Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, mam wspaniałą wiadomość! Melodia pojechała dzisiaj do nowego domku!:laola:
Wszystko dzięki wspaniałej Guni, która podjęła się przetransportowania suczki do Sulejówka, skąd odebrał ją nowy właściciel.

Dzwoniłam do Pana Bogusława, zaraz po tym, jak maleńka dojechała do swojego nowego domku - wszyscy sa pod wrażeniem melodii, zachwycają się nią, ach i och, Pan Bogusław śmiał się, ze Melo nie daje sobie dmuchać w kasze i zabrała swojej koleżance ( straszej i większej) amstaffce michę z żarciem i warczała broniąc swego :lol:

W sumie to jej się nie dziwię... dojechała do domu o 15, albo nawet 16 ( nie pamietam dokładnie) a nie jadła nic przed podróżą.

Pan obiecał niedługo przesłać zdjęcia Szkrabki, aż nie moge sie ich doczekać:bigcool:

teraz czekamy, aż znajdzie się ktoś, kto mógłby dać równie cudowny domek Holly.
Popytajcie wśród zaufanych znajomych, co?
Mała rośnie, wprawdzie jej juz jedna( uff) , ale to i tak nei zmienia faktu, zę je jak hipopotam :-o:mdleje:

Posted

No wesoło. Ale męcząco.

trochę mi się już ferajna skurczyła, i Holly jest z deka przybita.

Ale już pod wieczór stwierdziła,z ę z Frodem też ujdzie się bawić. Tylko Frodo czasem nie am wyczucia... on niby nie chwyta zębami, tylko rozdziera paszcze i robi "haaa haaa aha" chuchając, ale potrząsa przy tym energicznie pyszczkiem i zębiskami obija małą i ta zwiewa do mnie się skarżyć. :evil_lol:

Mi tez tak robi, ale mnie to strasznie bawi. On w ogóle jest wyjątkowo delikaśtnym psem ( przynajmniej w porównaniu z prawie bokserką wypada jako elegancki gentleman :cool3:)

Posted

[quote name='Izuuus']Holly mała skarżypyta :cool3:
A Frodo to przecież dobze chce :loveu:[/quote]

No, dzieci tak mają.:lol:

A Frodzio robi co może, żeby być idealnym kompanem zabaw... jest kochaniutki:loveu:

Posted

Patisa napisał(a):
Witaj Iwuś!
Już nie mogłam się Ciebie doczekać:cool3:

A bo widzisz... jakoś tak nie mam ostatnio ani głowy ani czasu do pisania, ale w miarę możliwości postaram się poprawić :cool3:

Tak w ogóle to może jakieś zdjęcia? :razz:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

kira napisał(a):
Cześć!
Masz bardzo ładną galerię , gratuluję! :crazyeye:
Będę zaglądał do was częściej.
pozdrawiam !

Dziękuję w imieniu moich psiaków!:cool3:
Będzie mi miło Cię tutaj gościć;)

Iwa-R napisał(a):
A bo widzisz... jakoś tak nie mam ostatnio ani głowy ani czasu do pisania, ale w miarę możliwości postaram się poprawić :cool3:

Tak w ogóle to może jakieś zdjęcia? :razz:

Pozdrawiam
Iwa

Zdjęcia? Iwa, czy Ty nie przesadzasz? Dopiero wstawiałam i zdjęcia i filmik nawet! Teraz to sobie na następne musicie poczekać:evil_lol:

Nie no, żartuję of course, po prostu w ogóle czasu nie mam:placz:
Do domu wpadam to muszę tygodniowe zaległości z moimi psami nadrabiać, wypieścić wymietolić, a o dogo nawet nie wspomnę, bo ostatnie zaległości nadrabiałam całe ferie, w weekend zdążam tylko w swoje i szczylków wątki zaglądać.

No, gdybym mogła sobie włazić codziennie tak jak teraz to byłby świetnie, z tym, ze do dzisiaj od niedszieli w ogóle net mi nie łączył ( blueconnect :angryy: ), na szczęście dzisiaj udało mi sie połączyć.

Pozdrawiam wszystkich ;)

3mać się!;)

Posted

Jestem w kropce.

Dzwonię rano do weta, przekonana święcie, że za 0,5h Sara będzie leżała już na stole operacyjnym... wet powiedział mi jednak, żebym zadzwoniła w pon rano:placz:

A w pon. rano to ja będę w internacie...:shake:

Bosko.

Ale już mam wstępny plan:
Zadzwonię w pon. rano z internatu, umówię się na wt. rano i jeżeli wszystko będzie ok, to po południu przewlekę swój tyłeczek autobusem, rano następnego dnia ruszę z Sarą do weta, i wtorkowym popołudniem znowu przewlekę się autobusem.

No grunt to determinacja. :cool3:

A Holly wciąż szuka domu....:sadCyber: