nefesza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Szlej szalej, moze dzieki tym ramkom i Twojej do nich milosci bedziemy mogli nacieszyc oczy Twoimi psiakami :loveu: Quote
EwikB Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 nefesza napisał(a):Szlej szalej, moze dzieki tym ramkom i Twojej do nich milosci bedziemy mogli nacieszyc oczy Twoimi psiakami :loveu: Bez przesady , ramka to dodatek do zdjecia ;) Za oknem śniegodeszcz i pogoda zdecydowanie nie sprzyjająca fotografowaniu , więc fotki domowe będą :lol: Quote
EwikB Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Mhh widzę ze prawie przez rok nie wkleiłam zadnych nowych fotek moich futerek - szok ale ten czas pędzi :lol: Zacznę od fotki , którą niektórzy znają , ale bardzo ją lubię. I bardziej aktualna buzka Mufinka Wakacyjny Jowek , któremu tego lata stukneły 6 -te urodzinki Quote
J.G Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wszystkiego dobrego życzę w Nowym 2010 Roku,fotki bardzo pierwsza klasa. Quote
EwikB Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Nasz mały mężczyzna w wieku 17 miesięcy :-) Quote
Figarro Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czy planowane po nich sczenięta będą łaciate ? Quote
EwikB Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Figarro']Czy planowane po nich sczenięta będą łaciate ?[/QUOTE] Na to pytanie będe mogła odpowiedziec jak sie urodzą :-) Mufinek niesie kolor ale " aby dwoje chciało naraz " . Mój pierwszy lhasaczek , mimo ze sam był złoty i w bliskich przodkach nie miał łaciatka dawał kolory . Kolorystyka lhasa jest zadziwiająca :-) Quote
EwikB Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Z nieukrywaną radoscią przedstawiam naszych nowych futrzastych domowników , którzy przypłynęli do Nas z mrożnej i zasypanej sniegiem Szwecji ze znanej i cenionej hodowli " Stings " ~~ CH Szwecji Stings Blaze of Glory ~~ Jest synem przepieknego IntCh , F & S & N BIS Chic Choix in Parti Cular , który jest synem legendarnego INT & Multi Ch , Zw. Europy , BIS , BIS wet. Barjea Mai Ling Panda . Natomiast jego mama to elegancka Chic Choix Goes Georgia . W tym roku podczas jego pobytu u Nas zamierzamy zaprezentować go na wystawach w Polsce i za granicą . Planujemy wykorzystac go również w naszej hodowli . Quote
EwikB Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 oraz ~~ Stings Latest Fashion ~~ To przesłodka paricolorka , która jest córką młodego psa Chic Choix The Sunking , którego ojcem jest fantastyczny BIS , IntCh & AM & ENG & N & S & F & Nor & D Ch , Finnish Winner 2005 Top Lhasa apso in UK 2004 and Top Lhasa in Finland 2005 Kutani Reckles , którego potomstwo sięga po najwyższe laury wystawowe w Anglii , Europie i USA Jej mama to doskonała Stings Alice in my Name , córka IntCh & MK & BG & ROM & S & F & Balkan CH Stings Unexpected Marlo Junior , która prowadzi najlepsze linie skandynawskie i amerykanskie . Również mała Scandi w tym roku zadebiutuje na ringu . Mamy nadzieję że i jej wystawy przypadną do gustu Quote
Baha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ewa, super psiaki, Super, że udał Ci się plan;) chcialłabym zobaczyć je na żywo;) Może wreszcie wpadne kiedyś "po drodze";-) na kawkę:evil_lol: Quote
EwikB Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Baha napisał(a):Ewa, super psiaki, Super, że udał Ci się plan;) chcialłabym zobaczyć je na żywo;) Może wreszcie wpadne kiedyś "po drodze";-) na kawkę:evil_lol: Nie ma sprawy , zapraszam :-) Quote
martyna. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gratulacje! :loveu: Wspaniale, ostatnio zakochałam się w kolorowych Lhasa, także na pewno będę obserwowała tą slicznotkę na ringach :)) Quote
EwikB Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='martyna.']Gratulacje! :loveu: Wspaniale, ostatnio zakochałam się w kolorowych Lhasa, także na pewno będę obserwowała tą slicznotkę na ringach :)) Ostatnio wielu tak ma :-) Quote
martyna. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dokładnie. Ale trzeba przyznać, że mają swój urok :) Quote
EwikB Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='martyna.']Dokładnie. Ale trzeba przyznać, że mają swój urok :)[/QUOTE] Nie sposób sie z tym nie zgodzić , a od kiedy zobaczyłam Pandę to juz wogóle :-) Quote
EwikB Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Twój chłopak również niesie kolorki , że mozesz je mieć :-) Quote
Figarro Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ona jest piękna . Proszę powiedzieć , jak fachowo nazywa się ten kolor, bo spotkałam się z różnymi określeniami. Quote
nefesza Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No widzisz Ewa, a ja od zawsze mowilam, ze laciatki sa najpiekniejsze :) Quote
EwikB Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Figarro']Ona jest piękna . Proszę powiedzieć , jak fachowo nazywa się ten kolor, bo spotkałam się z różnymi określeniami.[/QUOTE] Scandi ma wpisany po prostu particolor , ale okreslają tez jako biało-złote Quote
EwikB Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Tak " na dzisiaj " prezentuje sie nasz Mufinek .Wiecej jego nowych fotek na stronce Quote
EwikB Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='PaMa']Śliczne te twoje psiaczki !!! Dziekujemy :-) Nasza 6 miesięczna Scandi Quote
Recommended Posts