Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wybaczcie za offa: Podobno maja byc straszne mrozy, a Hero dalej w schronie. Kolega, ktorego uratowal zostal zabrany a Hero zostal:(:( Proszimy o pomoc finansowa, zeby moc Hero zabrac ze schroniska. http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel Cos nie moge wkleic linka, Hero jest w moim banrze. Quote
bico Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 _ogonek_ jak Ci bosko, że masz 13 lat!:multi: Najlepsze przed Tobą dopiero! Ja to już taka stara raszpla:-( i to na najlepsze, już za mną niestety:( Luuudzie pies zamarza na działkach Warszawa Ursynów:-( Potrzeba DT lub DS...bez tego umrze...:-( http://www.dogomania.pl/threads/178035-Porzucony-i-ZMARZNIAE-TY-pies-koczuje-na-dziaA-ce-potrzebny-DT-DS Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 No i zrobiło się ogłoszeniowo u Bercika...ja też z ogłoszeniem przyleciałam...chłopię śpinka słodko i pomrukuje i pomlaskuje przez sen,a ja...no,właśnie proszę... Choć nie adopcyjny...choć skołtuniony i zapchlony...choć śmierdzący straszliwie...choć z resztą łańcucha na szyi...MIECIO BŁAGA O POMOC...ŚLEPE 31KG ZAGŁODZONEGO I ZAMARZAJĄCEGO BERNARDYNA!!! http://www.dogomania.pl/threads/178319-MIECIO-A-lepe-31kg-ZagA-odzonego-i-ZamarzajAE-cego-Bernardyna-POMOCY-Ratunku?p=13947846#post13947846 ...zajrzyj proszę na jego wątek...może nie tylko uronisz łezkę...może uda Ci się pomóc i rzeczywiście uratować psie życie... Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zuzlikowa zajrze z ciezkim sercem :(:( Link nie dziala :(:( Quote
zuzlikowa Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Już chyba jest ok...boże,tyle tych psiaków,a tu takie mrozy nadchodzą... Szarotko...Twój także niestety nie otwiera się!!! Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A to nie ladnie z jego strony:mad::mad::mad: Poprawiam http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel Quote
gameta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']N ie wiem gdzie uciekł mi post,którego napisałam...piszę jeszcze raz! Dr Hildebrand stwierdził,że nie ma co tego tematu rozpatrywać,bo nie sądzi by teraz cokolwiek Bercika bolało.Ani obserwacja,ani badanie manualne,wyniki badań RTG i usg nie nie sugerują absolutnie takiej sytuacji...nie ma po co podawać środków przeciwbólowych gdy nie ma bólu. Nooooooo i takiej odpowiedzi się spodziewałam - strasznie się cieszę :multi: Quote
dorobella Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zimno....a ja dzisiaj widziałam półdzikiego małego psa z zamarzniętym śniegiem na pysku, płochliwy...nie poszedł za mną...chociaż trochę jedzenia chciałam mu dać..... Quote
Aimez_moi Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ciesze sie razem z Wami. Bercik jest cudownym "maluchem" :) Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Zuzliku kochany wszyscy tu jesteśmy z Tobą i ciepłe myśli, słowa i fluidy wysyłamy :buzi: Quote
Kika9004 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jak tak ogłoszeniowo się zrobiło to chyba się nie pogniewacie jeśli zaproszę was na bazarek z którego dochód będzie przeznaczony na psinkę z niedowładem tylnych kończyn :( http://www.dogomania.pl/threads/177830-Psie-sweterki-KUP-TERAZ-do-31-01-2010-na-FRUZIAE *** Także jestem z wami i trzymam kciuki by wszystko wyszło na prostą :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Zuzliku kochany wszyscy tu jesteśmy z Tobą i ciepłe myśli, słowa i fluidy wysyłamy :buzi: I te dobre fluidy naprawdę działają :lol: Cieszę się Zuzliku z dobrych wieści :loveu: Berciku nie jedz już więcej takiej zimnej zupki. Taki spryciarz jak Bercik, nauczy się pewnie także samodzielnego podgrzewania zupki :biggrina::biggrina: Quote
makatka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 tak.. będzie chuchał póki zupka się nie ogrzeje :D Quote
Kika9004 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jak taki duży psiak chuchnie to od razu cieplutka będzie :) Muszę ten patent wypróbować z moją beńką :D Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Tyle tu mówiło się o wyczynie Bercika...jego koalicjant serdeczny w pomysłach i sprycie,czyli DROPISŁAW Wspaniały,pokazał dopiero wyczyn...by jednak zbyt mocno obu paniczyków nie zachęcać nadmiernym podziwem...nic Bercikowi nie powiedziałam,choć bardzo się uśmiałam z jego miny gdy spojrzał na mnie zdziwiony,jak prychałam przed monitorem!!! Ale...aleeee oto i wyczyny Dropcia...pomyłka-Dropisława Pomysłowego! http://www.dogomania.pl/threads/132491-LUBLIN-Dropek-ma-domek-Dropek-ma-domek?p=13956823#post13956823 ...jeszcze się nie mogę uspokoić...zmykam na spacer,bo pokwikuję wzbudzając niepokój u obu psiaków... Quote
Kika9004 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dropisław dał czadu! :) Co jak co, ale lepiej niech Bercik nie daje takich popisów :D Quote
Aimez_moi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Bercik jest cudowny. Zuzliku mam pytanie: jak Bercik chrapie? Quote
makatka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 mnie link nie działa..po kliknięciu "not found" :( Quote
Malwi Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dobry link : http://www.dogomania.pl/threads/132491-LUBLIN-Dropek-ma-domek-Dropek-ma-domek?p=13956823#post13956823 Quote
zuzlikowa Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Aimez_moi napisał(a):Bercik jest cudowny. Zuzliku mam pytanie: jak Bercik chrapie? Wiesz,zastanawiałam się dłuższą chwilę jak opisać chrapanie Bercika.I naprawdę jest to mieszanka pomlaskiwania z pomrukiwaniem i posapywaniem...wszystko to zaprawione niskim spokojnym oddechem przynoszącym też odczucie bezpieczeństwa,zdrowia,sytości... Wiem,że ten opis jest bardziej stanem moich uczuić gdy słucham tego pochrapywania,ale tak właśnie mi się kojarzy- mlaskanie i posapywanie dające spokój i wyciszenie!Uwielbiam słuchać tych odgłosów snu Bercika i Zuzi...łapię się nawet w nocy na tym,że zamiast spać tonę w tych pochrapywaniach...i nie wiem kiedy usypiam spokojna i wyciszona!!! Quote
Atrisko Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zuzliku...chyba zacznę Ci zazdrościć tego "relaksacyjnego chrapania"...moja psica cichutko śpi, no chyba że ma sny jakieś niespokojne, to wtedy skomli albo burczy...albo nóżkami przebiera...ale chrapać nie chrapie...więc w ciszy zasypiam:evil_lol: ( albo wsłuchuję się w inne "chrapki"...jak to Zuzlik pisze małżeństwa...:mad:) Quote
Aimez_moi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Pytalam dlatego, ze moj labradorek tez chrapie. Czasem bardzo nisko i niespokojnie jakby sen byl smutny a czasem w innych tonach. Wyobrazam sobie chrapanie Twojego "malucha". Kurcze to musi byc super jak caly Bercik. Quote
ANETTTA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mój Dragon to ma chrapanie na zawołanie jak go wyganiam z domu np na dwór a on nie ma na to ochoty ... to szybciutko sie kładzie jeszcze ma oczy otwarte i mocno głosno chrapie !!!! nie ma mocnych aby go wygonił na dwór pies jest zaspany i nie władny kocham te jego chrapki i jego takeigo słodkiego teraz lezy obok mnie tzn na moich nogach on musi byc jak najbliżej swojej paniusi !!!! Quote
ANETTTA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa w nocy spi obok łóżka z łapkami do góry czasem mnie te jego chrapki budzą w nocy oduczyłam się spać na brzegu łóżka bo pare razy nabiłam sie na te jego łapki sterczace (jak śpi na grzbiecie ) hhehhe Quote
Recommended Posts