Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted

a nieprawda........Nigdy nie posiadalam psa zadnej z tych ras i raczej nie bede posiadac bo jestem zauroczona i zakochana w wilczarzach a doskonale wiem ze to sa dwie rozne rasy .Tzn.ze jestem mutantem jakims ?:roll: :wink:

Posted

No dobrze prawie wszyscy :oops: . Ale ostatnio pewien "weteryniarz" popełnił też tą pomyłkę(raczej nie usprawiedliwia go fakt zajmowania się zwierzętami gospodarskimi:końmi, krowami, kaczkami itp. ) :D

• 1 month later...
Posted

bo ludziska nie rozróżniają ??

była dominacja etniczna amstafów potem zaczło się robić więcej stafików ale jak weszła moda na nie obcinanie uszu amstafom to teraz wszyscy mówią że to stafik :lol:

Posted

Co sie dziwicie, ze nie rozrozniaja? Jak ludzie na czarnego labradora potrafia powiedziec, ze to rottweiler to nie wymagajmy aby kazdy byl w stanie rozroznic staffika os ASTa.

Posted
Co sie dziwicie, ze nie rozrozniaja? Jak ludzie na czarnego labradora potrafia powiedziec, ze to rottweiler

To ja się nie dziwię że babka powiedziała na moje psy że to diabły :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

CHI moj wilczarz jest brany za mieszanca kaukaza ( ?! ) i slyszalam jak dwoch mlodych ludzi mowilo do siebie ze wlasnie tak szpetnie wyglada kaukaz z uszami :lol:

Posted
A moją bokserkę z długim ogonem "biorą" za AST i się jej boją :wink: :D

A ty wiesz, że jak pierwszy raz zobaczyłam z daleka boksa z ogonem to wydał mi się jakiś taki grozny! Zastanawiałaj się tez nawet co to za rasa? :lol:

Posted

Mi boksery z ogonami najbardziej kojarza się z dogiem de b. z Francji. A ostatnio jakiś koleś mnie zaczepił i pyta: ile ma ten amstaf? To nie amstaf tylko stafik. A on na to: ale jakiś mały...ty to nie może być stafik bo stafiki mają białą łatę na piersi biegnącą aż do pyska... cóż.

Czarny stafik może być tylko amstafem...