Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coraz bardziej się niepokoję. Za kilka dni ogłoszenia bardzo spadną a wtedy to już nawet nikt nie zajrzy. No nic, jak nic nie ruszy to za jakiś czas wznowimy wszystko i już.

Posted

Wróciła do świata żywych i szczerze mówiąc myślałam że do tego czasu chociaż jeden maluch znajdzie domek:shake:.

Zmysł myślę że ta 10 też niestety spada na "nasze głowy":shake:

Posted

Tylko kiedy? Teraz jest najlepszy moment - są przesłodkimi, młodymi szczeniorami, które można uformować jak ciasto. Oczywiście, forma musi być prawidłowa. :lol:

Posted

anouk92 napisał(a):
Wróciła do świata żywych i szczerze mówiąc myślałam że do tego czasu chociaż jeden maluch znajdzie domek:shake:.

Zmysł myślę że ta 10 też niestety spada na "nasze głowy":shake:

fajnie, że wróciłaś:multi:
ale z tą dziesiątka gorzej:shake:

Posted

tomcug napisał(a):
No Aniu, ja też się cieszę, że jesteś. Dawno Cię tu nie było.
Tylko nie mówcie, że piszecie o kolejnych 10 psiakach do adopcji. :angryy:

no niestety:angryy:

Posted

Tych nikt nie chce, a tu kolejne. Napisz coś więcej o tych bidach - to szczeniorki? Ja już zaczęłam pracować i czasu mam mniej, ale taką dziesiątką mogę codziennie wrzucić na jedną, dwie strony ogłoszeniowe. Pomogę Wam! Tylko wiadomo - opisy, fotki i ruszymy!

Posted

tomcug napisał(a):
Tych nikt nie chce, a tu kolejne. Napisz coś więcej o tych bidach - to szczeniorki? Ja już zaczęłam pracować i czasu mam mniej, ale taką dziesiątką mogę codziennie wrzucić na jedną, dwie strony ogłoszeniowe. Pomogę Wam! Tylko wiadomo - opisy, fotki i ruszymy!

Napiszę, jak dowiem się, jaka jest bieżąca sytuacja