konikowa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! Szybkości w łapkach, wiatru w uszach, piachu w sierści i oczywiście sukcesów na ringach! Quote
werbena520 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 :buzi:Ja też braciszku życzę ci wszystkiego dobrego...zdrówka,szaleństw na wycieczkach i powodzenia na ringu:buzi:...sorry,że nie zdążyłem się ogarnąć:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
M&M&O&I Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 dziękujemy wszystkim za życzonka :) 2 latka a dalej zachowuje sie jak szczeniaczek :kocham: dzisiaj był u fryzjera bo w niedziele na wystawę :) przynudzaasz :P :* Quote
M&M&O&I Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 tak będziemy w Lesznie :) pierwszy raz w otwartej :) Quote
M&M&O&I Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 uffff chyba pobiłam mój rekord w długości przygotowania psa na wystawe, prawie 2h... zawsze robiłam w 1h ale dzisiaj jakoś więcej sierści ma + strasznie się wiercił :P no to wstaje jutro o 4.30 bo o 5 wyjeżdżamy :) Quote
werbena520 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :terazpol: To trzymamy kciukasy za Marsziego i wszystkich wystawianych pędziwiatrów... Quote
M&M&O&I Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 marszi ocena doskonała, lokata 1 i pierwsze CWC :) Quote
werbena520 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :multi: wspaniała wiadomość :Cool!::Cool!::Cool!:,gratulujemy CWC... Quote
werbena520 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 hi,hi,hi ja tutaj na razie widzę,że Marszi idzie w wodzie...proszę nie bujać:lol:...angole z tego co zauważyłam to pływają ale....w ostatecznośći.Z Lollim jest podobnie,,,jeżeli już to ...namiętnie buszuje po trzcinach a płynie tylko wtedy,gdy wpada w trans pościgu np za kaczką:evil_lol: Uploaded with ImageShack.ustutaj Lolli rzeczywiście płynie,ale tak poza tym to nie i już:diabloti:nawet nie pomaga kamizelka Uploaded with ImageShack.us Quote
darii_iia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Hej. :) Jaaki piękny seterek. !:loveu: Ale angielskiego jeszcze na żywo nie widziałam zwykle miałam do czynienia z irlandzkimi. ;) Quote
M&M&O&I Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 angole to takie same wariaty jak irlandy :) dziękuję za odwiedzinki :) Quote
Darianna Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wariaty, ale mają bardziej mylny, flegmatyczny wygląd ;) Bo po rudym to od razu widać, że ma diabła za tymi ognistymi kłakami ;) Quote
M&M&O&I Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Darianna napisał(a):Wariaty, ale mają bardziej mylny, flegmatyczny wygląd ;) Bo po rudym to od razu widać, że ma diabła za tymi ognistymi kłakami ;) i tak i nie.. bo po marszim widać jak będzie wariował :P wtedy ma taki ogień w oczach :P Quote
M&M&O&I Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Marszi powystawowy ze swoimi trofeami :) Quote
darii_iia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Cuudo. ! :loveu: Uwielbiam go po prostu no. :loveu: Wybieracie się na wystawę do Wrocka, Poznania bądź Zielonej Góry ? :) Quote
Recommended Posts