) Żaden z Husky nie został dziś niestety na finałach zauważony. Szkoda, bo Jagna trzymała formę aż do końca i sama nie mogłam wyjść z podziwu, jak ładnie się prezentowała na ringu głównym- na tyle ładnie, że dostaliśmy brawa- również z loży sędziowskiej. To bardzo miłe. Ale p. Szemraj nas nie zauważył- trudno. Szkoda tylko tego dnia i siedzenia w niefajnej pogodzie, bo padało praktycznie non-stop. Słońce wyszło dopiero kiedy wyjeżdżaliśmy z Torunia. Ale bardzo się cieszę ze spotkania "starych dobrych" znajomych- nasze rozmowy, wymiany poglądów, wiedzy i złotych mysli są nieocenione, Dziewczyny ;) Dzięki za miłe towarzystwo i chęci pozostania na inałach, nawet jeśli "ale" :lol: Piotrze, nawet nie wiesz, jak ja się cieszę! W końcu, Jagna miała już nigdy nie chodzić.... Przegrałam walkę o Bursztynka- to wystarczy. Ale Jagna mi w walce o swoje zdrowie bardzo pomogła- dzielnie znosiła operacje i wiele tygodni rehabilitacji. Mimo, że każdego dnia sprawiałam jej ból, nigdy nie protestowała, kiedy ją wołałam, żeby po raz kolejny memłać chorą kuśtynę. Jej współpraca w tym zakresie przeszła moje najśmielsze oczekiwania. To jest nasza największa wygrana w karierze i żadne BoB'y świata nie ma większej wagi :eggface: Quote
Daniel ED Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Cyraneczka']BRAWA DLA JAGIENKI!!!! Nareszcie wróciła do formy!!!! :multi::multi::multi: Gratki i brawa dla EVERESTA!!! Piękny debiut!!!! :multi::loveu::multi: Ja również przyłączam się do gratulacji!!!:cool1: Kasia ciesze sie że Jagienka znów kosi:diabloti: Ten twój maluszek rozwija sie niesamowicie-trzeba to z czystym sumieniem przyznać;)-świetlana przyszłość:lol: I gratki dla pozostałych wygranych -Secret:loveu:........... itp.itd......;) Quote
NigdyNigdy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Daniel ED']Ja również przyłączam się do gratulacji!!!:cool1: Kasia ciesze sie że Jagienka znów kosi:diabloti: Ten twój maluszek rozwija sie niesamowicie-trzeba to z czystym sumieniem przyznać;)-świetlana przyszłość:lol: Dzięki Danielu :grins: No, Żuczek musi najpierw dorosnąć, żeby kosę utrzymać i się nie zaciąć ;) [quote name='Daniel ED']I gratki dla pozostałych wygranych -Secret:loveu:........... itp.itd......;) Powiem, że Gwiazdeczka wyglądała dziś, jak zwykle bardzo pięknie i myślę, że do końca nie wiadomo było, kto tego BoB'a zawiezie do domu ;) Quote
galadria Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote=NigdyNigdy;10711518 Powiem, że Gwiazdeczka wyglądała dziś, jak zwykle bardzo pięknie i myślę, że do końca nie wiadomo było, kto tego BoB'a zawiezie do domu ;) Dziękuję wam za miłe słowa.Moja 'Gwiazdeczka'- jak ją ładnie nazywacie :) pierwszy raz startowała w klasie pośredniej i może nie w powalającej stawce -ale zawsze małe cwc cieszy;) A zwycięzca na tej wystawie był tylko jeden- Jagienka :multi: I bardzo mnie to cieszy-zwłaszcza po przejściach jakie miała w ostatnim czasie. Kasiu -tobie wielkie podzękowania za przygarnięcie pod swój namiot i udzielenie schronienia.I oczywiście za przemiłe towarzystwo i wymiane poglądów.;) Quote
SYLWIA:) Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 BRAWO,BRAWO JAGIENKA I KASIA!!! :loveu::multi::loveu: Quote
Videl Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='NigdyNigdy'] To jest nasza największa wygrana w karierze i żadne BoB'y świata nie ma większej wagi :eggface: Nic dodać nic ująć...;) BRAWO DLA CIEBIE I JAGIENKI!!!:loveu: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH:multi: Quote
Marysia B. Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Też chciałam trochę fotek wkleić, no ale mam podobne więc już nie będę wklejać :P Gratulacje dla EVERESTA i dla Moniki, która go wystawiała :) Ja się szybko zmyłam i nie widziałam Jagienki tak zachwalanej przez wszystkich, albo widziałam ale nie wiedziałam, że to ona :D GRATULUJE WSZYSTKIM. Quote
Marysia B. Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jednak wiem, która to Jagienka :D I nawet fotki mam :loveu: Quote
LOCZEK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wielkie GRATKI dla toruńskich wystawców!!! BRAWA dla JAGIENKI i Kasieńki! Quote
Kida Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='LOCZEK']Wielkie GRATKI dla toruńskich wystawców!!! BRAWA dla JAGIENKI i Kasieńki! Tak :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę, że Jagódka radzi sobie coraz lepiej :loveu::multi: Quote
Recommended Posts