jagoda_pi Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Coco w Będzinie otrzymała Zw. Mł , NJwR, BOB Quote
Diablica Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Czemu? fajne były tylko sie zdziwiłam ze w Mlodziezy CWC daja i pytam...Pozdrawiam:lol: Quote
jagoda_pi Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 A czy ja pisałam, że dają ? No cóż, zdjęcie usunięte ponieważ takie osoby jak ty( które nie czytają tego co pisze , a patrzą TYLKO na zdjęcia) mogłoby zmylić :) pozdrawaim Quote
Diablica Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ten ostatni to Lhasa??:razz: http://i300.photobucket.com/albums/nn14/patrycja-gie/Bedzin/b4e0d90e.jpg Quote
jagoda_pi Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 heh dziękuję bardzo za gratulację, tak też to widziałam, ale dziękuję CI bardzo żę tu też wkleiłaś:razz: Szkoda tylko że wklejasz jej najgorsze zdjęcia ale widzę że masz z tego satysfakcję więc proszę bardzo, dla mnie najważniejsze jest to że sędzinie suka się bardzo podobała i dostała bardzo ładny opis he Quote
Diablica Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tylko takie znalazłam:cool3:Nie mam zadnej satysfakcji,moim zdaniem są takie same jak Ty wklejasz,nie jestem autorka tych fotek:cool3:Juz ich nie ma aha i sorry jesli Cie uraziłam:razz: Pozdrawiam,Agnieszka:) Quote
Recommended Posts