Jump to content
Dogomania

SHELBY-młodziutka,w typie jamnika;POLECAM!!! DT u mnieTYLKO NA KILKA DNI! ma domek

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow

właśnie mało z krzesła nie spadłam :)))))))))))))))))))))

zadzwonił p.Marcin z pytaniem, kiedy była kąpana...chciałby użyć środka na kleszcze (na poprzedni dostała uczulenia i musiałam odstawić), bo ZNALAZŁ jednego kleszcza.... :crazyeye:

doszłam do wniosku, że zdalnie nie da się tego zrobić :p
i okazało się, że jest DIAMETRALNA zmiana... mała władowała się dziś do łóżka i nie chciała wyleźć :evil_lol: :multi:

jeszcze nie mówię, że to koniec tułaczki...ale myślę, że dziewuszka stara się wykorzystać szansę :multi: a dla p. Marcina i Jego Żony to na pewno ważne, że zaczyna pokazywać, że naprawdę jest uroczą sunią :loveu:

Posted

odpukać, tfu tfuuu...jest coraz lepiej... wczoraj suńka jeszcze przypadała do ziemi, dziś jest spokojniejsza.ponoć wizytę u weterynarza zniosła całkiem dzielnie :multi:
zobaczymy, co będzie, gdy p.Marcinowi skończy się urlop.. ale widzę, że ta adopcja naprawdę ma szanse zakończyć się dobrze :loveu:
jak tak dalej pójdzie, za parę dni ze spokojem sumienia poproszę o przeniesienie do działu "PO adopcji" :razz:

Posted

wczoraj minął tydzień od adopcji. właśnie rozmawiałam z p.Marcinem...wyrażał się o Łomży (nowe imię Shelby) w samych superlatywach :loveu:

proszę więc o przeniesienie wątku do działu "po adopcji" :multi:

Posted

Ka-ka napisał(a):
wyrażał się o Łomży (nowe imię Shelby)

:crazyeye: Lokalny patriotyzm? :evil_lol:
To może ja powinnam przechrzcić burki na radom i Mleczna? :evil_lol:
A tak serio bardzo bardzo się cieszę!!! :loveu:

Posted

asher napisał(a):
:crazyeye: Lokalny patriotyzm? :evil_lol:
To może ja powinnam przechrzcić burki na radom i Mleczna? :evil_lol:
A tak serio bardzo bardzo się cieszę!!! :loveu:

też byłam wzruszona, że są jeszcze patrioci....ale nieeee.... to od nazwy...PIWA :evil_lol: ech, rozumiesz, wspomnienia i te sprawy ;)

ale serio, ludzie super i cieszę się, że Shelby wykorzystała szansę (p. Marcin zadowolony, że "takiego grzecznego psa, to jeszcze nigdy nie miał", słucha się na spacerkach, bez smyczy też etc etc..jednym słowem-jest bardzo OK :loveu: )