gajesia1985 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 marta tak jak mowilam wstawie boksia na allegro, allegratke i adopcje org. widzialam misia w schronisku, nie zachowywal sie jak na boksera przystalo, stal smutny, osowialy, zrezygnowany..mysle jednak, ze jezeli znajdzie sie dobre serducho, ktore go pokocha, to Misiu pokaże ze jest bokserem z krwi i kosci. alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1567083_bokser_misio_gasnie_w_schronisku.html adopcje org: http://www.adopcje.org.pl/adopcja113.html allegro: http://www.allegro.pl/item409697035_bokser_misio_gasnie_w_schronisku_.html to tyle z mojej strony, dziewczyny, jak macie gdzies pozakładane konta pomóżcie robic ogłoszenia!! Quote
martasekret Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Ok, dziekuje za ogloszenia, na pewno przydadza sie misiowi, moze na allegro spodoba sie komus......? :-( kasia bedzie miedzy 18 a 19, gdyby jej nie bylo, jak przyjedziemy, to mamy na nia poczekac... ide zaraz do miesnego, misiu poodbno upodobal sobie kielbase i parowki, suche je niechetnie. Quote
gajesia1985 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 misiu dzis bedziemy uie. trzymaj sie mocno chlopaku Quote
gajesia1985 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 misio ma obserwatora na allegro..chociaż pisałam, nie chcesz zaadoptować nie obserwuj! ja wierze ze jemu sie uda! Quote
klamerka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 może akurat. zastanawia się. chociaż. nieporzebna nadzieja czasem :shake: Quote
giselle4 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ....martasekret,jak widzisz martwię sie o niego nie mow że nie jest dosc biedny,bo jest:-( wystawie jego na www.cafeanimals.pl Jest też prosba na mojej stronie i na moim blogu do wszystkich o pomoc. Będe podnosic, będe pamiętac pozdrawiam Cie;) Quote
klamerka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 mam znajomą, która myśli nad psem. podsunę jej adopcje Misia :) Quote
AgaiTheta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Tez obserwuje wątek, nie mam teraz jak pomoc, myśle! Mój nr 509270205 zadzwoncie do mnie jutro po 17, musze wiedziec ciut wiecej, moze coś sie uda wymyślić. Quote
martasekret Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Oczywiscie troche zlosliwie to napisalam, co nie zmienia faktu, ze w porownaniu do inny watkow misiu wypada blado, jesli chodzi o zainteresowanie.... bylam dzisiaj u niego, chlopak straaasznie schudl, jestem przerazona, ale widac, ze wyszedl juz z tego pierwszego szoku i powoli zaczyna do niego docierac, co jest grane.... najgorsze byly jego smutne oczy odprowadzajace nas do wyjscia.... :placz: Quote
gajesia1985 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 to niech mysli inrensywnie, zeby ktos jej takiego przystojniaka sprzed nosa nie zabral;) tak jak pisze marta, misio schudl, mimo to uwzam ze wczoraj bylo z nim duzo lepiej..ostatnio jak bylam, to lekko szczekal na mnie nie chcial podejsc, a teraz nawet ta swoija dupia pokrecil. ja wierze ze bedzie dobrze! Quote
giselle4 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ....Troche dobrych wieści i juz mi lzej, psy bardzo chudną w schroniskach i bardzo tęsknią za ludzmi:-( tak pewnie jest i z Miskiem. Trzymam kciuki niech sie jemu uda;) Quote
klamerka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 gajesia1985 napisał(a):to niech mysli inrensywnie, zeby ktos jej takiego przystojniaka sprzed nosa nie zabral;) niestety, odpowiedziała 'nie' :placz: Misiu hopaj po chatkę ... Quote
olenka_f Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wypowiadam się oficjalnie i mam nadzieję że jednoznacznie Fundacja wie i chce pomóc Miśkowi, ustaliłam wszystko co było możliwe z Kaj-Ka i z Nią i tylko z Nią jako wolontariuszką Promyka będę cokolwiek ustalać przekręcanie, dodawanie i sianie paniki nic dobrego nie wniesie Promyk ma wspaniałych wolontariuszy i rozsądne kierownictwo pies jest chudy ale to nie schron do takiego stanu go doprowadził tylko właściciele w Schronisku Promyk pies ma dobrą opiekę, pełną michę jedzenia i póki co budę, nikt go tam nie bije a pies nie ma traumy - wręcz przeciwnie odżywa leczenie psa jest ustalone nie ma potrzeby DT jest potrzeba DS i szybciej Misiek ze schronu pójdzie do stałego domu niż z jakiegokolwiek DT opieka pooperacyjna nad psem też jest ustalona co do kosztów leczenia podobno Marta ma to sponsorować jeśli nie tez ta kwestia ustalona jest z Kaj-Ka nie cierpię jak ktoś wkłada mi w usta słowa których nie wypowiedziałam i dlatego o kwestii bokserów w Promyku będę rozmawiać z Aga-Czakra i Kaj-Ka Quote
martasekret Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Podnosze! misiak nadal szuka domku..... Quote
martasekret Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Pomimo, iż niektórzy twierdzą, że "pies w schronisku odżywa" :shake:, nadal poszukiwany fajny domek dla miśka ! HOPAJ MISIAKU!!! Quote
Recommended Posts