Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
Sracia ślicznota :loveu:
ale zdjęcia przeszczęsliwej Jagi są rzeczywiście wzruszające :loveu:

Patisa będziesz z Frodem w NDM w październiku ?

Nie nie będę ( nie byłam? nawet się nie orientuję kiedy to...:oops: )
Hmm...mam psi przestój, głównie z powodu czasu :shake:
pieniędzy też... także na razie nic z tego.
Dzieki wszystkim za odwiedziny, niestety póki co zdjęć nie ma. Postaram się za jakis czas coś wstawić.
Mam obecnie niezły sajgon an głowie, musiałam się skupić na nauce, bo wszystko mi się powoli rozlatuje... :shake:
dodatkowo psy mi sie całkiem rozbestwiły :placz: czeka mnie praca od podstaw :-(
No i zaniedbuje konie :-(..ehh.
podejrzewam, że za dogo wezmę się tak porządniej chyba dopiero w przerwie świątecznej :shake:

Trzymajcie się wszyscy ciepło ;)
Pozdrawiam
Pati, Frodo & Sarenka

Posted

Patisa napisał(a):
Nie nie będę ( nie byłam? nawet się nie orientuję kiedy to...:oops: )
Hmm...mam psi przestój, głównie z powodu czasu :shake:
pieniędzy też... także na razie nic z tego.
Dzieki wszystkim za odwiedziny, niestety póki co zdjęć nie ma. Postaram się za jakis czas coś wstawić.
Mam obecnie niezły sajgon an głowie, musiałam się skupić na nauce, bo wszystko mi się powoli rozlatuje... :shake:
dodatkowo psy mi sie całkiem rozbestwiły :placz: czeka mnie praca od podstaw :-(
No i zaniedbuje konie :-(..ehh.
podejrzewam, że za dogo wezmę się tak porządniej chyba dopiero w przerwie świątecznej :shake:

Trzymajcie się wszyscy ciepło ;)
Pozdrawiam
Pati, Frodo & Sarenka

W przerwie świątecznej?:-o No dobra, ale wteydy nie licz, że 10 fotek Nas zadowoli:diabloti::diabloti:

Posted

Wtedy całą przerwę świąteczną bedziesz musiała poświęcić na dodawanie zdjęć :evil_lol:

No ale wiadomo - psiaki i nauka ważniejsza niż dogo ;)

trzymaj się :loveu:
wymiziaj Sarcię i Frodka ode mnie :loveu:

Posted

Witam Wszystkich!
Dzięki wielkie za odwiedzanie i pamięć o nas ;)
Może coś wcześniej ufocę, ale pogoda jakaś taka nieprzystępna jest...błoto, mokro, szaro..blee :shake:

Muszę koniecznie pozrywać zdjęcia na płyty, wywołać ( wyjątkowo obfity to był rok w "okazje do focenia" , a zupełnie nic nie zostało jeszcze wywołane :roll: ) i zrobić kolejną czystkę na komputerze. Znowu przerażająco się tnie.
ALE! O dziwo dogo chodzi bez zarzutu ( boję się, żeby nie przechwalić :eviltong: )

Pozdrawiamy wszystkich. :loveu:

Posted

Wprawdzie święta coraz bliżej, jednak... ja wolałabym zobaczyć zdjęcia i jakieś wieści trochę szybciej... :cool3: Mam nadzieję, że już niedługo będzie tu co oglądać, bo te stare już mi się trochę znudziły :evil_lol: (wieem, strasznie wymagająca jestem :eviltong:)

Patisa, pozdrawiam Cię serdecznie ;)
wymiziaj swoje 'Maleństwa' od cioci kamilki :cool3: :loveu:

Posted

Hej to i my się uprzejmie o foty poprosimy. Nawet miałam dla Ciebie całe mnóstwo dalmatów z wystawy w Rybniku ( i jeszcze więcej fot dogów dla Mońka) ale mi się wszyściutko straciło i wciąż nie mogę przeboleć :angryy: Pewnie, że nauka najważniejsza. Rozumiem, jak to jest mieć na głowie nawał. Ale spokojnie, będziemy tu czekać aż nadrobisz. Głaski dla Twoich dzidzi:loveu:

Posted

To jezeli ma nas straszyć w taki sposób to ja juz z góry podziękuję:evil_lol:
Coraz bliżej święta! Ale jednak mam naddzieję, że wejdziesz i wrzucisz chociaż ze dwie foty...

• 4 weeks later...
Posted

łęłęłęłęłę.... wrzuciłabym, gdybym cokolwiek miała :/
Jakimś cudem namnożyły mi sie imprezy okolicznościowe :D
ktoś mnie na 18nastkę zaprosił, na studniówkę zostałam zaproszona... wiec w wolnym czasie latam po galeriach w wielkiej panice szukając "czegokolwiek" co by wyglądać przy ludziach jak człowiek ;]
Bea mnie pewnie ukatrupi, bo nawet raz jej nie odwiedziłam od początku roku szkolnego...:/
Ale to naprawdę z braku czasu. Jeszcze gwoździem do trumny jest kurs na prawko, który właśnie rozpoczynam.
ale ufam, że z prawem jazdy będę bardziej nieograniczona i będę mogła więcej - cokolwiek by to miało nie znaczyć ;]

Nie wiem czy Wy tez tak macie, pewnie się przyzwyczailiście... , ale ja nie potrafię się odnaleźć na nowym dogo. Ostatnimi czasy zaglądam tu tak rzadko, że praktycznie co wchodzę to cos nowego sie narodziło.

I nie nadążam...

Zlecę siostrze ufocenie psów, jak to zrobi, to w przyszłym tygodniu powinno coś być ;]

Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;]