Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki 2 tygodnie i poznacie Dominike z Luckim :razz::razz::razz::diabloti:
palma... zabierasz swoje dziecko ? :eviltong: Wiem,ze ejdno dziecko bierzesz... a drugie ? :eviltong:

Posted

Czas biegnie jak szalony i za 4 dni zamykam listę zgłoszeń! Zapraszam spóźnialskich do wypełnienia formularza http://www.dgpr.ovh.org/frisbee/sopot.php
Stawka już teraz wygląda bardzo interesująco! http://www.discbusters.com/disc_cup_07_3ls.html
Mini - 29
Starters - 7
Young Dog - 8
Open - 24
Przypominam, że w sobotę po południu Long Distance! W zeszłym roku w Sopocie padł Rekord Europy Panów i wyrównano Rekord Świata Pań. Kto wie, co może zdarzyć się tym razem?
Na pewno będzie cała masa emocji i świetnych występów!
Zapraszam oczywiście wszystkich miłośników dogfrisbee do kibicownia!

Jeszcze jedno. Jeśli ktoś jest na liście startowej, a już dziś wie, że nie będzie mógł wziąć udziału w zawodach, będę niezmiernie wdzięczny za taką informację na priva.

Posted

hmm możecie mi dokładnie napisać kiedy to się odbędzie i o której? :) bo w sumie miałam wyjeżdżać do sopotu 10ego, ale z chęcią zahaczyłabym jeszcze właśnie o zawody...i muszę jakoś sobie przesunąć wyjazd podnamiotowy ewentualnie :cool3:

Posted

szkoda Dominiko . A tak sie cieszyłam że zobaczę Lucky'ego :-( .

no ale pokaz był super :loveu:.
co prawda tylko freestyle'a oglądałam,
ale jestem pod wrażeniem.
baardzo podobał mi się występ pana Wiesława i Lexusa :loveu: .
Axa z ... {nie pamiętam} też były super ,
wszyscy byli super no :razz: .

Marta, Figa cud miód i orzeszki :loveu:

Posted

A jak tam uplasowały się miejsca po pierwszym dniu ? Wiem że w yong dog Paula z Weną prowadzi, a goni ją Aga z Q. Oraz openy wygrywają Karolina z Negrą (to mam z ostatniej chwili od Agnieszki) .

Posted

Oooo... Super, że Negra prowadzi, zwłaszcza po Wrocławiu :multi:

My też mieliśmy startować, ale Hacker kontuzjował sobie łapkę na treningu :placz:

Nie mniej trzymamy kciuki za znajomych i duchem jesteśmy z Wami :p