Apso Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 GRATULACJE dla WSZYSTKICH zwycięzców minionych wystaw, a szczególne GRATKI dla KISSI za zgarnięcie BOBa w Sopocie, mając liczną konkurencję :lol: Quote
Nasza Sfora Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Gratulacje dla zwycięzców i nie tylko. Pozdrawiam wszystkich wystawców. :Dog_run: Quote
EwikB Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Dzidtka_Gl']jesli Mucha nie zna to Ewa na pewno i uzupełni ja wiem jeszcze , że Akisa nie było a Eol był II ale tyle wiem Troszkę z opóznieniem ale nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na komputer.Sopot bardzo udany dla moich futerek : Saphir Azurowa Amhara - Wybitnie Obiecująca , BOB Puppy Zodiak Azurowa Amhara - CWC Pasja Azurowa Amhara - CWC , res CACIB Pilarka Azurowa Amhara - CWC , CACIB , Najlepsza Dorosła Suka w Rasie Ti La Shu Jowo Azurowa Amhara - CWC , CACIB , Najlepszy Dorosły Pies w Rasie Prince of Darknes Sylena - BOB Weteran Na finałach Gizmo z Moniką ponownie BEST IN SHOW WETERAN III Na 3 razy prezentacji w weteranach pod rząd 3 razy miejsce na BIS-ie :lol::lol: Quote
Recommended Posts