paulina2904 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 No właśnie:eviltong: ja też czekam na fotki braciszka:lol: Quote
Patisa Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Yana napisał(a):Sracia ślicznota :loveu: ale zdjęcia przeszczęsliwej Jagi są rzeczywiście wzruszające :loveu: Patisa będziesz z Frodem w NDM w październiku ? Nie nie będę ( nie byłam? nawet się nie orientuję kiedy to...:oops: ) Hmm...mam psi przestój, głównie z powodu czasu :shake: pieniędzy też... także na razie nic z tego. Dzieki wszystkim za odwiedziny, niestety póki co zdjęć nie ma. Postaram się za jakis czas coś wstawić. Mam obecnie niezły sajgon an głowie, musiałam się skupić na nauce, bo wszystko mi się powoli rozlatuje... :shake: dodatkowo psy mi sie całkiem rozbestwiły :placz: czeka mnie praca od podstaw :-( No i zaniedbuje konie :-(..ehh. podejrzewam, że za dogo wezmę się tak porządniej chyba dopiero w przerwie świątecznej :shake: Trzymajcie się wszyscy ciepło ;) Pozdrawiam Pati, Frodo & Sarenka Quote
kajkoowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Patisa napisał(a):Nie nie będę ( nie byłam? nawet się nie orientuję kiedy to...:oops: ) Hmm...mam psi przestój, głównie z powodu czasu :shake: pieniędzy też... także na razie nic z tego. Dzieki wszystkim za odwiedziny, niestety póki co zdjęć nie ma. Postaram się za jakis czas coś wstawić. Mam obecnie niezły sajgon an głowie, musiałam się skupić na nauce, bo wszystko mi się powoli rozlatuje... :shake: dodatkowo psy mi sie całkiem rozbestwiły :placz: czeka mnie praca od podstaw :-( No i zaniedbuje konie :-(..ehh. podejrzewam, że za dogo wezmę się tak porządniej chyba dopiero w przerwie świątecznej :shake: Trzymajcie się wszyscy ciepło ;) Pozdrawiam Pati, Frodo & Sarenka W przerwie świątecznej?:-o No dobra, ale wteydy nie licz, że 10 fotek Nas zadowoli:diabloti::diabloti: Quote
kamilka91 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Wtedy całą przerwę świąteczną bedziesz musiała poświęcić na dodawanie zdjęć :evil_lol: No ale wiadomo - psiaki i nauka ważniejsza niż dogo ;) trzymaj się :loveu: wymiziaj Sarcię i Frodka ode mnie :loveu: Quote
Martens Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oj pusto tu ostatnio :shake: Ty mi tu nie mów, że fotki dasz dopiero na święta :lol: Quote
paulina2904 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 coraz bliżej święta ,coraz bliżej święta (z nieśmiertelnej reklamy coca-coli:lol:):tree1: Ps tylko się pocieszam ,bo niecierpliwie czekam na fociasze;) Quote
WeronikaM Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 podejrzewam, że za dogo wezmę się tak porządniej chyba dopiero w przerwie świątecznej nie rób nam tego :shake::-( Quote
Asiaczek Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No tak. Nauka na I miejscu. Ale może w tzw. międzyczasie wstawisz jednak jakieś foteczki, co? Pzdr. Quote
Patisa Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Witam Wszystkich! Dzięki wielkie za odwiedzanie i pamięć o nas ;) Może coś wcześniej ufocę, ale pogoda jakaś taka nieprzystępna jest...błoto, mokro, szaro..blee :shake: Muszę koniecznie pozrywać zdjęcia na płyty, wywołać ( wyjątkowo obfity to był rok w "okazje do focenia" , a zupełnie nic nie zostało jeszcze wywołane :roll: ) i zrobić kolejną czystkę na komputerze. Znowu przerażająco się tnie. ALE! O dziwo dogo chodzi bez zarzutu ( boję się, żeby nie przechwalić :eviltong: ) Pozdrawiamy wszystkich. :loveu: Quote
kajkoowa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nam też już dogo dobrze chodzi:loveu: No to mam nadzieję, że jeszcze przed świętami coś wkleisz. Buziaki dla Twoich siersciuchów:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dołączam się do czekających na fotki, mam nadzieję, że doczekamy się jeszcze przed świętami ;) Quote
Yana Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 buziaki :loveu: i czekamy na wieści co u Sarci i Frodka :loveu: Quote
kamilka91 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Wprawdzie święta coraz bliżej, jednak... ja wolałabym zobaczyć zdjęcia i jakieś wieści trochę szybciej... :cool3: Mam nadzieję, że już niedługo będzie tu co oglądać, bo te stare już mi się trochę znudziły :evil_lol: (wieem, strasznie wymagająca jestem :eviltong:) Patisa, pozdrawiam Cię serdecznie ;) wymiziaj swoje 'Maleństwa' od cioci kamilki :cool3: :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No, czekamy, czekamy... ale oby nas śnieg nie zasypal!:evil_lol: Pzdr. Quote
paulina2904 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Kurcze jednak do świąt nie wytrzymam:placz: daj przed ,jakieś fociasze brachola Bingola:eviltong: Quote
aneczka23 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Hej to i my się uprzejmie o foty poprosimy. Nawet miałam dla Ciebie całe mnóstwo dalmatów z wystawy w Rybniku ( i jeszcze więcej fot dogów dla Mońka) ale mi się wszyściutko straciło i wciąż nie mogę przeboleć :angryy: Pewnie, że nauka najważniejsza. Rozumiem, jak to jest mieć na głowie nawał. Ale spokojnie, będziemy tu czekać aż nadrobisz. Głaski dla Twoich dzidzi:loveu: Quote
kajkoowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Wam! Nadal czekam na foty i mam nadzieję, że jeszcze przed świętami kilka dasz. Wymiziaj psiaki. Pozdrawiam. Quote
Martens Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja tam myślę, że Patiszon tylko tak straszy i jakieś foty wcześniej da ;) Quote
kajkoowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 To jezeli ma nas straszyć w taki sposób to ja juz z góry podziękuję:evil_lol: Coraz bliżej święta! Ale jednak mam naddzieję, że wejdziesz i wrzucisz chociaż ze dwie foty... Quote
kajkoowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Juz grudzien, więc niedlugo święta!:multi: Czekamy na Ciebie Patisa:) Quote
Patisa Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 łęłęłęłęłę.... wrzuciłabym, gdybym cokolwiek miała :/ Jakimś cudem namnożyły mi sie imprezy okolicznościowe :D ktoś mnie na 18nastkę zaprosił, na studniówkę zostałam zaproszona... wiec w wolnym czasie latam po galeriach w wielkiej panice szukając "czegokolwiek" co by wyglądać przy ludziach jak człowiek ;] Bea mnie pewnie ukatrupi, bo nawet raz jej nie odwiedziłam od początku roku szkolnego...:/ Ale to naprawdę z braku czasu. Jeszcze gwoździem do trumny jest kurs na prawko, który właśnie rozpoczynam. ale ufam, że z prawem jazdy będę bardziej nieograniczona i będę mogła więcej - cokolwiek by to miało nie znaczyć ;] Nie wiem czy Wy tez tak macie, pewnie się przyzwyczailiście... , ale ja nie potrafię się odnaleźć na nowym dogo. Ostatnimi czasy zaglądam tu tak rzadko, że praktycznie co wchodzę to cos nowego sie narodziło. I nie nadążam... Zlecę siostrze ufocenie psów, jak to zrobi, to w przyszłym tygodniu powinno coś być ;] Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;] Quote
Recommended Posts