Kasiek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]Ta sunia ma tylko jedynie 2-3 dni na znalezienie domu lub chocby domu tymczasowego. Jesli taki dom sie nie znjadzie, w ten weekend sunia trafi do schroniska w Józefowie.[/FONT] [FONT=Arial]Została wyrzucona w Markach pod Warszawą.[/FONT] [FONT=Arial]Jest maleńka, bardzo grzeczna, nauczona czystości, zna podstawowe komendy.[/FONT] [FONT=Arial]Jest młoda, ma niecały rok. [/FONT] [FONT=Arial]Przez te 2-3 dni sunia bedzie siedziec w komórce u pana w Markach, ktory ją znalazł. Tylko tyle może dla niej zrobć.[/FONT] [FONT=Arial]Błagam pomóżmy jej.[/FONT] [FONT=Arial]Bezposredni kontakt:[/FONT] <FONT face=Arial> Quote
Kasiek Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 wtatara napisał(a):ZROBIĆ Allegro? poprosze! dzieki! Quote
Kasiek Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 auraa napisał(a):podnoszę małą! Ona jest wielkości jamnika? jest nawet mniejsza, kruszynka taka Quote
Kasiek Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 POdnosze! malenka jest w wielkiej potrzebie!!! Quote
auraa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 czy wiesz coś więcej na temat jej charakteru, zachowania w stosunku do iinnych zwierząt, ludzi itd.. Moze sie zgubiła. Moze trzeba rozwiesić ogłoszenia w okolicy...:razz: Quote
Kasiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Z tego co mówił ten pan jest grzeczna i nie ma z nia problemów. Quote
betinka24 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 czasu bardzo mało potrzebny pinie chociaż tymczas,nie można pozwolić zeby takie maleństwo trafiło do schroniska!! Quote
Kasiek Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Oto co napisał pan, ktory przetrzymuje sunie: [FONT=Arial]Przyjazna wobec wszystkich ludzi i zwierząt. Nawet za bardzo :) Mam kota wobec którego ta sunia wykazuje jedynie chęć zabawy, w przeciwieństwie do kota, który raczej takich psich pieszczot nie lubi;)[/FONT] [FONT=Arial]Raczej nadaje się na psa domowego, bo bardzo ciągnie ją do mieszkania.[/FONT] Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kasiek napisał(a):Z tego co mówił ten pan jest grzeczna i nie ma z nia problemów. w gore mala !!! Quote
zulugula Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 25/08 może jechać do mnie na tymczas. Bedzie jak szczeniak mojej psicy: Jakiej ona jest wysokości w cm? Quote
zulugula Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Zgadza się. Do tego czasu musi gdzieś mieszkać. Jak trafi do schronu to koniec. Quote
auraa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 2 dni to bardzo mało! Dziś wieczorem będe wiedziała czy mogę wziąć sunię na tymczas. Na razie czekam na telefon bo obiecałam miejsce innemu psiakowi, juz wczesniej. Quote
wtatara Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zmieniłam zdjęcia na Allegro, te 2 ostatnie są najlepsze , ten uśmiech może kogoś ujmie Quote
zulugula Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 wtatara napisał(a):zmieniłam zdjęcia na Allegro, te 2 ostatnie są najlepsze , ten uśmiech może kogoś ujmie Te 3 ostatnie zdjęcia to moja suczka. Nie wczytałaś się w wątek :evil_lol: Ale one są identyczne, więc jak dla mnie możesz zostawić ;);) Mam jeszcze troszkę fajnych :-) Tylko ciotka jak mi mojego psiaka zlicytujesz, to cię udusze... A moja Blanka nieświadoma, szczęsliwie się we mnie wtula. Nie wie jakie czarne chmury nad nią wiszą. Allegro... :-) Quote
Recommended Posts