Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Ta sunia ma tylko jedynie 2-3 dni na znalezienie domu lub chocby domu tymczasowego. Jesli taki dom sie nie znjadzie, w ten weekend sunia trafi do schroniska w Józefowie.[/FONT]
[FONT=Arial]Została wyrzucona w Markach pod Warszawą.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest maleńka, bardzo grzeczna, nauczona czystości, zna podstawowe komendy.[/FONT]

[FONT=Arial]Jest młoda, ma niecały rok. [/FONT]

[FONT=Arial]Przez te 2-3 dni sunia bedzie siedziec w komórce u pana w Markach, ktory ją znalazł. Tylko tyle może dla niej zrobć.[/FONT]

[FONT=Arial]Błagam pomóżmy jej.[/FONT]

[FONT=Arial]Bezposredni kontakt:[/FONT]

<FONT face=Arial>

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy wiesz coś więcej na temat jej charakteru, zachowania w stosunku do iinnych zwierząt, ludzi itd.. Moze sie zgubiła. Moze trzeba rozwiesić ogłoszenia w okolicy...:razz:

Posted

Oto co napisał pan, ktory przetrzymuje sunie:

[FONT=Arial]Przyjazna wobec wszystkich ludzi i zwierząt. Nawet za bardzo :) Mam kota wobec którego ta sunia wykazuje jedynie chęć zabawy, w przeciwieństwie do kota, który raczej takich psich pieszczot nie lubi;)[/FONT]
[FONT=Arial]Raczej nadaje się na psa domowego, bo bardzo ciągnie ją do mieszkania.[/FONT]

Posted

2 dni to bardzo mało! Dziś wieczorem będe wiedziała czy mogę wziąć sunię na tymczas. Na razie czekam na telefon bo obiecałam miejsce innemu psiakowi, juz wczesniej.

Posted

wtatara napisał(a):
zmieniłam zdjęcia na Allegro, te 2 ostatnie są najlepsze , ten uśmiech może kogoś ujmie

Te 3 ostatnie zdjęcia to moja suczka. Nie wczytałaś się w wątek :evil_lol: Ale one są identyczne, więc jak dla mnie możesz zostawić ;);) Mam jeszcze troszkę fajnych :-)

Tylko ciotka jak mi mojego psiaka zlicytujesz, to cię udusze...

A moja Blanka nieświadoma, szczęsliwie się we mnie wtula. Nie wie jakie czarne chmury nad nią wiszą. Allegro... :-)