elainfo Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Zmysł'] Ło jezusiu... i kazda ta para oc..zek chcę zyć , i będzie czekac na swojego jedynego opiekuna w kolejce.. Ania gdzie one sa? oj cięzko to widzę..:shake: Quote
Zmysł Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 One są tam, gdzie 4 szczeniorki z tego wątku. to jest to samo miejsce Quote
anouk92 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Bardzo pilnie musimy znaleźć miejsce dla wszytskich psiaków z tego okropnego miejsca miejsca:shake:. Bardzo pilna jest również adopcja tej młodej ala collaczki lub chociaż DT. Quote
anouk92 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 tomcug napisał(a):I to wszystko z jednego miotu? :crazyeye: Te 4 podrośnięte szczenory są z innej suni niż te 9 małych glutów (było 10 - jeden za TM) Tam jest kilka psiaków: - 4 podrośnięte szczeniory - 9 małych szczeniorów - sunia 6 miesięczna ala border - sunia czarna (matka podrośniętych szczeniorów) - pekińczyk - ale nie da do siebie podejść były jeszcze: - sunia ruda matka 9 szczeniaków - zabrana w bezpieczne miejsce - szukamy domu - Zmysł masz chyba jej zdjęcie - sunia w typie border collie - matka tej 6 miesięcznej - już w nowym domu Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Trzeba to wszystko poogłaszać, ale te maluchy to nie wiem, zbiorówka? Borderek jest gdzieś na początku wątku, bardzo ładny. A pekińczyk jak taki dzikus to chyba nie nadaje się do adopcji? Quote
anouk92 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 tomcug napisał(a):To trzeba to wszystko poogłaszać, ale te maluchy to nie wiem, zbiorówka? Borderek jest gdzieś na początku wątku, bardzo ładny. A pekińczyk jak taki dzikus to chyba nie nadaje się do adopcji? Tak szczeniaki to zbiorowo - priorytetem są te 4 podrośnięte. Tych nowych postaram się zrobić nowe zdjęcia bo też już podrosły. 6 miesięcznej border też oddzielne ogłoszenia. Quote
tomcug Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Te 4 szczeniory maja już bardzo dużo ogłoszeń (robiłam w tym tygodniu), niestety nie ma odzewu na razie żadnego. :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117373&page=14 ale chyba Allegro jeszcze nie mają, jutro może zrobię. Potem zabierzemy się za pozostałe, muszę trochę dojść do siebie, bo przychorowałam. Na razie padam, wybaczcie. Quote
anouk92 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='tomcug']Te 4 szczeniory maja już bardzo dużo ogłoszeń (robiłam w tym tygodniu), niestety nie ma odzewu na razie żadnego. :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117373&page=14 ale chyba Allegro jeszcze nie mają, jutro może zrobię. Potem zabierzemy się za pozostałe, muszę trochę dojść do siebie, bo przychorowałam. Na razie padam, wybaczcie. Nie ma problemu i tak bardzo nam pomagasz:loveu: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Kto może dać choć jednemu szczeniorkowi DT? PILNE Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ciągle o nich przypominamy, bo sytuacja jest dramatyczna Quote
auraa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 podnoszę maluchy. Te młodsze w jakim są wieku? nie doczytałam. Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 auraa napisał(a):podnoszę maluchy. Te młodsze w jakim są wieku? nie doczytałam. coś koło miesiąca Quote
auraa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 to muszą jeszcze być z matką. ciężka sprawa!:shake: Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 auraa napisał(a):to muszą jeszcze być z matką. ciężka sprawa!:shake: w ogóle dramat jest tam Quote
beka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A ja zrozumialam że matka tych szczeniaków ma już dom Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 beka napisał(a):A ja zrozumialam że matka tych szczeniaków ma już dom jedna ma dom Quote
tomcug Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Pewnie mama tych 4 szczeniaków, które już są samodzielne ma dom. Quote
Recommended Posts