tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Coraz bardziej się niepokoję. Za kilka dni ogłoszenia bardzo spadną a wtedy to już nawet nikt nie zajrzy. No nic, jak nic nie ruszy to za jakiś czas wznowimy wszystko i już. Quote
Martunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No właśnie, najwyżej się je odnowi. ;) Mam nadzieję, że wkrótce coś w końcu ruszy ... Quote
anouk92 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wróciła do świata żywych i szczerze mówiąc myślałam że do tego czasu chociaż jeden maluch znajdzie domek:shake:. Zmysł myślę że ta 10 też niestety spada na "nasze głowy":shake: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tylko kiedy? Teraz jest najlepszy moment - są przesłodkimi, młodymi szczeniorami, które można uformować jak ciasto. Oczywiście, forma musi być prawidłowa. :lol: Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 anouk92 napisał(a):Wróciła do świata żywych i szczerze mówiąc myślałam że do tego czasu chociaż jeden maluch znajdzie domek:shake:. Zmysł myślę że ta 10 też niestety spada na "nasze głowy":shake: fajnie, że wróciłaś:multi: ale z tą dziesiątka gorzej:shake: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No Aniu, ja też się cieszę, że jesteś. Dawno Cię tu nie było. Tylko nie mówcie, że piszecie o kolejnych 10 psiakach do adopcji. :angryy: Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 tomcug napisał(a):No Aniu, ja też się cieszę, że jesteś. Dawno Cię tu nie było. Tylko nie mówcie, że piszecie o kolejnych 10 psiakach do adopcji. :angryy: no niestety:angryy: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zmysł napisał(a):no niestety:angryy: łomateńkokochana Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Okropne... :-( Mam nadzieję, że szczeniaczki znajdą już domy.. ten czas się tak dłuży... Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tych nikt nie chce, a tu kolejne. Napisz coś więcej o tych bidach - to szczeniorki? Ja już zaczęłam pracować i czasu mam mniej, ale taką dziesiątką mogę codziennie wrzucić na jedną, dwie strony ogłoszeniowe. Pomogę Wam! Tylko wiadomo - opisy, fotki i ruszymy! Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 tomcug napisał(a):Tych nikt nie chce, a tu kolejne. Napisz coś więcej o tych bidach - to szczeniorki? Ja już zaczęłam pracować i czasu mam mniej, ale taką dziesiątką mogę codziennie wrzucić na jedną, dwie strony ogłoszeniowe. Pomogę Wam! Tylko wiadomo - opisy, fotki i ruszymy! Napiszę, jak dowiem się, jaka jest bieżąca sytuacja Quote
Martunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Szczeniaczki się przypominają raz jeszcze... Quote
Recommended Posts