Magi Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Maks i Spark napisał(a):jeśli można, to poproszę o stawkę szpiców wilczych :lol: To stawka i oceny u Wolfspitz Klasa senoirow Nelly's Major 1. German Grey Stars Einstein 2. Chris von Hochkirchen 3. Mlodziez-Psy Gandor van het Earlskamp V1, BJS Artic Kees Affair vom alten Nierstal V2 Nelly's Vynn V3 Harry Potter della Renard Gris V4 Posrednia Giorgio van het Earlskamp V1 Championy Hasko vom St. Töniser Land V1, CACIB, BS, BOB Tommy vom alten Nierstal V2 Otwarta Nelly's Ucas V1 suki senoiry Kim zum alten Feuerwehrturm 1. Platz, senior BOB Nelly's Naomi 2. Banja vom Echelnstein 3. Szczeniaki Endearing Romina vom Kreigenfeld VV Mlodziez Nelly's Vunny V1, BJS Bosliefje-Edda op'n Spits Terpje V2 Banda von der Römerroute V3 Gei Gei Larue della Renard Gris V4 Posrednia Whitney Houston vom alten Nierstal V1 Bonny-Bijou von der Römerroute V2 Luddelos Pallaz Athena V3 Otwarta Daisy-Dee vom Kreigenfeld V1, CACIB, BS Faith van het Earlskamp V2 magi:-) Quote
M&S Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dziekuję za stawkę wilczych :lol:, a czy załapały się może na fotki?...choć na jedną ;) Quote
iza Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Polskie PONy w Dortmundzie zdobyły Bundessieger (i to jeszcze w dodatku i pies i suka!!!) Bundessieger CACIB, BOB CAR z Liliowego Zacisza Bundessieger CACIB PIĘKNA PONCIA z Armii Zbawienia :multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
E.DEREK Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Pięknie zaprezentowały się polskie PONy w Dortmundzie. Byłam, kibicowałam :loveu: Gratulacje dla wszystkich, naszych reprezentantów :klacz::klacz::klacz: Też się pochwalę, a co mi tam;) Polski leonberger wygrał w "jaskini lwa" . Mój LORD Luna Leo - Bundessieger 2008 :multi::multi::multi: Quote
M&S Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 E.DEREK napisał(a): Też się pochwalę, a co mi tam;) Polski leonberger wygrał w "jaskini lwa" . Mój LORD Luna Leo - Bundessieger 2008 :multi::multi::multi: super gratulujemy :lol: Quote
Recommended Posts