MaJa 75 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To jeszcze ja zrobię wielkie hooop na dobranoc Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja również... Dobranoc, psiaczki. :sleeping: Quote
tomcug Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Teraz chyba dobrze trafiłam - Aronek jest obserwowany na Allegro. ;) Quote
zulugula Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Wysłałam odpowiedz na takie coś: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=36721&id_kat=13 Ja w ten czwartek jadę z Warszawy w okolice Katowic. Zobaczymy... Quote
tomcug Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Zobaczymy, ja też nie jestem pewna, co z tym obserwującym. Tacy zawsze są i przeważnie nie odzywają się wcale. :-( Quote
anouk92 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Robi się nie ciekawie - psiaki dorastają a chętnych brak. Jest 13 szczeniąt do wydania!:shake: Quote
tomcug Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Aniu, jakbyś miała czas i natrzaskała trochę fotek tym maluchom (chyba dziewięć ich jest) to poogłaszałabym. Zmysł na wyjeździe, więc na razie niedostępny. Jestem naprawdę rozczarowana, bo czwórka maluchów miała tyle ogłoszeń i naprawdę są śliczne. Jeden facet pisał do mnie, że próbuje przekonać zonę na adopcję Miłki (zmarła ich 17 - letnia sunia), ale negocjacje chyba nie powiodły się, bo nie odzywa się już. :-( To poważny facet, ale wiadomo, nie chce trobić niczego wbrew żonie. Szkoda, ale rozumiem. Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Moze allegro sie skonczyło nie wiem czy wystawiac ponownie? Quote
auraa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 pewno trzeba zrobić nowe fotki. Może jakieś inne, bardziej zachęcające. Te drugie maluchy jakiej mogą być docelowo wielkości? Quote
SZPiLKA23 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Narazie nie moge wystawic zadnego allegro bo nadgorliwi pracownicy wywalili wszystkie moje aukcje, musze odczekac troche i znowu zaczne wystawiac psy Quote
Edi100 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mam jeden chętny domek w Opolu. Dom nie sprawdzony ale madziek może sprawdzić w poniedziałek lub maksiorek np jutro. Mieszkanie w Bloku.Pan godzi się na wizyty i umowę.Komu podac kontakt? Quote
zulugula Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ta Pani z Katowic z wczorajszego ogłoszenia wysłała do mnie takie zapytanie: Zasadnicze pytanie z mojej strony brzmi: „W jakim stanie zdrowotnym są te szczeniaki?”. No bo jeżeli jest to melina to trudno sobie nie wyobrazić stanu tych szczeniaków. Zastanawiam się nad ich stanem psychicznym. Bo biorąc psa, biorę także odpowiedzialność za dzieci które będą z nim przebywać. Szukam łagodnego psa. Czy może mi ktoś odpowiedzieć? Państwo chcą adoptować suczkę. Wysłałam dwa zdjęcia dziewczynek. Jedna z nich mogłaby jechać do domku juz w ten czwartek. Pytanie z jej strony wydaje mi się bardzo odpowiedzialne. Nie chcę wprowadzać w błąd. Czy szczeniaki są wesołe, czy nie boją się ludzi. Jeśli są lękliwe, to ciężko je polecić do domu z dziećmi. Czy były szczepione, odrobaczone? Czy bardzo się zmieniły od wyglądu na tych zdjęciach? Czy ich matka wykazywała jakąkolwiek agresję? Quote
anouk92 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Szczeniaki są zdrowe - są odrobaczone a w czwartek będą miały pierwsze szczepienia. Są zsocjalizowane. Miejsce w którym przebywają nie jest meliną tylko gospodarstwem. Pani dba o psiaki tylko jest tam jedna niepoczytalna osoba ale ona akurat nie ma styczności ze szczeniakami. Psiaki są fajne i towarzyskie opiekuje się nimi 10 letnia córka tej Pani. Nie mają spapranej psychiki wręcz przeciwnie są otwarte i tylko dobrych domków brak. Quote
tomcug Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Edi100 napisał(a):tomcug, wysłałam PW z danymi na domek:) Bardzo dziękujemy, prześlę dane do Anouk92. Rozmawiałam z Anią, bardzo prosimy o sprawdzenie domku i jeśli wszystko będzie ok adopcja ruszy. :lol: Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Widzę, że coś w końcu ruszyło! Trzymam kciuki, by wszystko się udało! :thumbs: Quote
anouk92 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Cały czas potrzebujemy wsparcia w ogłaszaniu psiaków. Nowe zdjęcia będą w piątek. Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No to czekamy na zdjęcia. Hop, maluchy! :-( Quote
tomcug Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zobaczymy, co z tego będzie, liczę na nowy domek. :lol: Quote
zulugula Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Niestety nie otrzymałam odpowiedzi :shake: Quote
tomcug Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zulugula, Ania odpisała : anouk92 napisał(a):Szczeniaki są zdrowe - są odrobaczone a w czwartek będą miały pierwsze szczepienia. Są zsocjalizowane. Miejsce w którym przebywają nie jest meliną tylko gospodarstwem. Pani dba o psiaki tylko jest tam jedna niepoczytalna osoba ale ona akurat nie ma styczności ze szczeniakami. Psiaki są fajne i towarzyskie opiekuje się nimi 10 letnia córka tej Pani. Nie mają spapranej psychiki wręcz przeciwnie są otwarte i tylko dobrych domków brak. Quote
tomcug Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Rozmawiałam z Maksiorek - pan z Opola chce zdecydowanie małego pieska, a te szczeniorki, niestety nie będą małe, gdy dorosną. Quote
Recommended Posts