Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obecnie z Sixtenem jestesmy w Finlandii, jak chyba nie trudno sie domyslec w hodowli Chic Choix :)
Bawimy sie, uczymy, wypoczywamy, a w weekend kibicowalismy rodzince na wystawach w Estoni (Haapsala) gdzie BOB i BOG-1 dla taty Sixtena - CC Southern Star, BOS dla CC Chic Is It, a 2nd Best Bitch, Best Junior i BIS Junior III dla CC Ta Sen Kinetic:loveu:. Dzien pozniej wybralysmy sie na Lotwe (Ogre) gdzie Ashley otrzymal kolejnego BOB'a oraz BOG-5 i tym samym w 1 weekend skonczyl championat Estonii, Lotwy oraz Baltyku:loveu:
A to fotka Sixtena z tata zrobiona na plazy w drodze powrotnej ;)

• 2 weeks later...
Posted

No i dotarłam do domku :multi: Pełna niesamowitych wrażeń :loveu:
Poznałam wielu wspaniałych ludzi i świetnie się bawiłam w ich towarzystwie oraz moich starych znajomych :) Odwiedziłam kilka hodowli i poznałam prawie całą rodzinke mojego Sixtena ;)
Teraz obiecane fotki z wystawy w Estonii:

Best in Group-1 Multi & Int Ch.Chic Choix Southern Star

BIS Junior-3 JWW'08 Chic Choix Ta Sen Kinetic

Wiecej mojego autorstwa na http://www.madisondogs.com

A tu tatuś z synkiem po wystawie- czyli Sixten & Ashley...

Posted

Moja ulubiona fotka ze słodką Michelle, czyli BOS Westminster'08,Ch.USA,Fin,Est,Lv itd... Chic Choix Chic Is It :loveu:

No i na sam koniec, ale jak to mawiają last but not least... ;)
Souvenir który przywiozłam z moich wakacji jest dosyć niecodzienny :lol:
Kolejnym moim gościem po Pandzie jest:
Nordic, Norwegian, Swedish & Fin Ch. Chic Choix My Man Ashley

[SIZE=2]Ashley (zwany także Norwegian Ashley) na stałe mieszka w Norwegii w hodowli Tza-Ma's i jest własnością Mortena Sterri, któremu jestem bardzo wdzieczna za zaufanie i powierzenie mi swojego skarbu :)

Posted

No No Gosiaczku super fotki:loveu:No i GRATULUJE takiej super wyprawy nowych doswiadczen:multi:Oby tak dalej;)Niech sie Twoje marzenia spelniaja no i widac bialo na czarnym ze krok po kroku mozna darzyc do celow:multi:Super:loveu: