Ilka21 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 sędzia Krystyna Szulc psy kl.pośrednia Bodyguard Black Dragon - dosk.lok I,cwc, NDPwR kl.otwrata Eminent Nesjana nb suki kl.młodzieży 1.Brevia Catani nb 2.Shadow White Song for My Boy dosk.lokI,Zw.Mł i weszła do finału na BISJunior z grupy IX kl.pośrednia Carmen Wiatr Pustyni dosk. lok I, cwc, NDSwR, BOB kl. otwarta Al Xandy Isadora Artemor db lub bdb Wystawka mała ale sympatyczna, towarzystwo fajne. Ajcka dzieki za pomoc i wystawienie Bodzia. Moje małpiatki mimo skweru super się prezentowały i wreszcie wróciła moja dawna pełna energii Molly. Konkurencji prawie nie było ale i tak bardzo się cieszę z sukcesików i tego jak Molly poszła, bo sama się zdziwiłam;) Niestety zdjęć nie będzie bo dupa ze mnie i aparat w domu został:shake: Quote
GANG CZIKI Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To ja też się pochwalę Tibi tylko dwa i oba moje:evil_lol: AURA Gang Cziki FCI - Zw. Młodzieży ABARIS Gang Cziki FCI - Zw. Młodzieży, Zw. Juniorów, BOB Ilona dzięki za pomoc i wystawienie Abiego. Aparat się znalazł na dnie plecaka.:angryy: Quote
Ilka21 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 GANG CZIKI napisał(a):To ja też się pochwalę Tibi tylko dwa i oba moje:evil_lol: AURA Gang Cziki FCI - Zw. Młodzieży ABARIS Gang Cziki FCI - Zw. Młodzieży, Zw. Juniorów, BOB Ilona dzięki za pomoc i wystawienie Abiego. Aparat się znalazł na dnie plecaka.:angryy: nie ma za co, a jesteś jeszcze bardziej sprytna jak ja:mad::lol: Quote
McDzik Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Rodzeństwo szaleje :loveu: Czyżby Aura skończyła Mł.Ch.Pl? :evil_lol: (Kraków, Wawa, Włocławek?) Quote
Recommended Posts