Od-Nowa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 jak będzie wiadomo to daj znać od razu, wstawiłabym innego psa na to wyróżnione allegro jak jest okazja. Drugiego nie wystawie bo drogo. a szkoda,żeby stało i się marnowało ;) Quote
DuDziaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a): A DuDziaczku pamietasz kto mi napisał o pani Agacie :lol: :Rose: Małgosiu ja tylko siedizalam przed kompem i odpisywalam na maile :cool3: A to ty sie opiekowałać Luna :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 R-B, bardzo się cieszę :loveu: i trzymam kciuki,żeby Luna nie pożarła kota:evil_lol:. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Od-Nowa napisał(a):jak będzie wiadomo to daj znać od razu, wstawiłabym innego psa na to wyróżnione allegro jak jest okazja. Drugiego nie wystawie bo drogo. a szkoda,żeby stało i się marnowało ;) pewnie ze trzeba inną bidę wystawić , szkoda marnować miejsce , w razie czego są inne ogłoszenia ,a le mam nadzieję że nie będą potrzebne :) DuDziaczek napisał(a):Małgosiu ja tylko siedizalam przed kompem i odpisywalam na maile :cool3: A to ty sie opiekowałać Luna :loveu::loveu::loveu: czyli Ty wykonywałaś gorszą robotę, bo opieka nad Luną to prawdziwa przyjemność :) erka napisał(a):R-B, bardzo się cieszę :loveu: i trzymam kciuki,żeby Luna nie pożarła kota:evil_lol:. ja też :diabloti: może suńka zmądrzała po ataku na niedoszłego kawalera czym przegrała sobie naprawdę cudowny dom i tym razem daruje kociakowi :mad: Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ale tu widzę cudowne wieści :multi::multi::multi: GRATULACJE !!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dziś Lunka z tego co pisała pani Agata ma iść na dokładny przegląd lekarski , mam nadzieję że napiszą nam co i jak :) Dziewczyny strasznie Wam wszystkim dziekuję za pomoc w szukaniu domu fafulcowej :) :Rose::Dog_run::iloveyou: Quote
giselle4 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ....Rudzia-Bianca,dobrze ze wszystko wsaniale sie kończy:lol: Quote
DuDziaczek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Dziś Lunka z tego co pisała pani Agata ma iść na dokładny przegląd lekarski , mam nadzieję że napiszą nam co i jak :) No mamy wielką nadizeje :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Szybko bo w pracy nie mogę na necie siedzieć : mail od Pani Agaty- :lol: Zostanie Luną bo chyba nie ma sensu żeby poraz trzeci nadawac jej imie. Mogłaby tego nie zrozumiec;) Ja jestem bardzo zdzwiwiona tym jak dużo ona potrafi. Jest mega grzecznym psem. Kiedy chce na spacrer staje przy drzwiach i patrzy najpierw na mnie poźniej na drzwi i tak w kółko na mnie - na drzwi. a jeśli ja za bardzo sie wleke:)to zaczyna cicho skuczeć. Z jedzniem ciągle jest cięzko bo samej suchej karmy nie chce jeść i ogólnie je niechętnie. ale dziś lub jutro ide z nią do weterynarza i coś poradzimy. Mam też blisko sklep zoologiczny który prowadzi pani zajmująca sie hodowlą psów więc myśle ze cos mi doradzi. A zdjęcia jak tylko jakieś zrobimy na pewno podeśle tylko teraznie mam do tego głowy:) Pozdrawiam telefonów o lunkę jest bardzo dużo , zapisuję namiary i będę wysyłać linki do innych bid . Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 przesłałam na pw następny mail od zainteresowanych! p.s.zamieniam więc allegro ;) Quote
Patisa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Może przydałoby się ściągnąć ogłoszenie z alegratki?:cool3: Quote
Patisa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 A nie ma nikt ochoty na wyżła z mojego banneru? Ktoś może może zaoferować mu DT? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Moja siostra zadzwoniła w ciągu dnia do mnie i mi mówi - widziałam szczęśliwego, pieknego , zadbanego boksia , japa śmiała mu sie od ucha do ucha , był czyściutki az błyszczący i wiesz co to zas boksiu - twoja Luna :) spotkała moją Lunke w Krakowie na spacerze po rynku :) Suńka grzeczna , piekna i szczęśliwa , tylko nie chce jeść maleńka . no już nie moja ale chyba można już ją zdjąc z ogłoszeń :) Pani Agata wygląda na zakochaną w swojej suńce i wcale się jej nie dziwię :) Patisa będę polecac wyżełka :) Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 :multi::multi::multi: Moja siostra zadzwoniła w ciągu dnia do mnie i mi mówi - widziałam szczęśliwego, pieknego , zadbanego boksia , japa śmiała mu sie od ucha do ucha , był czyściutki az błyszczący i wiesz co to zas boksiu - twoja Luna :smile: :multi::multi::multi: Quote
DuDziaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Patisa napisał(a):Może przydałoby się ściągnąć ogłoszenie z alegratki?:cool3: Dzieki za przypomnienie :oops::oops::oops: Rudziu no to cudownie :loveu: takie wieści :loveu: Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ciotki! Tu taka radość,a zobaczcie na ten wątek,jaka podobna do Luny!:placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117868 Może uda się u kogoś DT? Quote
kika22 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ale super wieśći:loveu: Luna w nowym domku:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 straszne :placz::placz::placz: i jak tu się cieszyć, jak żyć na takim świecie :( porozsyłam ją do ludzi którzy byli zainteresowani Luną , może ktoś się zdecyduje . Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 kika22 napisał(a):Ale super wieśći:loveu: Luna w nowym domku:multi: Super kika nawet nie wiesz jak się cieszę , ale jak weszłam w link od epe to jak kubeł lodowatej wody , żeby tak się za długo nie pocieszyć :( Biedna sunia . Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 DuDziaczek napisał(a):Dzieki za przypomnienie :oops::oops::oops: DuDziaczku może nie ściągaj Luny z alegratki , jest bardzo podobna do tej suni zabranej przez TOZ może się uda w ten sposób jakoś pomóc bidulce . Czy to sa płatne ogłoszenia , bo ja nawet nie wiem :oops: jak tak to może podeślę jakieś pieniądze żeby zostało tylko podaj mi nr konta na pw . Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Rudzia! Dzięki,że tam napisałaś,bo jak weszłam w ten watek,to zamarłam- taka Luna! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 epe napisał(a):Rudzia! Dzięki,że tam napisałaś,bo jak weszłam w ten watek,to zamarłam- taka Luna! ja też :( straszne jakbym widziała zmasakrowaną moją Lunkę :placz: Quote
DuDziaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):DuDziaczku może nie ściągaj Luny z alegratki , jest bardzo podobna do tej suni zabranej przez TOZ może się uda w ten sposób jakoś pomóc bidulce . Czy to sa płatne ogłoszenia , bo ja nawet nie wiem :oops: jak tak to może podeślę jakieś pieniądze żeby zostało tylko podaj mi nr konta na pw . Nie nie oglaszam na bezplatnych stronach inaczej nie dalabym rady :oops::oops: Mialam nawet lunie wykupic smsem opcje wyroznienia jak dawalam ale pustki na koncie :angryy::angryy: Dobrze to nie zdejmuje :lol: Quote
Recommended Posts