agata-air Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pusia słyszy, ale słabo. Słyszy tylko wysokie dźwięki, i kiedy jest to jedyny bodziec (np. nie jak w schronie gdzie szczekało wiele psów). Quote
Maupa4 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 xxxx52 napisał(a):zeby teraz w kolejce nie ustawili sie po nia hodowcy:mad: Nie mają szansy ... :diabloti: A co do niesłyszenia - cóż ... psy niesłyszące mimo wszystko reagują na pewne dzwięki. Moja Mona reagowała na klaskanie. Żwirek reaguje na ... pstrykanie. Ale Debi i Muchomorek na razie nie reagują na nic. Neurolog proponował mi używanie gwizdka - nie próbowałam ale tylko dlatego że mam i niewidomego psa. Ale nie ma co zrażac się głuchotą - wspaniale można porozumiewac się z psem "językiem migowym". Polecam - "drzec" się nie trzeba ... ;) Quote
akucha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Podnoszę Pusię! Taka ładna bulwa :lol: Na filmie wiedać, jak tęskniła do ludz biedactwo. Quote
agata-air Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pusia nadal u mnie. Zachowuje się wzorowo. bo ja trzymam psy w szufladach ;p Quote
Inez de Villaro Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Agata- w szufladzie???? No wstydź się!!!:crazyeye: Quote
akucha Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 W górę Pusieńko!!!! Alez ona ładna :lol: Quote
Bila Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale pilota dziewczyna ma, to nawet ta szuflada nie przeszkadza:cool3: Quote
Korenia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dzisiaj pokazywałam mamie zdjęcia ufolki Fifi (mama strasznie lubi BF, od czasu, kiedy znajomy zostawił sąsiadce swoją BF wracajac z wystawy, na kilka godzin - moja razem z BF tak się bawiły, że myśleliśmy, że za moment obie zejdą ze zmęczenia ;)) i weszłam sobie z czyjegoś podpisu na BF w potrzebie i stamtąd tutaj :) Oglądnęłam sobie filmiki i strasznie mi się podobał mord na Agacie :cool3::evil_lol: Mam nadzieje, że Bulwiątko znajdzie super domek :loveu: Quote
Fredzia:) Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Korenia napisał(a):Dzisiaj pokazywałam mamie zdjęcia ufolki Fifi (mama strasznie lubi BF, od czasu, kiedy znajomy zostawił sąsiadce swoją BF wracajac z wystawy, na kilka godzin - moja razem z BF tak się bawiły, że myśleliśmy, że za moment obie zejdą ze zmęczenia ;)) i weszłam sobie z czyjegoś podpisu na BF w potrzebie i stamtąd tutaj :) Oglądnęłam sobie filmiki i strasznie mi się podobał mord na Agacie :cool3::evil_lol: Mam nadzieje, że Bulwiątko znajdzie super domek :loveu: Pusia ma opis ze juz w nowym domku:loveu:Kto raz zakocha sie w buldozkach zyc bez nich nie moze:) Quote
agata-air Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tak Pusia już jest w nowym domu u super rodziny w Warszawie. Quote
Bila Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jak nikt, ja sie bardzo cieszę:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts