gallegro Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Fafik, znaleziony dziś przeze mnie przy drodze, nie żyje... Pędziliśmy do weta po pomoc, ale Fafik odszedł w drodze... Chociaż na koniec miał swoich ludzi i umierał w ramionach, głaskany i tulony. Nic się nie dało zrobić... prawdopodobnie miał krwotok wewnętrzny po potrąceniu przez samochód. Przed chwilą pochowaliśmy Go w naszym ogrodzie, pod pięknymi świerkami... Faficzku (*) Quote
reksio50 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Times New Roman]To okropne, już miało być tylko lepiej… :-([/FONT] [FONT=Times New Roman]Dobrze że choć w ostatnich chwilach był przytulony i nie pozostał sam. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Pa maleństwo [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Isadora7 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Boże...:-( Jedno tylko dobre, ze nie skonał gdzieś tylko w waszych ramionach i został pochowany. Biedne psisko :placz: Quote
KWL Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tak blisko, a jednak za daleko. Fafik odszedł mając dom, imię i ludzi którzy będą go pamiętać. Mam nadzieję że dla niego to też ważne... Quote
malagos Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jego szczęśliwa gwiazda zabłysła choć na tę ostatnią chwilkę... Boże, ile takich psiakow umiera na poboczu po potrąceniu, cierpiąc z bólu i pragnienia :shake: Quote
gallegro Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 KWL napisał(a):Tak blisko, a jednak za daleko. Fafik odszedł mając dom, imię i ludzi którzy będą go pamiętać. Mam nadzieję że dla niego to też ważne... Masz rację... to zadziwiające, ale mimo, że Fafik był z nami dosłownie godzinę, zapadł nam głęboko w serce... Jakie to szczęście, że zdążyliśmy jeszcze go wymiziać... Fafik na zawsze zostanie w naszej pamięci... <*> Quote
zwierzus Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Najgorsze jest to, że większość sk...w którzy portącą psiaka nawet sie nie zatrzymuje :angryy::angryy::angryy: Fafiku [*] Quote
gallegro Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Na miejscu pochówku Fafika, zostały posadzone kwiatki... Wciąż pamiętamy... Quote
malagos Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja też w ogrodzie mam taką aleję zasłużonych.... Quote
Tigraa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Psiakowi, który znalazł dom w ostatniej godzinie swojego życia... Quote
gallegro Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Faficzku, pamiętam... Niedawno, obok Twojego kamienia, położyłem dwa kolejne... Pod jednym spoczywa Ledunia, zaś pod drugim maleńka sunia, która nie zdążyła nawet zobaczyć swojej mamy :-(. Quote
gallegro Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Faficzku - pamiętamy (*) Daliśmy Twoje imię maleńkiemu, bezdomnemu szczeniorkowi. Jestem pewien, że nie miałbyś nic przeciwko temu... Quote
Recommended Posts