Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak będzie wiadomo to daj znać od razu, wstawiłabym innego psa na to wyróżnione allegro jak jest okazja. Drugiego nie wystawie bo drogo. a szkoda,żeby stało i się marnowało ;)

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):

A DuDziaczku pamietasz kto mi napisał o pani Agacie :lol: :Rose:

Małgosiu ja tylko siedizalam przed kompem i odpisywalam na maile :cool3: A to ty sie opiekowałać Luna :loveu::loveu::loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jak będzie wiadomo to daj znać od razu, wstawiłabym innego psa na to wyróżnione allegro jak jest okazja. Drugiego nie wystawie bo drogo. a szkoda,żeby stało i się marnowało ;)

pewnie ze trzeba inną bidę wystawić , szkoda marnować miejsce , w razie czego są inne ogłoszenia ,a le mam nadzieję że nie będą potrzebne :)

DuDziaczek napisał(a):
Małgosiu ja tylko siedizalam przed kompem i odpisywalam na maile :cool3: A to ty sie opiekowałać Luna :loveu::loveu::loveu:

czyli Ty wykonywałaś gorszą robotę, bo opieka nad Luną to prawdziwa przyjemność :)

erka napisał(a):
R-B, bardzo się cieszę :loveu: i trzymam kciuki,żeby Luna nie pożarła kota:evil_lol:.

ja też :diabloti: może suńka zmądrzała po ataku na niedoszłego kawalera czym przegrała sobie naprawdę cudowny dom i tym razem daruje kociakowi :mad:

Posted

Dziś Lunka z tego co pisała pani Agata ma iść na dokładny przegląd lekarski , mam nadzieję że napiszą nam co i jak :)

Dziewczyny strasznie Wam wszystkim dziekuję za pomoc w szukaniu domu fafulcowej :)
:Rose::Dog_run::iloveyou:

Posted

Szybko bo w pracy nie mogę na necie siedzieć :

mail od Pani Agaty- :lol:

Zostanie Luną bo chyba nie ma sensu żeby poraz trzeci nadawac jej imie.
Mogłaby tego nie zrozumiec;) Ja jestem bardzo zdzwiwiona tym jak dużo ona
potrafi. Jest mega grzecznym psem. Kiedy chce na spacrer staje przy
drzwiach i patrzy najpierw na mnie poźniej na drzwi i tak w kółko na mnie -
na drzwi. a jeśli ja za bardzo sie wleke:)to zaczyna cicho skuczeć. Z
jedzniem ciągle jest cięzko bo samej suchej karmy nie chce jeść i ogólnie
je niechętnie. ale dziś lub jutro ide z nią do weterynarza i coś poradzimy.
Mam też blisko sklep zoologiczny który prowadzi pani zajmująca sie hodowlą
psów więc myśle ze cos mi doradzi.
A zdjęcia jak tylko jakieś zrobimy na pewno podeśle tylko teraznie mam do
tego głowy:)
Pozdrawiam

telefonów o lunkę jest bardzo dużo , zapisuję namiary i będę wysyłać linki do innych bid .

Posted

Moja siostra zadzwoniła w ciągu dnia do mnie i mi mówi - widziałam szczęśliwego, pieknego , zadbanego boksia , japa śmiała mu sie od ucha do ucha , był czyściutki az błyszczący i wiesz co to zas boksiu - twoja Luna :)

spotkała moją Lunke w Krakowie na spacerze po rynku :) Suńka grzeczna , piekna i szczęśliwa , tylko nie chce jeść maleńka .

no już nie moja ale chyba można już ją zdjąc z ogłoszeń :)
Pani Agata wygląda na zakochaną w swojej suńce i wcale się jej nie dziwię :)

Patisa będę polecac wyżełka :)

Posted

:multi::multi::multi:

Moja siostra zadzwoniła w ciągu dnia do mnie i mi mówi - widziałam szczęśliwego, pieknego , zadbanego boksia , japa śmiała mu sie od ucha do ucha , był czyściutki az błyszczący i wiesz co to zas boksiu - twoja Luna :smile:

:multi::multi::multi:

Posted

kika22 napisał(a):
Ale super wieśći:loveu:
Luna w nowym domku:multi:

Super kika nawet nie wiesz jak się cieszę , ale jak weszłam w link od epe to jak kubeł lodowatej wody , żeby tak się za długo nie pocieszyć :(
Biedna sunia .

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Dzieki za przypomnienie :oops::oops::oops:

DuDziaczku może nie ściągaj Luny z alegratki , jest bardzo podobna do tej suni zabranej przez TOZ może się uda w ten sposób jakoś pomóc bidulce .

Czy to sa płatne ogłoszenia , bo ja nawet nie wiem :oops:
jak tak to może podeślę jakieś pieniądze żeby zostało tylko podaj mi nr konta na pw .

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
DuDziaczku może nie ściągaj Luny z alegratki , jest bardzo podobna do tej suni zabranej przez TOZ może się uda w ten sposób jakoś pomóc bidulce .

Czy to sa płatne ogłoszenia , bo ja nawet nie wiem :oops:
jak tak to może podeślę jakieś pieniądze żeby zostało tylko podaj mi nr konta na pw .

Nie nie oglaszam na bezplatnych stronach inaczej nie dalabym rady :oops::oops:
Mialam nawet lunie wykupic smsem opcje wyroznienia jak dawalam ale pustki na koncie :angryy::angryy:

Dobrze to nie zdejmuje :lol: