mucha__ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wstawiam nieoficjalną stawke PSY Młodzież [FONT=Arial]DREAM COMES TRUE z Czańca Kocemba Iwona - Łódź[/FONT] [FONT=Arial]Posrednia[/FONT] [FONT=Arial]ZODIAK Azurowa Amhara Kleina Agnieszka [/FONT] [FONT=Arial]Otwarta[/FONT] [FONT=Arial]EOL ŚNIEŻNY LEW Wnuk Malec Aleksandra - Osie[/FONT] [FONT=Arial]HEART BREAKER Lhamco Laco [FONT=Arial]Kopańska Ewa - Starachowice[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Championów[/FONT] [FONT=Arial]AKIS Śnieżny Lew [FONT=Arial]Dombek Sylwia - Grudziądz[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Weteranów[/FONT] [FONT=Arial]PRINCE OF DARKNES Sylena FCIv[FONT=Arial]Besaraba Ewa - Grudziądz[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]SUKI[/FONT] [FONT=Arial]Młodzież [FONT=Arial]SHA-DEE Lhamco Laco Suplicka Monika - Gdańsk[/FONT] [FONT=Arial]PASJA Azurowa Amhara[FONT=Arial]Buszke Małgorzata - Gdynia[/FONT] FRENCH KISS z Czańca[FONT=Arial]Sowiński Maciej Grzegorz Robak, Anna Dzidt- Iwanowice[/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Pośrednia[/FONT] [FONT=Arial]PILARKA Azurowa Amhara FCI [FONT=Arial]Bieńkowska Anna Ewa Besaraba- Gdynia[/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
EwikB Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wydaje mi sie że Pati miała byc w starszej klasie, no i w planach miał byc szczeniaczek .. Quote
mucha__ Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Tak jak napisalam jest to nieoficjalna stawka z pierwszego terminu zgloszen. Jutro bardzo mozliwe ze bede miala cała Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 tyle wiem, na pewno ktoś później uzupełni PSY kl.szczeniąt ? SAPHIR Azurowa Amhara kl.młodzieży I bdb DREAM COMES TRUE z Czańca - opis ładny ale podobno ani kroku nie chciał zrobić :( nie wiadomo czy wina trawy czy tego, że jednak trzeba wystawiać w klasie szczeniąt by pies był przyzwyczajony.... ehhh szkoda kl.pośrednia ? ZODIAK Azurowa amhara kl.otwarta ? EOL Śniezny Lew I CWC, res CACIB HEART BREAKER Lhamco Laco - fajnie bo liczy mu sie jak CACIB :) kl.championów ? AKIS Śnieżny Lew I CWC, CACIB Ti La Shu JOWO AZUROWA AMHARA kl.weteranów ? PRINCE OF DARKNES Sylena FCI SUKI kl.młodzieży I Zw.Mł. Najlepszy Junior w Rasie i Zwycięzca Rasy :loveu: FRENCH KISS z Czańca :loveu: ? SHA-DEE Lhamco Laco kl.pośrednia I CWC CACIB PILARKA Azurowa Amhara FCI kl.otwarta I CWC res.CACIB PASJA Azurowa Amhara Quote
martyna. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratulacje :loveu::loveu: Nie wiem jak inni, ale ja czekam na wieści z BOG IX i Juniorków:cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dzięki ;) no ja też czekam może coś się tam uda Kisi "wyhaczyć" :) Quote
martyna. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Oby,oby :cool3: Trzymam kciuki za Kissi :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Kisi wyszła z BOG Jun. do finału BIS Jun. była tez w finale BOG ale na pudło nie załapała się Quote
martyna. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Szkoda.Ale gratuluje jeszcze raz wzięcia BOB'a z młodziutką Kissi :) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dziękuję, no szkoda ale mam nadzieję, że kiedyś w końcu się znów uda wskoczyć na pudło, ma nie całe 13 miesięcy Quote
mucha__ Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Gratulacje dla wszystkich :multi: Pilcia na wystawie dostała CWC, następnie wywalczyła CACIB-a i NDSwR !!! :loveu: Quote
martyna. Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Na pewno Kissinka jeszcze nie raz pojawi się na pudle ;) Cała kariera przed nią :loveu: Gratulacje Mucha :)) Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 dzięki gratulacje dla Muchy i dwóch Ew :) robił ktoś fotki ??? Quote
mucha__ Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Ja robiłam foty i nawet coś wyszlo wiec zaraz wstawie ;) Dzięki za gratulacje :D Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 to fajnie, chętnie oglądne chociaż... no ale nie będe wyprzedzać faktów ;) Quote
nefesza Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratuluje wszystkim! szkoda, ze wyniki niepelne.... Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 jesli Mucha nie zna to Ewa na pewno i uzupełni ja wiem jeszcze , że Akisa nie było a Eol był II ale tyle wiem Quote
Diablica Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratulacje dla Tatusia Carmela buzki od synka:loveu:noi dla całej reszty:loveu: Quote
mucha__ Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Jowo Co do wyników do ja prawie nigdy nie wiem co się dzieje na lhasakach :P Quote
Dzidtka_Gl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mucha podziel ten post na kilka bo z tego co pamietam moze byc 5 zdjec w 1 poscie i zaraz jakis zbyt obowiazkowy mod sie przyczepi , no chyba ze spia to nie budzmy ich ;) Quote
mucha__ Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Zapomnialam o tym zupelnie. Skleroza nie boli :evil_lol: Kisi Quote
Recommended Posts