kamilka91 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Patisa pewnie dopiero w piątek będzie... Mam nadzieję, że Sarcia ma się dobrze... :loveu: Quote
Patisa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Jestem przed piątkiem ;) Ale nie ma mnie w domu... Na badaniu też byłam tylko do pobrania krwi, bo potem musiałam biegnąć do szkoły :shake: Sara miała robiony rozmaz krwi( 3 dokładnie :razz: ) i wyszło, że bidula ma zapalenie stawów i żołądka - od czego? nie wiadomo... ja nie wiem,a siostra nie dopytała. Może rodzice mi powiedzą, jak wrócę w pt., bo dzisiaj byli z nią znowu na badaniach. Sara do końca tyg. przyjmować ma sterydy :shake: Ale jest poprawa, sunia wraca do zdrowia, kochana :multi: No, dobrze,z ę mnie Martens pogoniła, bo moj wet uważał,z ę to alboz atrucie albo zapalnenie opon - i jeżeli to drugie to koneic :razz: a ja Sarci nie dam - po moim trupie!;) już spię spokojniej... dzięki dziewczyny za dobre słowo!;) Pozdrawiam Quote
Martens Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No i teraz czuję się współodpowiedzialna za Sarci zdrówko :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bardzo sie z dobrych wieści :loveu: Juz teraz powinno byc tylko lepiej! Ale na sterydy koniecznie trzeba uwazac... Mój Agent ma wielkie problemy przez nie :-(:shake: Quote
Fafela Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No właśnie... chciałam poprawić moja kochaną siostrzyczkę bo jest słabo poinformowana.. ;) Sara tylko pierwszy raz zażyła sterydy jak byliśmy u pani weterynarz. Teraz przez cały tydzień będzie brała antybiotyk. I ma dietę (ryż z małą porcją mięsa;)). Quote
Patisa Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Fafela napisał(a):No właśnie... chciałam poprawić moja kochaną siostrzyczkę bo jest słabo poinformowana.. ;) Bo za grosz nie mogę się z Tobą dogadać... :mad: Prosiłam o jakieś informacje cały wczorajszy dzień...:razz: Quote
Fafela Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No to dzisiaj Cię informuje...wczoraj nie za bardzo miałam czas (nauka) ;) Quote
kajkoowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No, to dobre wieści, niech wraca do zdrowia:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kaja10014 napisał(a):No, to dobre wieści, niech wraca do zdrowia:loveu: Dokładnie :loveu: Quote
aneczka23 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Trzymam kciuki za zdrowie Twojej małej Poczwarki. Quote
Moniek193 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Hejo:multi: Ale mam tu zaleglosci az wstyd:oops: Quote
Anusia&Saba Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 My też życzymy dużo zdrówka dla Sarci :calus: Quote
Patisa Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Właściwie to nie wiem czy z tą Sraczką lepiej czy nie :roll: Wczoraj wróciłam do domu, to wszystko jak zawsze - makarena, lizanko, wskakiwanie mi an ręce... potem bawiliśmy się w aportowanie butelki z wodą :lol: A dziś rano znowu przymulona jakaś była, chodziła sobie, ale taka apatyczna, powolna...:shake: Dopiero jak dostała antybiotyk dzisiejszy to jej się poprawiło.:razz: Kurde, ciekawe co to będzie jak antybiotyk się skończy?:placz: A Frodziński zrobił z siebie wersję tricolor - dorobił sobie różowe kropy. Oczywiście żaden płot nie mógł go powstrzymać przed pójściem ze mną na pole, więc ja rwałam truskawki a on się w nich wałkował obok mnie, bo jak sam stwierdził " najlepiej jak od razu będą zmiksowane" :lol: I nawet go nie zamierzam myć, do końca sezonu daleko, a pamiętając zeszły rok, wiem, że on będzie się tak farbował co chwilę :shake: Quote
Patisa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Kurczę, nie pamiętam czy je Wam pokazywałam. Jeśli już były to dajcie znać, to je wywale ;) Ale coś mi się świeci, ze zapomniałam Wam je pokazać...:hmmmm: Filmiki z Frodkiem, Sarą i Holly:p YouTube - Dalmation, boxer and puppy YouTube - Crazy boxer Sara play with Holly Pozdrawiam P.S. Sarka dzisiaj już nic nie dowala ( w sensie pogorszenia stanu zdrowia), jest wszystko ok. ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Sarcia, Holly i Frodek - cudowni :loveu: A chyba jeszcze Nutka była, tak? Masz jakis kontakt z nowymi właścicielami? Może jakies nowe zdjecia by przesłali? :razz: Jestem ciekawa jak Dziewczynki teraz wyglądaja :loveu: Quote
Patisa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Przesyłali mi informacje o Niuchkach jakiś czas temu,a le bez zdjęć :shake: W sumie, mogę do nich zajęczeć :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cześć :) Dopiero przeczytałam o Sarciowych problemach, mam nadzieję że już będzie wszystko ok! Trzymam kciuki i ucałuj ją ode mnie :loveu: Fajnie sie przeciągają tym sznurem w trójeczkę :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Patisa napisał(a):Przesyłali mi informacje o Niuchkach jakiś czas temu,a le bez zdjęć :shake: W sumie, mogę do nich zajęczeć :cool3: Jęcz, jęcz.. A jak to nie pomoze to i ja pojęcze... A tego już nie wytrzymają :diabloti: Quote
Patisa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Justy$ka']Jęcz, jęcz.. A jak to nie pomoze to i ja pojęcze... A tego już nie wytrzymają :diabloti: Hehhe :evil_lol: Wreszcie wzięłam się i wrzuciłam film z Jagusią na youtube :multi: Popatrzcie sobie jaka ona wyszkolona :-o YouTube - Jaga - biała bokserka na DT Quote
kajkoowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hehe, fajnie się bawią:loveu: A filmik z jagusia nie chce mi się odtworzyć:shake: Quote
Cieplutkaa. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A mi filmik sie otwiera :p I rzeczywiscie - Jagusia jest super wyszkolona... Cudowna psina! Quote
Patisa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Nie otwiera się?:hmmmm: Nie wiem dlaczego...? Ale świetną relację z [FONT=Verdana][FONT=Arial]Mistrzostw Europy we Flyballu na stronie http://www.discbusters.com/index.html [/FONT][/FONT]znalazłam [FONT=Verdana][FONT=Arial]"Nauczyliśmy się puszczać psa jako ostatniego-piątego w przypadku popełnienia błędu, nauczyliśmy się refleksu, nauczyliśmy się mieć oczy i uszy dookoła głowy, by jednocześnie wołać i łapać psa, patrzeć na znaki coacha, słuchać drużyny, patrzeć na światła, nie przewrócić się o piłkę i biec we właściwym kierunku z właściwym psem pod pachą. Czuwaliśmy nad sobą nawzajem, poopowiadaliśmy sobie i dodawaliśmy sił. Każde wejście na tor, przygotowanie, wyścig i zejście coraz bardziej i bardziej zespalało i umacniało nasz team. [/FONT][/FONT]" Piękna relacja, momentami zabawna do łez. Aż chciałoby się należeć do tego teamu... :roll: No podziwiam ich Quote
kajkoowa Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 O, już mi się otworzył. Ale ona jest posłuszna i usłuchana :loveu: Quote
Recommended Posts