Jump to content
Dogomania

Do pilnej Adopcji szczeniaczek - ZNALAZŁ swoje miejsce na ziemi !!!!!!

Recommended Posts

Posted

Do pilnej Adopcji szczeniaczek 3 miesięczny czarno – biały od suki owczarka długowłosego , piesek jest bardzo mądry i pojętny , ufny do ludzi , bardzo lubi dzieci . najlepiej do domu z ogrodem.
ogłoszenie grzecznościowe proszę o kontakt pod :
tel.602130435

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch mieszka ze swoją mamą owczarką długowłosą. Tana nieznany. Ale psiak będzie taki bardziej po mamusi.
Bardzo mądry, posłuszny - pilnuje się i nie odchodzi od mamy. Jednak uspokoję się, kiedy go zabierzemy.

Może ktoś da mu tymczas.
On nawet nie ma imienia.:shake:

Posted

Dzisiaj przeżyłam horror. Maluch - może być Axel - ukazał się w ogólnopolskim Metrze. Tyle, że mimo iż to napisałam, nie zawarli informacji, w jakim jest mieście. Od świtu miałam ok. 40 telefonów w jego sprawie, z całej Polski - tylko nie z Poznania. Nikt jednak nie wyraził chęci przyjechania po psa. Inne namiary przekażę osobom z okolic, z których dzwonili. Proponowałam wyjście do pobliskich schronisk.

Pan z Żywca był zainteresowany psiakiem a ja za tydzień jadę do Żywca. Jeśli nic nie znajdę - mogę go zabrać. Tylko to ryzyko, bo nie znam domu, a jak coś będzie nie tak, nie będę miała co z nim zrobić.

Ale od telefonów ucho boli a nic nie załatwione.

Posted

Gosiu, a czy ci Państwo szukający psa, których maila Ci wysłałam, odezwali się? Może oni chcieliby adoptować Axelka? Myśleli przecież o młodym wilkowatym....

Posted

supergoga napisał(a):
Niestety nic nie odpisali, ani tak ani nie. W ogólne nie było odzewu na psiaki, które wysłałam. Dlatego nie wiem, czy jeszcze raz wysyłać.:oops:

Wiesz co, tak sobie myślę,że oni albo gdzieś wyjechali, albo nie mają zbyt częstego dostępu do internetu. Może spróbuj do nich zadzwonić i jeśli będą zainteresowani, poproś,żeby zajrzeli do maila.

Posted

Ja czekam na wydarzenia z Rufusem. Jak coś to niech ten czarny przyjedzie do mnie zamiast Rufusa. Trochę sie boję, bo on jest już starszy i będę miała niezłą jazdę z moja Maszą. Dom chyba pójdzie w drzazgi :cool3:, ale co tam. Od razu mówię, ze obojetnie, który do mnie przyjedzie będzie ze mna łaził do roboty (w domu swiętej trójcy nie zostawię bez opieki, bo pewnie nie miałabym do czego wracać :diabloti:).
W dniach 13-17.08 zaś wyjeżdżamy z naszymi psami do Grotnik (30km od Łodzi) na Seminarium z J. Gałuszką (tym od szkolenia pozytywnego), więc jeśli malec do tego czasu nie znjadzie domu, będzie musiał ...jechać z nami :evil_lol: ( no chyba, że mnie wywala z seminarium za...nadmiar psów :eviltong:.

Posted

Napisałam na wątku Rufusa. Myślę jednak, że Axel jest za dużym psem dla Twojego stada. Może stanowić problem. Ale mam 5 malców 6-7 tygodni. W kartonie w schronisku. Chce je porozkładać po domach tymczasowych żeby w schronie nie dorastały. Może jakić z nich mógłby pojechać. Dzisiaj po południu jadę po Rufusa, mogłabym zabrać i malca a jutro Darek jedzie do Łodzi i by zabrał. Napisz lub sms 609 601 362, czy może być i jaka płeć lepsza. Wybiorę śliczności jakieś.

No i będzie nowy wątek o tymczasy dla maluchów.

Posted

supergoga napisał(a):

Pan z Żywca był zainteresowany psiakiem a ja za tydzień jadę do Żywca. Jeśli nic nie znajdę - mogę go zabrać. Tylko to ryzyko, bo nie znam domu, a jak coś będzie nie tak, nie będę miała co z nim zrobić.

W razie potrzeby można poprosić dziewczyny, które opiekują sie żywieckim schronem o sprawdzenie potencjalnego domku. Myslę, że nie odmówią.

Posted

Wybierz Gosiu jakiegos pieska.
Wprawdzie to maluchy, więc to ma niewielkie znaczenie, ale dla tych moich panien chyba pies będzie lepszy.
Tylko, zeby nie wyszło, że będę rozmnażała :mad:. Moje suki są już jałowe :diabloti:!!! A psiak ma znaleźc szybko DOM!!!

Guest monia3a
Posted

Domki powinny się bić o tego słodziaka :loveu:

Posted

I się bija, od czasu jak pokazał się w Metrze trzeci dzień odbieram telefony. Część jest przekonana że będzie mały, więc prostuję. A wszystkie z daleka od Pozannia, cała Polska w sumie, a ani 1 osoba z Poznania. I nikt nie chce przyjechać.
A jak mówię o przywiezieniu - to każdy woli zobaczyć.
LOgiczne kontakty kieruje do innych schronisk i Fundacji.