Bzikowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Oj, wybacz. Nie przeczytałam dokładnie całego tego tematu ;) W każdym razie gratuluję wyboru i koniecznie pochwal się szczeniakiem jak już będziesz go mieć! Quote
dadiii Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 oto sie niemartwcie zdjecia beda napewo :D Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 wiem ze nikt tu nie zaglada :D:D:D ale chcialam poinformowac ze za 21 dni bede jechala odebrac moja sunie Tile :loveu: :p Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mam rozumieć, że to west? Z jakiej hodowli? Gratuluję! Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 no pewneio ze West :D 5 postwo wczesniej pisze jaka hodowla. :p i na poprzedniej stronei chyba tez :) Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czyli hodowla pozostaje ta sama? Bo myślałam, że z jakiejś innej bierzesz. W takim razie czekam na fotki nowego członka rodziny :) Quote
dadiii Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 a prosze tu jak miala 4 tyg :loveu: :p Quote
Bzikowa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 słodka :loveu::loveu::loveu: gratuluję! Quote
dadiii Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dziekuje po raz drugi :p :loveu: Quote
dadiii Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 juz za 10 dni bede jechala po Tile :loveu: Quote
dadiii Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a oto moje malenstwo po ktore jade za tydzien :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 cudna biała kulka :loveu: zazdraszczam :loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ależ śliczniocha :loveu: gratuluje wyboru rasy :evil_lol: Quote
dadiii Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 chcialam tylko powiedziec ze u nas w galerii sa zdjecia malego diabelka :p :loveu: Quote
dadiii Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 nie chce rozpoczynac nowych watkow wiec bede drazyla dalej ten :razz: a wiec chodzi mi troche po glowie pytanie dnosnie karmy czy ten royal bedzie odpowiedni dla Tili MINI - JUNIOR - 8kg - Telezoo.pl malo zwiazane z Westami ale zastanawiam sie za jakis czas dac metryczke to zwiazku zeby wyrobic rodowod i tu jest moje pytanie czy trzeb tam jechac z psem zeby np. sprawdzic tatuaz czy moze trzeba to zrobic podczas odebrania metryczki czy psiak w tedy wogole nie jest potrzebny? mam nadzieje ze rozumiecie moje pytanie :cool3: bo troche nakrecilam:roll: Quote
Bzikowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja to w ogóle Royala nie polecam :shake: Ma konserwanty, które są podejrzane, poczytaj wątek Royala, na pewno znajdziesz konkrety. Nie , nie musisz jechać z psem do Związku. Musisz zarejestrować się w ZK jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś (a jak nie masz 16 lat to musi pojechać z Tobą Twoja Mama albo inny Opiekun i się zarejstrować), zapłacić składki i inne bzdury i dopiero złożyć metryczkę (tzn wszystko naraz się robi). Za wszystko zapłacisz ok 120 zł, jeśli dobrze pamietam... I rodowód będziesz mogła odebrać za ok. miesiąc. Pozdrawiam. Quote
kaskaSz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wiele westów w hodowlach je royala i jakoś żyją ;) Royal na pewno lepszy niż pedigree czy inne karme dostępne w marketach... Quote
duzebzium Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Royal myślę że dobra karma - niektórym psom służy innym szkodzi :oops: Moje też przez jakiś czas były na royalu teraz sa na pro planie (jagniecina ryz albo z lososiem) smakuje im i jest wszystko ok co do metryczki , rodowodu u mnie w oddziale trzeba pokazac psa przy odbiorze rodowodu...:lol: Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 mam dobre wiesci :D http://www.dogomania.pl/forum/11082389-post1673.html Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 nie działa mi ten link... do czego on jest? duzebzium, naprawdę? :oops: ja nie musiałam psa pokazywać, przyszłam z metryczką , gdzie są wszystkie dane i na tej podstawie miesiąc później dostałam rodowód... Quote
dadiii Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 ojc szkoda ze nie dziala (niestety nie umiem teraz edytowac postow po tym jak zainstalowali ta wersje dogo bo za kazdym razem jak wlaczam edycje robi mi sie cale szare tlo tam gdzie sie pisze i nic zrobic nie moge :/ ) a link prowadzil do jednego z postow w naszej galerii moim chwaleniem sie ze wkoncu udalo mi sie mala ustawic w bez ruchu :D Quote
Recommended Posts