Marysia_i_gończy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dzięki za tyle zdjęć! :loveu::multi: Quote
dog_master Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 BBH napisał(a):Kiedy?:crazyeye: W piatek wpadlysmy z dziewczynami [i ja z pudelkiem ;)] zobaczyc jak tam przygotowania do frisbee, byly m.in. borderki nnl i, jak inni twierdzili, JJ. Ale hmm ja sie nie znam ;) Moze to siostra byla? :) Tak mi powiedziano ;p Quote
Marta & Figa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dog_master napisał(a):ale ktorych, to ja nie wiem... No to czekamy :razz: Zdjęcia bardzo ładne :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dog_master napisał(a):W piatek wpadlysmy z dziewczynami [i ja z pudelkiem ;)] zobaczyc jak tam przygotowania do frisbee, byly m.in. borderki nnl i, jak inni twierdzili, JJ. Ale hmm ja sie nie znam ;) Moze to siostra byla? :) Tak mi powiedziano ;p To był JJ wtedy :p Quote
BBH Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dog_master napisał(a):W piatek wpadlysmy z dziewczynami [i ja z pudelkiem ;)] zobaczyc jak tam przygotowania do frisbee, byly m.in. borderki nnl i, jak inni twierdzili, JJ. Ale hmm ja sie nie znam ;) Moze to siostra byla? :) Tak mi powiedziano ;p No JJ ;) Ale jakoś nie zarejestrowałem :eviltong: Quote
Wies_13 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wreszcie mialem chwile zeby przejrzec zalegle posty i zdjecia. Dziekuje za piekne fotki Lexusa. Dla mnie jakosc tych zdjec jest niesamowita. Wielkie, wielkie dzieki wszystkim fotografom za ich kunszt i trud... Quote
Anza&Hacker Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dog_master - przecudne te Twoje zdjęcia! :loveu: Z utęsknieniem czekam na ciąg dalszy, zwłaszcza freestyle'owy :multi: Quote
Marta & Figa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Anza&Hacker napisał(a):zwłaszcza freestyle'owy :multi: właśnie :p czekamy czekamy :razz: Quote
medyk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 na pociechę kilka sztuk moich zdjęć: http://fotografia.inwestnet.com/DCDCSopot08/ Quote
shangri_la Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='medyk']na pociechę kilka sztuk moich zdjęć: http://fotografia.inwestnet.com/DCDCSopot08/ mało :biggrina: :evil_lol: pozdrawiam Quote
medyk Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 wiem, że mało ale nie miałam kiedy spokojnie usiąść i pofotografować Quote
Anza&Hacker Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 medyk - przepiękne zdjęcia! Dziękujemy! :Rose: - zwłasza Negry i Tai'a :loveu: Quote
Marta & Figa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dog_master no i gdzie te zdjęcia ?? :cool3: Quote
Recommended Posts