Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta tak jak mowilam wstawie boksia na allegro, allegratke i adopcje org.
widzialam misia w schronisku, nie zachowywal sie jak na boksera przystalo, stal smutny, osowialy, zrezygnowany..mysle jednak, ze jezeli znajdzie sie dobre serducho, ktore go pokocha, to Misiu pokaże ze jest bokserem z krwi i kosci.

alegratka:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1567083_bokser_misio_gasnie_w_schronisku.html

adopcje org:
http://www.adopcje.org.pl/adopcja113.html

allegro:
http://www.allegro.pl/item409697035_bokser_misio_gasnie_w_schronisku_.html

to tyle z mojej strony, dziewczyny, jak macie gdzies pozakładane konta pomóżcie robic ogłoszenia!!

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, dziekuje za ogloszenia, na pewno przydadza sie misiowi, moze na allegro spodoba sie komus......? :-( kasia bedzie miedzy 18 a 19, gdyby jej nie bylo, jak przyjedziemy, to mamy na nia poczekac... ide zaraz do miesnego, misiu poodbno upodobal sobie kielbase i parowki, suche je niechetnie.

Posted

Oczywiscie troche zlosliwie to napisalam, co nie zmienia faktu, ze w porownaniu do inny watkow misiu wypada blado, jesli chodzi o zainteresowanie.... bylam dzisiaj u niego, chlopak straaasznie schudl, jestem przerazona, ale widac, ze wyszedl juz z tego pierwszego szoku i powoli zaczyna do niego docierac, co jest grane.... najgorsze byly jego smutne oczy odprowadzajace nas do wyjscia.... :placz:

Posted

to niech mysli inrensywnie, zeby ktos jej takiego przystojniaka sprzed nosa nie zabral;)

tak jak pisze marta, misio schudl, mimo to uwzam ze wczoraj bylo z nim duzo lepiej..ostatnio jak bylam, to lekko szczekal na mnie nie chcial podejsc, a teraz nawet ta swoija dupia pokrecil. ja wierze ze bedzie dobrze!

Posted

gajesia1985 napisał(a):
to niech mysli inrensywnie, zeby ktos jej takiego przystojniaka sprzed nosa nie zabral;)

niestety, odpowiedziała 'nie'
:placz:

Misiu hopaj po chatkę ...

Posted

wypowiadam się oficjalnie i mam nadzieję że jednoznacznie

Fundacja wie i chce pomóc Miśkowi, ustaliłam wszystko co było możliwe z Kaj-Ka i z Nią i tylko z Nią jako wolontariuszką Promyka będę cokolwiek ustalać
przekręcanie, dodawanie i sianie paniki nic dobrego nie wniesie

Promyk ma wspaniałych wolontariuszy i rozsądne kierownictwo
pies jest chudy ale to nie schron do takiego stanu go doprowadził tylko właściciele
w Schronisku Promyk pies ma dobrą opiekę, pełną michę jedzenia i póki co budę, nikt go tam nie bije a pies nie ma traumy - wręcz przeciwnie odżywa

leczenie psa jest ustalone

nie ma potrzeby DT jest potrzeba DS i szybciej Misiek ze schronu pójdzie do stałego domu niż z jakiegokolwiek DT
opieka pooperacyjna nad psem też jest ustalona
co do kosztów leczenia podobno Marta ma to sponsorować jeśli nie tez ta kwestia ustalona jest z Kaj-Ka

nie cierpię jak ktoś wkłada mi w usta słowa których nie wypowiedziałam i dlatego o kwestii bokserów w Promyku będę rozmawiać z Aga-Czakra i Kaj-Ka