Zmysł Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 MaJa 75 napisał(a):No właśnie...nie ma co hopać tylko trza działać:evil_lol: Dobrze wyliczyłam?? Mamy 3 szczeniory i dwa dorosłe? cztery szczeniory, trzy sunie dorosłe i jeden pekińczyk Quote
MaJa 75 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No to mamy wysyp. Sorry ( ale nie mam czasu czasu czytać wątków od dechy do dechy) u kogo one są i ile mamy czasu? Jeśli jest taka potrzeba to mam Frontline - kupiony dla dużego psa do 60 kg, więc można obdzielić towarzystwo;) Quote
tomcug Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ja porobię, pomału kończę pilną "robotę" i będę miała więcej czasu. ;) Quote
elainfo Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zmysł ja odebrałam ostatnio ze sklepu zoo troszke karmy 9 dopiero co minał termin waznosci-ale to dla seniorów..jest tego niewiele moze ze 3 kilo.. Europremium- dobra karma.. mam tez wiaderko 1 kg odzywki fosforanowowapniowej dla szczeniat-oryginalnie zamkniete widerko. noi kilka przysmaczków-gryzaczków dla psów.. ,które tez dopiero coutraciły waznos -wiec sklep juz niesprzeda... chetnie to oddam potrezbujacym psiakom. karme Joanna czy Małgosia mogłaby swoim staruszkom rozdysponowac.. a odzywke i gryzaki dla szczeniat.Tylko czy tam j4st ktoś kto bedzie podawał preparat wapniowy maluchom do jedzenia lub picia?? Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 elainfo napisał(a):Zmysł ja odebrałam ostatnio ze sklepu zoo troszke karmy 9 dopiero co minał termin waznosci-ale to dla seniorów..jest tego niewiele moze ze 3 kilo.. Europremium- dobra karma.. mam tez wiaderko 1 kg odzywki fosforanowowapniowej dla szczeniat-oryginalnie zamkniete widerko. noi kilka przysmaczków-gryzaczków dla psów.. ,które tez dopiero coutraciły waznos -wiec sklep juz niesprzeda... chetnie to oddam potrezbujacym psiakom. karme Joanna czy Małgosia mogłaby swoim staruszkom rozdysponowac.. a odzywke i gryzaki dla szczeniat.Tylko czy tam j4st ktoś kto bedzie podawał preparat wapniowy maluchom do jedzenia lub picia?? najłatwiej wszystko przekazać Małgosi, ona jest w stałym kontakcie z "opiekunką" szczeniorków i wszystko nadzoruje;) Quote
elainfo Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zmysł napisał(a):najłatwiej wszystko przekazać Małgosi, ona jest w stałym kontakcie z "opiekunką" szczeniorków i wszystko nadzoruje;) aha ..to dobrze ,że Małgosia .. to ja pewnie będe w Zielonce po weekendzie to moze uda mi sie podjechac i zostawic u niej te rzeczy. Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 elainfo napisał(a):aha ..to dobrze ,że Małgosia .. to ja pewnie będe w Zielonce po weekendzie to moze uda mi sie podjechac i zostawic u niej te rzeczy. no to fajnie. jak będą jakieś świeże informacje o psiakach to wrzuć na wątek;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hopajta:) Zmysł ten tekst co mi przesłałeś to do zbiorówki ? Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Hopajta:) Zmysł ten tekst co mi przesłałeś to do zbiorówki ? No tak, może by wystawić zbiorczo? Quote
tomcug Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ja nie mam żadnego tekstu. Wrzuć i mnie, w wolnych chwilach zrobię ogłoszenia na tych portalach, co Misia i Pluto. Quote
Zmysł Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dobrze, dziękuję Tomcug. wrzucę jutro, bo muszę poszukać Quote
Recommended Posts