Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, to Bercik nie dość Ci małżeństwo sperforował...Żeby tak zaraz do garażu, za byle drobiazg!
Chociaż faceci to potwory, ogólnie. Ja dziś mojemu naskarżyłam, że tybetaniszcze zjadło mi kolejne buty - tom została objechana, że buty to się trzyma na szafie i że psa wodzę na pokuszenie...

Posted

ona03 napisał(a):
Gdzieś mi uciekł Bercik :)
już go zapisuję.
Buzialeczki dla misiaczków-futrzaczków :)

No, masz...troszkę lepiej się poczuł i już nawiał!...a to spryciula!!!

Posted

Florentynka napisał(a):
Oj, to Bercik nie dość Ci małżeństwo sperforował...Żeby tak zaraz do garażu, za byle drobiazg!
Chociaż faceci to potwory, ogólnie. Ja dziś mojemu naskarżyłam, że tybetaniszcze zjadło mi kolejne buty - tom została objechana, że buty to się trzyma na szafie i że psa wodzę na pokuszenie...

W pełni popieram...potwory,ogólnie!
Beniuta dziabnął małżeństwo w nochal, ja psiaka dyscyplinuję i...dostaję ochrzan,że nic nie rozumiem,bo biedny Bercik się zestresował,a ja mu jeszcze dalszy stres funduje!...i dlatego ja do garażu,a psiaki w sypialnię...bo się zestresują!

Posted

...hehehe...dobrze Wam tak...ja się mam lepiej bo garażu nie mam...a i sypialnia u mnie pokojem gościnnym zarazem...więc małżeństwo nie szaleje...ale eksmisja zawsze może być w czyn wprowadzona...chociażby na balkon...miejcie się na baczności dziewczyny.

Posted

hihihi...a to się nam możliwości namnożyło!
Spokojnej nocki!!!...z grzecznymi psiakami najlepiej,bo wtedy eksmisje nie groźne!

...a że Bercik zgodne bydlatko ostatnio jest,pozwalam sobie na bazarek zaprosić...może już rankiem...

KURECZKA Z KOGUCIKIEM...STYLOWE SZKATUŁECZKI na spakowanie dyskretne i eleganckie biżuterii...
..wiosenny notesik z literką (a może udałoby się i inne zamówić)...oczywiście na beniowe zobowiazania...i dla Diego także!!!

http://www.dogomania.pl/threads/182336-Raz-jeszcze-na-A-wiAE-tecznie-i-stylowo-kureczki-z-kogutkiem-szkatuA-eczki-na-biA-u-31-03?p=14341231#post14341231

Zapraszamy!!!

Posted

[quote name='Malwi']hehe jasne :D no to tak ... mamy link do banerku w postaci

http://img.photobucket.com/albums/v652/malfinaaa/operabazarek.jpg

klikamy na tą ikonkę od wrzucania obrazków czyli to ->

i wklejamy tam ten link co jest wyżej - ten do banerku.

zaznaczamy całość od znacznika i klikamy to ->

i w to okienko co wyskoczy wklejamy link do wątku - najlepiej jak najkrótszy żeby nie było zbędnych znaków czyli np.

http://www.dogomania.pl/threads/181855 ( ten cały tekst który jest niepotrzebny)

dajemy ok i mamy podlinkowany banerek :D mam nadzieje ze wszystko jasne :D
jakieś pytania ? :D

Malwi...udało się!!!!

...mój pierwszy podlinkowany i odpowiednio wymiarowy banerek...huuuuura...udało się!!!!

Posted

Zuzliku, gratuluję samodzielnego podlinkowanie banera:D:loveu::cool3::multi::multi:

a co do czarnego paska bezpieczeństwa na ścianie, to u mnie ściany nad legowiskami są obite przeźroczystą płytą plastikową, od podłogi do wys. 45 cm w górę - polecam - łatwo się myje i z daleka jest niemal niewidoczna:cool3:

Posted

[quote name='Malwi']Frayu - załóż sobie konto na photobucket.com - coś jak imageshack tylko lepsze ;) jak założysz daj znać to nauczę :D

Dziekuje Malwi, zamelduje, jak tylko sie zarejestruje. Czasami czuje sie bezradna, zwlaszcza na forum.

Posted

Atrisko napisał(a):
Zuzliku a jak tam dzień dzisiejszy w dwóch słowach? Beniutki grzeczne były i na ciąg dalszy remontu pozwoliły???

Dzisiaj psiury cały dzień w domku same siedziały i spisały się na medal...nawet cudnie nas wywitały jak wróciliśmy!!! To prawdziwa ostoja i zdrój spokojności mojej...przy nich wszystkie złe moce znikają!!!
Teraz, po spacerku i kolacji,śpią cudnie...cudnie pochrapując!!!
Nie masz lepszej terapii niż słuchanie ich "orkiestry"!!!

Dobrej nocki wszystkim!

Posted

I mnie się wydaje, że terapia "futrzta" najlepsza ;).
Jak człowiek wtuli się w futerko to wszystkie troski znikają :loveu:.
I uwielbiam jak mój maleńki "diabełek" ślicznie chrapie :evil_lol:
a trochę większa "Ruda Maupa" mlaszcze przy jedzeniu :evil_lol:
czy to już trzeba leczyć ????:roll:
A Bercikowe :loveu:chrapanie i mlaskanie przy jego gabarytach ;)
mogę to sobie tylko wyobrazić :evil_lol:

Zdróweńka Berciniu wiosna już będzie dobrze :loveu:.

Posted

Dzisiaj znowu psiury długo same zostaną...ale to kochane drabiki,więc spokojnie być powinno...zresztą Zuzia mi wszystko opowie jak wrócę pojutrze...oj,tra mi wszystko ze szczegółami opowie!

Posted

Malwi napisał(a):
bico - teraz to już farby zmywalne są :D spisują się podobno świetnie :D

wiem, że są ale po kilkuset razach kolor blaknie:evil_lol: