mysza 1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie dodzwoniłam sie wczoraj do Oddziału Związku KYnologicznego w Płocku :shake: czynne jest we wtorki i czwartki wieczorem, w najbliższy będę dzwonić Quote
Angie :) Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://telezoo.pl/ogloszenia/ksiezna-szuka-domku---606-908-381-ania---tel--790-442-376-tomek_189.html Quote
asiaf1 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 sterylka odwołana, plan się nie powiódł.:-( Sunia niestety będzie musiała w niedzielę iść do Gajowej a po sterylce nie można jej przecież wsadzić do budy:shake: za jakiś czas Ania pojedzie z nią na Rtg-na Quote
mysza 1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Trzymajcie kciuki za domek dla moich dwóch ONek (wstępnie już są) to postaram się o dobry tymczas domowo-ogrodowy dla tej sunci. Quote
ewatonieja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wystawiłam bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117635 Quote
asiaf1 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 dzięki za bazarek. Mysza1 trzymam kciuki Quote
_beatka_ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 w takim razie oglaszanie suni jest aktualne tak?czy ktoś zrobi jej ogłoszenia? Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Sara już u mnie. Jest bardzo miłą, łagodną sunią - trochę tęskni za swoimi opiekunami co wyraża delikatnym wyciem. Na szczęście jest ono niezbyt uciążliwe. Jak na ONke jest nieduża troszeczkę za kolano. Jest dobrze utrzymana, ładna błyszcząca sierść i ciałka całkiem sporo. Kolacji zjeść nie chciała :shake: myslę, że jutro apetyt wróci... Quote
mysza 1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kochana myszka, oby jak najszybciej znalazła kochający dom... Quote
_beatka_ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 gajowa ja zrobilam suni ogloszenia w ok.40 portalach, tyle że wszędzie jest numer tel do ani i tomka a widzę że teraz to już chyba ty się bedziesz zajmować tą adopcją tak?mogę prosić o twoje namiary?komórkę i maila?:cool3: Quote
asiaf1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 widziałam ją wczoraj, od razu biegnie do człowieka żeby się przywitać, liże po rękach, łasi się. Super sunia:loveu: Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dla Tak Swietnej Suni Trzeba Znalesc Kochajacy Domek. Quote
*Gajowa* Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Sara juz się zadomowiła, apetyt wrócił chociaż suchej karmy nie bardzo chce jeść więc narazie mieszamy z puszkami. To bardzo posłuszna sunia i chyba przyzwyczajona do mieszkania w kojcu. Jeszcze nie konfrontowałam z innymi suczkami bo Sara na nie powarkuje ale jestem dobrej myśli. Quote
DogMaster Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 *Gajowa* napisał(a):Sara juz się zadomowiła, apetyt wrócił chociaż suchej karmy nie bardzo chce jeść więc narazie mieszamy z puszkami. To bardzo posłuszna sunia i chyba przyzwyczajona do mieszkania w kojcu. Jeszcze nie konfrontowałam z innymi suczkami bo Sara na nie powarkuje ale jestem dobrej myśli. Może polubi inne psy :loveu: Quote
ewatonieja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 w koncu ma imię :) na bazarku ksiązkowym ruch, na ta chwilę dogomaniacy licytują na kwotę 52 zł Quote
Recommended Posts