andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 bea_m napisał(a):Nie wypowiem sie na ten temat bo na tej rasie sie nie znam. Mam nadzieję że szczeniaki wyrosną na normalne a i dorosłe też będą miały szanse na normalne życie. o rany...tyle bullowatych:shake: ciężko to widzę.....baaardzo ciężko:placz: dżizas - skąd wziąść tyle domów, dt nawet, żeby psy posprawdzać....:placz::placz::placz: Quote
kiti7 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bozziu jak można byc takim okrutnym :shake: istny dramat, biedne babelki :( jak pomoc im wszystkim :placz: Quote
Vectra Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 o dobre domy będzie ciężko .... a amatorów krwawych sportów , pewno tabuny przybędą ...... Quote
ULKA12 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A dziewczyny tak się cieszyły, że ostatnio coś się w adopcjach bulowatych ruszyło a tutaj taki kwiatek:shake: Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Bea m, jeśli mogę, przepraszam...Zrób od ręki post, uaktualniany, w którym ktoś deklarował DT (DS) - i dla kogo, szczeniak/ dorosły (płeć). To się sprawdzi za jakiś czas. Jak robiłam to dla Lavinii na buldożkach - pisałam nick, ilość, od kiedy i co (płeć). Za chwilę wątek się rozrośnie. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oglądamy właśnie Animal.Pierwszy raz widzimy,że podczas interwencji muszą siegnąć po broń.Ta organizacja ma uprawnienia policji.Strasznie niebezpieczna działalność,a ludzie przeokropni:angryy: Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 waldi481 napisał(a):Oglądamy właśnie Animal.Pierwszy raz widzimy,że podczas interwencji muszą siegnąć po broń.Ta organizacja ma uprawnienia policji.Strasznie niebezpieczna działalność,a ludzie przeokropni:angryy: wiesz...czasem chciałabym mieć broń.... Quote
ksenka1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kochani Greven nadal w drodze po psy, stała biedna w tym upale w korkach, ale jest dzielnaa baba :) z tego co mi wiadomo ma zabrać sukę ze szczeniakami. Do nas trafi jeden ze szczeniaków na tymczas a jeśli zgodzi się ładnie (mam nadzieję)z naszymi psiakami to zostanie. Głupio mi ze nie mogę wziąć starszego psa, ale niestety u mnie to nie wchodzi w grę. Nawet nie mam jak separować bo w całej chacie remont:shake:, a ja z brzuchem nie chcę ryzykować. Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ksenka1 napisał(a):(...)Do nas trafi jeden ze szczeniaków na tymczas a jeśli zgodzi się ładnie (...) zostanie. Głupio mi ze nie mogę wziąć starszego psa (...) z brzuchem nie chcę ryzykować. Ksenka, chwała Ci i za to, bo Twoja sytuacja nie podlega ocenianiu, a i tak decyzja wzbudza mój nieukrywany podziw. Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Teraz właśnie weszli na miejsce nielegalnych walk bojowców.Huśtawka dla psów,z jednej strony przymocowana klatka z szopem,a z drugiej przywiązany pitt.Jakie biedne te bule,a jakie jednocześnie straszne.Zrobili z nich potwory.Takie psy się usypia? Uśpili 60 psów.A właściciel dostał 20 lat więzienia.. Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 czlowiek jest największym przeklenstwem ziemi - najbardziej okrutnym ze zwierząt - zabija lub uczy zabijać dla przyjemnosci i dla kasy.....:angryy::angryy::angryy: biedne psy - co one winne, że trafiły w ręce takiego "zwierzaka":shake: była migawka w teleekspresie....gosć karmił je wiszącym na hakach mięsem... maluszki też widziałam...a dorosłe łasiły się do ludzi:-( (przynajmniej te, które pokazano) Waldi481...to na animalsach???? powiem ci - choć ogólnie podoba mi się działalnosć tej instytucji, ich uprawnienia...to nie podoba mi się to, że właśnie usypiają te wszystkie psiaki (bez poznania psa, zobaczenia czy nadaje się do adopcji), które były używane do walk...chyba tylko z parę razy widziałam, o ile to były bardzo młode psiaki, że znaleziono im nowe domy... Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 rufusowa napisał(a):jak to uśpili? Właśnie, jak to uspili ??? W tel.eksp. nie było o tym słowa, poza tym, co wpisała Andzia i tym, że trafiły do schronisk! :-o Quote
ksenka1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 majqa napisał(a):Ksenka, chwała Ci i za to, bo Twoja sytuacja nie podlega ocenianiu, a i tak decyzja wzbudza mój nieukrywany podziw. Przestań bo:oops: Jak mój TZ sie dowiedział o akcji to zaproponował DS. On ma wiekszego bzika na punkcie bullowatych:evil_lol: Greven jest na mijscu i... pocałowała klamkę:roll: Musi czekać conajmniej 2 godziny na to az ktoś jej wyda psy. Quote
andzia69 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 rufusowa napisał(a):jak to uśpili? uspili te na Animals Planecie - u nas przecież zaden zwyrodnialec nie dostanie 20 lat za to, że znęcał się nad psami Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='ksenka1']Przestań bo:oops: Jak mój TZ sie dowiedział o akcji to zaproponował DS. (...) Poprawiam się. Nie wiedziałam. ;) :oops: CHWAŁA WAM ZA TO !!! Koniec, kropka, nie podejmuję dyskusji. I tak mnie nie przegadasz, a to, co piszesz tym bardziej przemawia za niesamowitą Waszą wartością, jako ludzi!!! Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 andzia69 napisał(a):uspili te na Animals Planecie - u nas przecież zaden zwyrodnialec nie dostanie 20 lat za to, że znęcał się nad psami Andzia, :mad: ;). Potrafisz kota pogonić! Quote
Folen Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja też bym wzięła malca, ale wiem, że nikt się nie zgodzi, a szkoda, oferuję więc ogłoszenia jak będzie potrzeba... Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Folen napisał(a):(...) oferuję więc ogłoszenia jak będzie potrzeba... Super Folen :loveu:. Quote
Cekinka13* Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wczoraj usłyszałam o tym w radiu... Masakra po prostu :shake: :angryy: Te psy naprawdę rzadko znajdują nowe domy ze względu na swoją opinię... a tu proszę... 60 kolejnych... bosko :-( Quote
majqa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cekinka13* napisał(a):(...) a tu proszę... 60 kolejnych... bosko :-( W TV sprostowano, że tylko i aż 35. To czyni wyraźną różnicę. Quote
bea_m Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Piszcie kto i ile może wziąść a jak wróce wieczorem to obrobie wątek. Ciotki jestescie wielkie :loveu: Quote
Recommended Posts