Kamila_s Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ciesze se,ze sunia jest bezpieczna i ma dobry domek...;);):loveu: Quote
jagoda053 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Szkoda,że wówczas nie udało mi się adoptować tej suńki,ale widać los tak chciał.W sumie to najważniejsze,że ma w końcu swój wymarzony domek i pomaleńku zrozumie,że już więcej nie spotka jej krzywda :).No ale teraz to przydałyby się jakieś foteczki ;) Quote
Hekate1 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Mam zdjęcie :cool3: nie wiele widać co prawda ale może coś zobaczycie :) zmieniła się dziewczyna strasznie..śliczna mordka Quote
jagoda053 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 O matko,to naprawdę ta sama sunieczka:crazyeye:?????Ależ ona wypiękniała,że ho ho, no nie do poznania.I w końcu w jej cudnych ślepeczkach nie widać strachu:multi:.A jaki ma fajniusi uśmieszek na pyszczku,widać że jest jej dobrze i jest zadowolona.Ona jest cudowna:loveu:.No i tak ma być!!!Hekate wielkie dzięki za zdjęcie,wprawdzie jedno i małe ale jest!Jakbyś kiedyś dała radę to wstaw jeszcze ok? Quote
Hekate1 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 oczywiście, jak tylko coś dostnę wstawię :) tak sobie myślę, żeby przenieść ten wątek do szczęśliwie zakończonych adopcji tylko nie wiem jak.. Quote
jagoda053 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Hekate świetny pomysł ale niestety nie mam pojęcia jak się to robi,więc poproś kogoś kto się na tym zna:roll:.A czy masz może nowsze zdjęcia naszej bidulki,gdzie było by ją widać w całej okazałości? Quote
Recommended Posts