Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

Posted

Vilena napisał(a):
Miło się tutaj do Was zagląda :loveu: Zdjęcia pełne radości, szczęśliwa mama, wspaniały synek i cudowne psiaki :loveu:

dzięki ;) Nam miło Was gościć ;)

kamilka91 napisał(a):
Antoooooś :loveu:
Uściskaj Maluszka od cioci Kamilki ;) :loveu:

haha, nie ma sprawy ;):cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam filmik - wprawdzie króciutki - z drugiej doby życia Antoliniego :cool3::loveu:
[video=youtube;7CASUId22hg]http://www.youtube.com/watch?v=7CASUId22hg[/video]

Posted

Patisa, gratulacje !!!! byłas bardzo dzielna ! relacja z porodówki naprawde pierwsza klasa :evil_lol:

synuś cudny :loveu: piękny chłopak :loveu: ten filmik jak sobie tak słodko śpi bardzo wzruszający :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Ano własnie mały Dogomaniak miewa się różnie różniasto - raz lepiej raz gorzej. Póki co, udaje nam się oszukać kolkę za pomocą simeticonu, czyli leków typu espumisan, infacol... i daja radę. Nie chciałam małego od razu szprycować, ale po prostu inaczej sie nie da, bo jest czarna rozpacz 24/dobę :shake:
pocieszam się, że niby simeticonum jest w 100% wydalane z organizmu, nie wchłania się, wiec jest bezpieczny.

Nie wiem czy pisałam, ale jeżdżę co sobotę do Wawy, na kursy z biologii i chemii - uczę się, żeby poprawić tą swoja maturę z chemii i biologii. Tak ostatnio sama się zastanawiałam czy mi to aby na pewno potrzebne, bo tak na dobra sprawę nie wiem czy bede szła na jakieś abitne studia, czy może czasem nie wyjdzie tak, że pójde na cokolwiek zaocznie... no ale ponieważ w tym roku i tak bym nie dała rady ze studiami, nawet zaocznymi, wiec nie chcac marnotrawic tego czasu, szykuje sie do poprawy ;) czas pokaże, czy to była słuszna decyzja.

Zdjęć psich mam mało... takim jednym was mogę poczęstować
Wczesniej fajniej suczysława siedziała obok niego, dumnie sie preżąc, ale zanim rozpakowałam aparat to juz sie uwaliła:roll:

A jeśli chodzi o małego Szkraba to mam takie cuś :cool3:
[video=youtube;VvGSun7QTwY]http://www.youtube.com/watch?v=VvGSun7QTwY&feature=channel_video_title[/video]

dzięki za odwiedzinki,
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie ;)

Posted

Vilena napisał(a):
Jakie słodkie te usteczka Antosia hi hi, miodzio! :loveu: :loveu: :loveu:

Haha... podobno ma po mnie :eviltong::cool3::lol:

kamilka91 napisał(a):
Antooooś... Zakochałam się :loveu:

Hehe... no ja też :cool3::lol:

Kurcze, obiecuje, że jak następnym razem pójdziemy na spacer to wezme aparat i nagram jak moje psy się ostatnio wściekają. Sara chyba dorwała sie do jakiegos źródełka młodości, bo zaczyna być coraz bardziej dziecinna, bawic ma sie ochote non stop . Nie poznaje jej. latem dogorywała :lol:

Posted

Jak Wam ludzkich szczeniąt nie mało to podsyłam jeszcze to
[video=youtube;8EXZo6GSd3Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8EXZo6GSd3Q[/video]

no i zapowiem, że wrzucam własnie na youtuba filmik z Sara zjadająca swoja łapę :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, ile nowości u Was:)
Zajęcia sobotnie, kolka (!), rozrabiająca Sara i.... usteczka Antosia, hahaha...

Pzdr.

No z tą kolka prowadzimy nieustanną walkę. I póki co kolejne bitwy wygrywamy my, za pomocą simetikonu.... :p

Mam filmik Suczysławy zjadającej swoją łapencję :cool3::lol:
[video=youtube;t0R8otNodJs]http://www.youtube.com/watch?v=t0R8otNodJs[/video]

Posted

[quote name='kamilka91']Antoooooś :loveu:

Pyszna łapka, mniam! :lol: Ona tak często?

Regularnie. Paznokcie obgryza... ( jakim Pan - tu Panie, taki pies :eviltong: ):cool3:

[quote name='Yana']Antoś przesłodki :-) musisz częściej go pokazywać :-)

Mówisz - masz :

A tu Antoś i jego dołeczek :cool3:

Antosiowa skrzywiona minka :lol:

i Antoś w krainie zabawek :lol::cool3: