Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ostatnia najjjlepsza :loveu: Uwielbiam podobne fotki mrrr :loveu:

A widzisz, jakieś wakacje miałaś. A ja siedzę w domu :watpliwy:

Ooo...to współczuje.
Ja w sumie narzekać za bardzo nie mogę, coś czuje, że to były pierwsze i ostatnie takie wakacje... działo sie strasznie dużo, tempo dla mnie wręcz zabójcze :-o
multum nowych ludzi, ciesze się, że widziałam się ze sowimi przyjaciółkami ( co nie było wcale takie proste, biorąc pod uwagę to,z e średnie odległości miedzy nami to od 40 do 120 km :p ) i generalnie...jakoś tak poprawiłam swoje relacje człowiek-człowiek. Dotychczas wzelkiego rodzaju homo sapiens unikałam, raczej wolałam psie towarzystwo.
Ha, ciekawe czy w roku szkolnym powrócę do dawnych nawyków :p

Aczkolwiek gryzie mnie tylko to, że zaniedbałam poważnie moje psy, a jak przypomne sobie moje postanowienia na wakcje, czegoz nimi nie przerobię ach i och...to, aż dostaje dreszczy :placz:

[quote name='Asiaczek']Podoba mi się ta fotka. No i komentarz też.:lol:
http://img229.imageshack.us/img229/1955/1004043.jpg

Pzdr.

Ha, ustawiłam ja sobie na pulpit ;]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też miałam wiele postanowień, które niestety nie zostały odzwierciedlone w rzeczywistości :evil_lol: Zawsze jest masa innych ważnych rzeczy do zrobienia, a czas pędzi oj pędzi...
Widzisz, Ty się rozwijasz towarzysko a ja stoję w miejscu. BA! Cofam się. Przeprowadziłam się na 2 koniec Polski i do przyjaciół mam milutkie 500km, a tu nikogo nie znam :evil_lol: Dobrze, że ta Figowa tu ze mną jest bo bym pyska całymi dniami nie otwierała, tak to sobie chociaż z psem pogadam :evil_lol:

Mizianko dla poczwar :calus:

Posted

Za Chiny Ludowe nie moge Was zacytować...wczoraj podchodziłam do tego z 6 razy aż się wściekłam i zostawiłam.
Dzisiaj nawet nie próbuję użyć opcji "cytat" albo "multicyt." bo nie chce sobie psuć humoru:p

Tak czy owak...postaram się odpowiedzieć z pamięci każdemu kto tutaj cos pisał...:eviltong:

Martens, fakt - raz, że Frodek zmężniał nam troszkę :multi:, a dwa, ze zaiste przytył. I mam smutną wiadomość dla Ciebie...przeszliśmy znowu na Brita :roll:
Bo z BARFem był problem tej natury, że jeśli ja osobiście im żarcia nie podałam to nie miały podane tak jak należało. Moja mama często dodawała im kaszy, gotowała mięso... żeby było wydajniej :razz: Co za tym idzie, psy nie miały właściwej wagi, a Frodek wciąż był "superlight".

Zaraz koniec wakacji, idę z chałupy..znowu byłaby z tym masakra. Więc się zeźliłam, kupiłam dwa worki x15kg Brit' a Activity i psy tyją :diabloti:
Znaczy...Frodek wciąż jest smukły, taka już jego natura, ale powoli się zaokrągla:cool3:
a Sucza wygląda elegancko, jak powinna. Pamiętam czasy gdy była dużo chudsza oraz takie, gdy wyglądała jak pasztet.:eviltong:
Od czasu sterylizacji utrzymuje stałą elegancką wagę, ma bardzo małe wahania masy ciała - nie wiem czy brak macicy & niektórych produkowanych przez jajniki hormonów odegrał tu jakaś rolę.

Przy następnym foceniu będzie więcej Serdelki - nie wiem dlaczego moja siostra prawie w ogóle jej nie pstrykała:mad:

Figa, w takim razie współczuje samotności.. i mam nadzieję, że z czasem zapoznasz okolicę. Może czają się tam gdzieś fajni ludzie - tylko po prostu są dobrze przyczajeni :lol:

Pozdrawiam wszystkich ;)

Posted

Za Chiny Ludowe nie moge Was zacytować...wczoraj podchodziłam do tego z 6 razy aż się wściekłam i zostawiłam.
Dzisiaj nawet nie próbuję użyć opcji "cytat" albo "multicyt." bo nie chce sobie psuć humoru:p

Tak czy owak...postaram się odpowiedzieć z pamięci każdemu kto tutaj cos pisał...:eviltong:

Martens, fakt - raz, że Frodek zmężniał nam troszkę :multi:, a dwa, ze zaiste przytył. I mam smutną wiadomość dla Ciebie...przeszliśmy znowu na Brita :roll:
Bo z BARFem był problem tej natury, że jeśli ja osobiście im żarcia nie podałam to nie miały podane tak jak należało. Moja mama często dodawała im kaszy, gotowała mięso... żeby było wydajniej :razz: Co za tym idzie, psy nie miały właściwej wagi, a Frodek wciąż był "superlight".

Zaraz koniec wakacji, idę z chałupy..znowu byłaby z tym masakra. Więc się zeźliłam, kupiłam dwa worki x15kg Brit' a Activity i psy tyją :diabloti:
Znaczy...Frodek wciąż jest smukły, taka już jego natura, ale powoli się zaokrągla:cool3:
a Sucza wygląda elegancko, jak powinna. Pamiętam czasy gdy była dużo chudsza oraz takie, gdy wyglądała jak pasztet.:eviltong:
Od czasu sterylizacji utrzymuje stałą elegancką wagę, ma bardzo małe wahania masy ciała - nie wiem czy brak macicy & niektórych produkowanych przez jajniki hormonów odegrał tu jakaś rolę.

Przy następnym foceniu będzie więcej Serdelki - nie wiem dlaczego moja siostra prawie w ogóle jej nie pstrykała:mad:

Figa, w takim razie współczuje samotności.. i mam nadzieję, że z czasem zapoznasz okolicę. Może czają się tam gdzieś fajni ludzie - tylko po prostu są dobrze przyczajeni :lol:

Cieszę się, że foty się Wam spodobały :p

Pozdrawiam wszystkich ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...