Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 no ja też się cieszę strasznie, bo wcześniej to taka fochaczka z niej była, jak miała ochotę to się przychodziła miziać, ale głównie to ja za nią biegałam, żeby pomacać po mordzie:lol: Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witanko :cool3: CO tam u Was? Wymiziaj Frodusia , Sarę i Holleńke. :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 wspaniale wiesci po sterylce:loveu: :loveu: :loveu: moj Ares po kastracji wydaje mi sie ze stał sie bardziej strachliwy:shake: i zaczal bardziej na psy sie rzucać :angryy: A Maya po sterylce praktycznie wogole sie nie zmienila Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Izuuus napisał(a):Witanko :cool3: CO tam u Was? Wymiziaj Frodusia , Sarę i Holleńke. :loveu: Wymiziane ;) Marta_Ares napisał(a):wspaniale wiesci po sterylce:loveu: :loveu: :loveu: moj Ares po kastracji wydaje mi sie ze stał sie bardziej strachliwy:shake: i zaczal bardziej na psy sie rzucać :angryy: ooo, to dziwne i smutne :shake: Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 A podziwiajcie sobie ;p ] Sara tajemnicza i zamyślona Sława łamacz serc Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Piękny Frodo Bombkowy pies Samochód wygląda przyzwoicie Mój Władca Świata Oczko w głowie Byliście w kinie? Quote
Izuuus Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Fajne fotki :cool3: http://img211.imageshack.us/img211/1962/photofunia31a4f7.jpg a ta szczególnie :loveu: Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Przykuwa uwagę Gorące klimaty Rodzinka Piękna aleja Maluchy Dzięki Marcinie za linka do przerabialni 8-) Quote
Patisa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Czytam i w szoku jestem ! zastrzelone psy i koty Quote
Marta_Ares Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 swietneee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: bylam kiedys na tym serwisie, a pozniej calkowicie mi z glowy wyleciał:lol: Quote
agaciaaa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Super fotki :lol: http://img211.imageshack.us/img211/1962/photofunia31a4f7.jpg ta mi się najbardziej podoba :loveu: Quote
Patisa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Marta_Ares']swietneee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: bylam kiedys na tym serwisie, a pozniej calkowicie mi z glowy wyleciał:lol: Dzieks. Ale widze, ze Ty tez masz jakies zmiany z bannerem i awatarem :cool3: [quote name='agaciaaa']Super fotki :lol: http://img211.imageshack.us/img211/1962/photofunia31a4f7.jpg ta mi się najbardziej podoba :loveu: No ta szarosc pasuje do Kropkarza:p [quote name='jbk']Ale można fajne rzeczy zrobić ze zdjęciami :)) akurat Twoje jbk sa swietne bez zadnych ulepszen ;) [quote name='Kaja10014']wow, jaka pipularność:evil_lol::loveu: pipularnosc ogromna...hehe, rozgladajcie sie za takimi bilboardami jak bedziecie w podrozy:cool3::lol: Pozdrawiam ;) Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Patisa napisał(a):akurat Twoje jbk sa swietne bez zadnych ulepszen ;) Dziękuję Ci bardzo, ale białaski na billboardzie to dopiero byłby widok ;) Quote
Patisa Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Dziękuję Ci bardzo, ale białaski na billboardzie to dopiero byłby widok ;) no to do dzieła!:cool3: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Patisa napisał(a):no to do dzieła!:cool3: Eeee.... w pracy nie mam czasu, a w domu już mi się nie chce...... :diabloti: Quote
Patisa Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Eeee.... w pracy nie mam czasu, a w domu już mi się nie chce...... :diabloti: No mi w sumie też się nie chciało, ale jak zaczęłam robić i takie cudne niektóre powychodziły to sie wkreciłam.... i cała sob. wieczór zmarnotrawiałam na robienie fotoshopów ( zamiast uczyć się biolca):diabloti: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Patisa napisał(a):No mi w sumie też się nie chciało, ale jak zaczęłam robić i takie cudne niektóre powychodziły to sie wkreciłam.... i cała sob. wieczór zmarnotrawiałam na robienie fotoshopów ( zamiast uczyć się biolca):diabloti: No ja się właśnie tego boję, że się wkręcę i będzie zonk :) Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dogs 101: Boxer : Video : Animal Planet i co, otwiera się?:cool3: Quote
Patisa Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jej...coś sie rusza w sprawie Holly...mam nadzieję,z e wszystko pójdzie dobrze i suczka wreszcie trafi do nowego domku :roll: Quote
kajkoowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Otworzyło się. A co sie rusza jeżeli można wiedzieć? ;) Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Czy ja tu widze boksa i dalmatka:loveu:O matko jaka wypasiona galeryjka:multi: Witam sie oczywiscie ladnie (jesli mozna to bede to zagladac:roll:) Quote
Recommended Posts