Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dużo zdrowia dla Sarci. Przeżyłam podobną sytuację z moim Ronim
[*]. Miał 8 lat, kiedy w przeciągu 2 miesięcy przestał wstawać na tylne nogi, wkrótce potem przednie. U nas okazał się to nowotwór wątroby :-(
Trzymam kciuki za Twoją dziewczynkę.

Posted

Wczorajsza wiadomość od Patrycji :cool3:

"Sara dostaje arthoflex i wydaje mi się, ze jest lepiej - a na pewno nie pogarsza jej się.
http://img341.imageshack.us/img341/6042/614251933m.jpg - mam takie samo zgrzebło, dobre jest, ale ostatnio w ogóle nie używma tego typu pierdół, bo najlepiej zbiera...moja dłoń.
Mam coatminator - z poczatku wydawało mi się, ze dziaął cuda, bo naprawde sporo włosa wyciąga, ale niestety, teraz stwierdzam,z e nie op0łaca sie go kupować... z Froda i tak sypie się jak z choinki po świetach, jesli go nie wyskubie własnoręcznie :/
Także nic z tego, nie ma ułatwienia.

W ogóle, to nie moge się zalogować, ten sam problem co wczesniej, loguję sie i mi się wyświetla jakas strona pusta, w pasku jakiś błedny adres po "hebrajsku"... nie wiem co to jets i z czego wynika, ale od 2 dni nie jetsemw stanie się zalogować :(

i jesli an wieczór nie przybede, to odezwę się dopiero za 2 tyg., ponieważ jade do Czech( utonąć w powodzi :D)
Pozdrawiam wszystkich!"

Posted

Zdrówka Sarci i miłego pobytu w tych Czechach :)
U nas w bloku pojawiła się mała 2 miesieczna bokserka, Ambra, główkę to ma mniejszą niż moja piąstka, a jaka jest śliczna:loveu:

Posted

Z Sarą jest bardzo dobrze! Arthoflex działa cuda :cool3:

Mojej siostrze udało się zalogować, mi już nie...no ale dobre i to, ze chociaż ona się zalogowała.
Na razie nie mam nowych fotek psiorów, mam za to fotę Melodi!
patrzcie :cool3:

jak zrzucę foty z Czech i uda mi się zalogować, to również się podzielę;)

no i chcąc nie chcąc mam wakacje od dogo... bo co to za frajda czytać co się dzieje, gdy nie można nic skomentować?!:evil_lol:
i mam dwa tyg. w plecy...:shake:
nie wiem kiedy to nadrobie :/

3 mać siętam, miłych wakacji ;)