Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Patisa']ten z makiem? też go sobie an pulpit wrzuciłam:lol: proszę Cie bardzo. Praktycznie każda fote możesz sobie ustawiać na pulpit, każda, na której nie ma mnie! :cool3: Super.! :loveu: Mi chodzi o tę fotę :razz: Pzdr. PS: To jest mak.?! :-o:evil_lol: Quote
Martens Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jak zobaczyłam tą fotkę to od razu pomyślałam że kradnę na pulpit... Ale już mnie uprzedzili :evil_lol: A może będziesz tak miła i podeślesz mi pełną wielkość na blackpoint@poczta.onet.pl ? :cool3: TZ pyta jaki masz aparat :p Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Martens']Jak zobaczyłam tą fotkę to od razu pomyślałam że kradnę na pulpit... Ale już mnie uprzedzili :evil_lol: A może będziesz tak miła i podeślesz mi pełną wielkość na blackpoint@poczta.onet.pl ? :cool3: TZ pyta jaki masz aparat :p Kiedy pisałas ten post ja pisałam PW do Patisy z prośbą o przesłanie mi tego zdjęcia w oryginalnych rozmiarach na maila :razz::evil_lol: Pzdr. Quote
Patisa Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 a gdzie tam, jaki tam mak :lol: jakiś fioletowy chwast - ale piękny, prawda? :cool3: hehhe...jak przeczytałam posta Martens to padłam. Toćka w toćkę to samo napisała mi Justyśka - ale dobra, już przesyłam cały pakiet kwiotków na maila, no problemo! ;) aparat :Kodak EasyShare Z712 IS ;) A wicie, też siew sumei zdziwiłąm,z ę takie fajne one wyszły. Bow tym aparacie to amm taką śmiszna funkcję robienai makro zdjęć, własnie specjalnie do pstrykania małcyh zwierzątek, kwiatków...i no, naprawde, genialne wychodzą zdjęcia - alem skromna :lol: ale to nie ja - to aparat. ja swoje fotograficzne talenta ograniczam to przyciśnięcia spustu aparatu. I dodam, że przy tych kwiatkach to zadnego photo shopu nie było :-o ( ładna pogodna była, to i zdjęcia ostre) już przesyłam. P.S. Komuś jeszcze podesłać? :cool3::lol: Quote
Martens Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Patisa napisał(a):a gdzie tam, jaki tam mak :lol: jakiś fioletowy chwast - ale piękny, prawda? :cool3: Ja wiem co to ja wiem co to!! KĄKOL!!! (Botanika z zeszłego semestru nie poszła w las :cool3: ) Quote
Patisa Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Martens napisał(a):Ja wiem co to ja wiem co to!! KĄKOL!!! (Botanika z zeszłego semestru nie poszła w las :cool3: ) Uuu Martens, ale żeś zaszalała z tym kąkolem!:lol: :klacz: Quote
Patisa Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 http://www.forum.stopodstrzalom.pl/viewtopic.php?f=1&t=2&start=20 Przeczytajcie wypowiedź "ubogiego rolnika" zaczynająca się od słów : "Usłyszałem dziś w trójce wasza historię. mieszkam w okolicach Pionek." :crazyeye: Jestem w ciężkim szoku:WTF: Quote
aina155 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 A gdzie ta wypowiedz mozna znalesc? Bo jak kliknelam na link to mi sie wysiwetla zdjecie, Quote
Patisa Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 :lol: wstawiłam nie ten link co trzeba :lol: ale już poprawiłam;) Quote
Patisa Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Boxer Forum :: Przyszedł do mnie list ... wspaniały! :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Patisa']Boxer Forum :: Przyszedł do mnie list ... wspaniały! :loveu: Naprawdę piękny.! :loveu: Quote
kajkoowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Patisa']Boxer Forum :: Przyszedł do mnie list ... wspaniały! :loveu: Piekny, bardzo prawdziwy:-( Quote
agaciaaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Piękny ten list! Super fotki szalejących psiaków :multi: http://img35.imageshack.us/img35/2793/1003340t.jpg :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ele psiaki się wyszalały :cool3: I jakie mają miny zadowolone :loveu: http://img200.imageshack.us/img200/5445/1003423d.jpg Piękny :loveu: Mi też bardzo się podobają fotki ze zbożem :laugh2_2: Quote
Patisa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 dzięki wielkie dziewczynki za odwiedzinki :cool3: zrobiłam oddzielny watek dla listu http://www.dogomania.pl/forum/f105/list-dla-wrazliwych-na-los-zwierzakow-139843/index2.html#post12450268 co by go sobie każdy poczytał ;) i wiecie co? właśnie przysyłam go księdzu na maila...:cool3: a w ogóle to rozmawiałam z Zosią z SOS bokserów. Jaga podobno już nie hoduje kota na drzewie - teraz kto to kumpel :p na łóżku z Panem nie sypia, bo... sypie się z niej jak z choinki( skąd ja to znam :roll: ). Pan podobno bardzo troskliwy, często dzwoni po rady do Zosi( praktycznie z każda pierdołką :cool3: ), czyli widać, że przejęty Jaguchą - ach i och. A w ogóle, to za tydzień ma być wizyta poadopcyjna ;) Quote
Moniek193 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ten list:-( ło matko- zatkało mnie:oops: Piekny, naprawde piekny, szkoda ze nie do wszytskich przemawia:shake: Quote
kajkoowa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To dobrze Jaga trafiła :loveu: Z mojego też sie tak sypie :shake: Quote
Yana Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 piekne zdjęcia, cudne lato :loveu: szkoda, że weekend nie był taki letni i słoneczny jak na twoich zdjęciach :razz: Quote
Izuuus Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Hej, hej :loveu: Już prawie wakacje :multi: Jakieś plany? :cool3: I co tam u czworonogółw ? :cool1: Quote
Patisa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Moniek193 napisał(a):Ten list:-( ło matko- zatkało mnie:oops: Piekny, naprawde piekny, szkoda ze nie do wszytskich przemawia:shake: Ale niektórym na pewno prześwietli muzgownicę. jestem ciekawa co mi odpisze księdzu...wysłałam mu go wczoraj :cool3: Kaja10014 napisał(a):To dobrze Jaga trafiła :loveu: Z mojego też sie tak sypie :shake: czyli znasz ten ból:cool3: Yana napisał(a):piekne zdjęcia, cudne lato :loveu: szkoda, że weekend nie był taki letni i słoneczny jak na twoich zdjęciach :razz: oj szkoda. Wczoraj było słońce i tak się spaliłam przy rwaniu truskawek, ze aż się boję, że za bardzo. wcieram w siebie tony mleczka po opalaniu i modlę się, żeby mi tylko skóra nie zeszła :placz: agaciaaa napisał(a):No to Jadze się poszczęściło! :) Oj tak. Ciesze się z tego ogromnie. Choć ciągle mnie coś kłuje w sercu, jak przypomnę sobie jak ona się za mną oglądała, gdy odleżdżała:-( Izuuus napisał(a):Hej, hej :loveu: Już prawie wakacje :multi: Jakieś plany? :cool3: I co tam u czworonogółw ? :cool1: Haha...co za powiew wakacji...:lol: plan number one: zbierać truskawki, aż sie skończą plan number two: zbierać truskawki az do 28.06 po czym jechac na obóz chóralny do Czech an 2 tyg.:cool3: dzięki wszystkim za odwiedziny...hehe, dzieki Ju$tyska za podpowiedź z multicytatem :eviltong: kaleka ze mnie i sama nie doszłabym za Chiny Ludowe...:shake: Życze spokojnej nocy, dobranoc ;) Quote
Recommended Posts