Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szysz napisał(a):
My importujemy z Chin, przeważnie jeden kontener na pół roku. Dajcie namiary na producenta, popatrzymy.

jakby co to ja też będę w potrzebie namiotowej ;) Pamiętajcie o mnie.

Posted

szysz napisał(a):
Poszukamy czegoś. W Chinach można kupić wszystko ;) Tylko na pewno nie w ciągu najbliższych miesięcy bo po transporcie jesteśmy.

a mnie sie nie spieszy :)

• 3 weeks later...
Posted

[h=6]Ostatnia szansa na ten model namiotu i tylko w Piasecznie W-wa (16szt) cena 649,99zł. http://www.decathlon.com.pl/PL/base-seconds-212142983/#[/h]

[FONT=lucida grande]Decathlon - QUECHUA - BASE SECONDS QUECHUA - na obóz wędrowny dla 4- lub 6-osobowej rodziny. Szybk
www.decathlon.com.plQUECHUA - BASE SECONDS QUECHUA - na obóz wędrowny dla 4- lub 6-osobowej rodziny. Szybki montaż. Przedsionek chroniący przed złymi warunkami atmosferycznymi.

[/FONT]

Posted

Witam.. też kiedyś miałem problem z wyborem namiotu, teraz moge polecić wszystkim parasole tzw, wędkarskie z parawanem odpinanym , super sprawa- osłoni przed deszczem slońcem. co do transportu niewielki ,lekii pakunek. Polecam

Posted (edited)

Mam taki namiot do sprzedania, kupiłam go wczesną wiosną w Niemczech.
Niestety dla mnie okazał się za mały.
wyskość - 2m
podstawa - 1,65 x 1,65m
waga - 3 kg

Edited by Agataw
  • 10 months later...
Posted

[quote name='cockermanka']Heh, no ja już wiem, jakiego namiotu szukam... Camptown ... oczywiście w Polsce nie znalazłam... czyli na razie nasz pawilon musi wytrwać...[/QUOTE]

Chętnie kupię namiot wystawowy, może ktoś chce się pozbyć ????

Posted

[quote name='Agataw']Mam taki namiot do sprzedania, kupiłam go wczesną wiosną w Niemczech.
Niestety dla mnie okazał się za mały.
wyskość - 2m
podstawa - 1,65 x 1,65m
waga - 3 kg[/QUOTE]
a masz fotke?

• 2 weeks later...
Posted

Heh, no ja już wiem, jakiego namiotu szukam... Camptown ... oczywiście w Polsce nie znalazłam...

cockermanka
, i co udało Ci się gdzieś dostać ten namiot? U nas pilna potrzeba zmiany starego namiotu na nowy :/

• 1 month later...
Posted (edited)

No przyznam,że na próbę zaczęłam rozkładać w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - myślę,że na otwartym terenie będzie duuużo łatwiej :cool3: , a jeszcze jak druga osoba się do tego dołoży to spoko. Generalnie wcale nie jest trudno.
Jest fajny, bo o prawie 2/3 mniejszy po złożeniu od pawilonu, który teraz mamy (któryś z rzędu zresztą...już wożę zapas śrubek i nakrętek,bo już tyle razy naprawiany...).
Jeszcze może sobie dorobię ze dwie ścianki tak dodatkowo - mocowane na rzepy ;)
Można łatwo zrobić dopinane logo hodowli...no normalnie same plusy :D (prawie).
Za tą cenę nie można mieć samych plusów. A teraz mogę spokojnie myśleć o poważnym namiocie :razz:

Edited by cockermanka
Posted

A ja sie zaopatrzyłam w superowy namiot na WDS :)
czeski producent :)
namiot w podobnym stylu, wielki, tylko mój ma jescze scianki z materiały,a jak jest gorąco to sie je odsuwa suwaczkiem, zwija i zostaja same scianki z moskitirey, rozkłada sie pieknie bo jak duzy parasol-rozłozyłam i złozyłam go sama na podwórku
nie mam fotki w tym momencie, mój jest taki sam tylko oczywiście nie rózowy klik

Posted

[quote name='cockermanka']Heh..no to jest taki, jakiego szukam... niedyskretne pytanie - jaka cena tego cuda?[/QUOTE]

Właśnie, jaka cena? I gdzie można go dorwać?