Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

Posted

ON!;)

No średnio. Jak tylko mój brat go puścił to zwiał. więcej go na siłę nie będziemy wciągać. Może uda mi się zabrać go kiedyś nad jakieś jeziorko to może wtedy się przełamie. :cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh, wchodziłam z ukochaną piłeczką i coś tam popiskiwał na brzegu, potem stwierdził, z.e najlepiej będzie upić troche wody( będzie mniej! ;) ), ale w końcu nie zdecydował się wejść. Cwaniak:cool3:

Posted

Póki co nie mam gdzie ćwiczyć, bo oczko nie ma brzegu, jest od razu głębokie. Ale jeżeli wybierzemy się kiedyś wspólnie nad jeziorko to wezmę kliker ze sobą i poćwiczy,my :)

P.S. Wezmę też aparat i pokażę jak nam szkło :cool3:

Posted

I jest galeria :lol:
Frodo ma fajnie rozłożone kropki, bo nie są tak 'stłoczone' jedna na drugiej x]
A Sara jest wiecznie uchahana xD

Super czekam na więcej :razz:

Posted

Znalazłam zdjęcia z BOŻEGO NARODZENIA!!!:crazyeye:
Jeszcze wtedy Froda nie było z nami. Kurdę, ale się wnerwiłam, takie ładne foty, a ja ich nie wywołałam:angryy:
Gdzieś muszę je mieć na płycie, bo to co wkleiłam tutaj, ściągnęłam ze swojego albumu na picasie.web i to takie małe jest:placz:
kurka no:confused:

Bąbelina

Sarcia i ja :razz:

ładną choinkę mieliśmy, co? < chip-chip, ja chce święta! >

Sara( też odkopałam)

Posted

Zapomniałam na śmierć! Miała wkleić zdjęcia pierwszej wyprawy Froda do miasta( Sochaczew) :cool3:

Mało ich, ale lepszy rydz niż nic! ;)

Zamyślony dalmatyńczyk podziwia miasto( i tez trochę się boi, tyle ludzi...:crazyeye: )

Frodo i ja, podziwiamy fontannę

tę fontannę :cool3:

moja siostra i Frodzio;)

Posted

Jak nie zdążyły się załadować?
Hmmm nie wiem jak Wy wklejacie, ale ja biorę sobie imageshack , wrzucam tam fotki, kopiuje a potem wstawiam tu wpisując na początku linku ""

To dość mozolne, ale nie chciałam już nikogo tu dręczyć swoimi głupimy pytaniami .
da sie jakloś inaczej je wrzucac na dogo?

Posted

[quote name='Martinee']hey zdjecia rewelacja
http://img152.imageshack.us/img152/8324/dsc00013di8.jpg pasujecie do siebie ;d

:lol: dzięęki, hehe...ten wyraz twarzy...no to od razu widać, ze my duet zgrany.

Ale powiem, że z suczem też zgrany duet tworzymy:cool3:

Wychodzi an to, ze ze mnie taki mieszaniec...trochę boksera, trochę dalmatyńczyka...i Bóg wie jeszcze czego ( tego trzeciego wciąż poszukuję ;) )

Bym nawet wrzuciła takie śmiesznie zgrane zdjęcia moje i Sary( taki plastyś ze mnie jak i z niej :cool3: ) ale ja nie lubię się zbyt ujawniać, a tam jestem bardzo ujawniona.:megagrin:

Posted

Moniek193 napisał(a):
no powitac powitac ja juz tam jestem przedstawiona:diabloti:i ty chyba te z tego co widzialam:loveu:no i slodko:evil_lol:....

słodko, mięciutko i ślinotokowo :loveu:

Posted

Nooo, taki prawdziwy, dorodny mężczyzna z niego się zrobił! :cool3:
Choć 12 miesięcy w przeliczeniu na ludzkie to tylko 16lat.
Młodziak z niego ( w moim wieku heheheh)

• 2 weeks later...
Posted

Same straszliwe rzeczy.
W zeszłym tygodniu pojechała do cioci, nie było mnie dzień. W domu został tata z bratem, coś tam robili, tak czy siak niedopilnowani Froda i ten pobiegł do suki sąsiadów ( n cieczka0 a tam miał ostre stracie z okolicznymi psami.
Na szczęście nie został aż tak strszliwie poturbowany, ale ma założone dwa szwy na brwi i musi nosić do końca wakacji cylinder( kołnież) .
Ale twardziel z niego.:cool3: