Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://img515.imageshack.us/img515/3825/1001426pd6.jpg jakie miny :diabloti::loveu: Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 hej, mam wspaniałą wiadomość! Melodia pojechała dzisiaj do nowego domku!:laola: Wszystko dzięki wspaniałej Guni, która podjęła się przetransportowania suczki do Sulejówka, skąd odebrał ją nowy właściciel. Dzwoniłam do Pana Bogusława, zaraz po tym, jak maleńka dojechała do swojego nowego domku - wszyscy sa pod wrażeniem melodii, zachwycają się nią, ach i och, Pan Bogusław śmiał się, ze Melo nie daje sobie dmuchać w kasze i zabrała swojej koleżance ( straszej i większej) amstaffce michę z żarciem i warczała broniąc swego :lol: W sumie to jej się nie dziwię... dojechała do domu o 15, albo nawet 16 ( nie pamietam dokładnie) a nie jadła nic przed podróżą. Pan obiecał niedługo przesłać zdjęcia Szkrabki, aż nie moge sie ich doczekać:bigcool: teraz czekamy, aż znajdzie się ktoś, kto mógłby dać równie cudowny domek Holly. Popytajcie wśród zaufanych znajomych, co? Mała rośnie, wprawdzie jej juz jedna( uff) , ale to i tak nei zmienia faktu, zę je jak hipopotam :-o:mdleje: Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Znalazłam jedno zdjęcie, gdy Szczylki miały jakiś tydzień-dwa. :cool3: Melodia Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 śliczne to zdjęcie :loveu: Holly napewno też znajdzy kochający domek ;) Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ja tez :diabloti: Trzymam kciuki ;) A nikt o nią jeszcze nie pytał? Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 jasne. nie oddam jej byle komu.;) ale mam nadzieję,z e przyszły właściciel pojawi się lada dzień:cool3: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czytałam o Melodii, baaardzo się cieszę :multi: i trzymam mocno kciuki za Holly :) Quote
Patisa Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Trzymaj trzymaj, na pewno się przyda :cool3: Maleństwa u nas, jak miały tydzień ( data ta sama co zdjęcia wyżej ) W tle Frodont i przemykająca Sara Quote
Marta_Ares Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ale tam wesolo u Ciebie:loveu: jaka ferajna:evil_lol: :evil_lol: Quote
Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 No wesoło. Ale męcząco. trochę mi się już ferajna skurczyła, i Holly jest z deka przybita. Ale już pod wieczór stwierdziła,z ę z Frodem też ujdzie się bawić. Tylko Frodo czasem nie am wyczucia... on niby nie chwyta zębami, tylko rozdziera paszcze i robi "haaa haaa aha" chuchając, ale potrząsa przy tym energicznie pyszczkiem i zębiskami obija małą i ta zwiewa do mnie się skarżyć. :evil_lol: Mi tez tak robi, ale mnie to strasznie bawi. On w ogóle jest wyjątkowo delikaśtnym psem ( przynajmniej w porównaniu z prawie bokserką wypada jako elegancki gentleman :cool3:) Quote
Izuuus Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Holly mała skarżypyta :cool3: A Frodo to przecież dobze chce :loveu: Quote
Patisa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Izuuus']Holly mała skarżypyta :cool3: A Frodo to przecież dobze chce :loveu:[/quote] No, dzieci tak mają.:lol: A Frodzio robi co może, żeby być idealnym kompanem zabaw... jest kochaniutki:loveu: Quote
kira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cześć! Masz bardzo ładną galerię , gratuluję! :crazyeye: Będę zaglądał do was częściej. pozdrawiam ! Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Patisa napisał(a):Witaj Iwuś! Już nie mogłam się Ciebie doczekać:cool3: A bo widzisz... jakoś tak nie mam ostatnio ani głowy ani czasu do pisania, ale w miarę możliwości postaram się poprawić :cool3: Tak w ogóle to może jakieś zdjęcia? :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Patisa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 kira napisał(a):Cześć! Masz bardzo ładną galerię , gratuluję! :crazyeye: Będę zaglądał do was częściej. pozdrawiam ! Dziękuję w imieniu moich psiaków!:cool3: Będzie mi miło Cię tutaj gościć;) Iwa-R napisał(a):A bo widzisz... jakoś tak nie mam ostatnio ani głowy ani czasu do pisania, ale w miarę możliwości postaram się poprawić :cool3: Tak w ogóle to może jakieś zdjęcia? :razz: Pozdrawiam Iwa Zdjęcia? Iwa, czy Ty nie przesadzasz? Dopiero wstawiałam i zdjęcia i filmik nawet! Teraz to sobie na następne musicie poczekać:evil_lol: Nie no, żartuję of course, po prostu w ogóle czasu nie mam:placz: Do domu wpadam to muszę tygodniowe zaległości z moimi psami nadrabiać, wypieścić wymietolić, a o dogo nawet nie wspomnę, bo ostatnie zaległości nadrabiałam całe ferie, w weekend zdążam tylko w swoje i szczylków wątki zaglądać. No, gdybym mogła sobie włazić codziennie tak jak teraz to byłby świetnie, z tym, ze do dzisiaj od niedszieli w ogóle net mi nie łączył ( blueconnect :angryy: ), na szczęście dzisiaj udało mi sie połączyć. Pozdrawiam wszystkich ;) 3mać się!;) Quote
Patisa Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Jestem w kropce. Dzwonię rano do weta, przekonana święcie, że za 0,5h Sara będzie leżała już na stole operacyjnym... wet powiedział mi jednak, żebym zadzwoniła w pon rano:placz: A w pon. rano to ja będę w internacie...:shake: Bosko. Ale już mam wstępny plan: Zadzwonię w pon. rano z internatu, umówię się na wt. rano i jeżeli wszystko będzie ok, to po południu przewlekę swój tyłeczek autobusem, rano następnego dnia ruszę z Sarą do weta, i wtorkowym popołudniem znowu przewlekę się autobusem. No grunt to determinacja. :cool3: A Holly wciąż szuka domu....:sadCyber: Quote
Patisa Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 jbk napisał(a):Jak daleko masz z domu do internatu? mniej więcej 40km Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wszystko będzie dobrze... :calus: Jesteśmy z wami!!! Quote
kajkoowa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A ja wierze, że mała znajdzie domek a pozatym jestem z wami! Swoim serduszkiem, nakrapianym serduszkiem i łaciatym serduszkiem (uchol):diabloti: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
Recommended Posts