EwikB Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zgłoszono 5 lhasaczków, dojechały 4.Giziak ma rozcietą łapkę od kłosa, mam nadzieję ze za chwilkę wydobrzeje. Sedziowała P.M. Świętoń, która jak wiadom dużą wagę przykłada do włosa i prezentacji. W młodziezy szedł Zodiak, który na tej wystawie ukończył Mł.CHAMPIONAT POLSKI :multi: Jowo w championach - BOB w młodziezy debiutująca para -i włascicielka i sunia.Doskonała, jednak początkowo nie chciała sie pokazać, potem ok, ale bez wniosku. W posredniej Pilarka - CWC i Najlepsza suka. Czyli z wyników zadowoleni wszyscy.Jedni zaczęli, inni skonczyli championaty :-) Pogoda okropna- wiatr, ulewa, słońce, misz masz totalny, organizacja też zostawiała sporo do życzenia. Natomiast rozetki obłędne - dzieki dziewczyny Quote
EwikB Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Fotki - na początek dwie siostrzyczki Dziadek -Jowek i wujek - Zodiak w dzien przed wystawą Quote
mucha__ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mysmy rozpoczeli duzy championat, ja niestety zadnych ciekawych fotek do pokazania nie mam :/ Quote
Diablica Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mi sie tak podoba fotka Tatusia Carmelka ze aż ja sobie zapisze:loveu: Quote
nefesza Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No nareszcie ktos sie pochwalil :) Gratuluje! Quote
agata56 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 mucha JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI ZA ROZETY :) Ewik a czemu nie pochwalilas sie TYM CZYM co JOWO dostal :) ;) Quote
Recommended Posts