wikolek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witam. Trzymam kciuki, aby Shelby :loveu:zaaklimatyzowała się w nowym domku ;) Quote
Ka-ka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow właśnie mało z krzesła nie spadłam :))))))))))))))))))))) zadzwonił p.Marcin z pytaniem, kiedy była kąpana...chciałby użyć środka na kleszcze (na poprzedni dostała uczulenia i musiałam odstawić), bo ZNALAZŁ jednego kleszcza.... :crazyeye: doszłam do wniosku, że zdalnie nie da się tego zrobić :p i okazało się, że jest DIAMETRALNA zmiana... mała władowała się dziś do łóżka i nie chciała wyleźć :evil_lol: :multi: jeszcze nie mówię, że to koniec tułaczki...ale myślę, że dziewuszka stara się wykorzystać szansę :multi: a dla p. Marcina i Jego Żony to na pewno ważne, że zaczyna pokazywać, że naprawdę jest uroczą sunią :loveu: Quote
Ka-ka Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 odpukać, tfu tfuuu...jest coraz lepiej... wczoraj suńka jeszcze przypadała do ziemi, dziś jest spokojniejsza.ponoć wizytę u weterynarza zniosła całkiem dzielnie :multi: zobaczymy, co będzie, gdy p.Marcinowi skończy się urlop.. ale widzę, że ta adopcja naprawdę ma szanse zakończyć się dobrze :loveu: jak tak dalej pójdzie, za parę dni ze spokojem sumienia poproszę o przeniesienie do działu "PO adopcji" :razz: Quote
Ka-ka Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 wczoraj minął tydzień od adopcji. właśnie rozmawiałam z p.Marcinem...wyrażał się o Łomży (nowe imię Shelby) w samych superlatywach :loveu: proszę więc o przeniesienie wątku do działu "po adopcji" :multi: Quote
asher Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ka-ka napisał(a):wyrażał się o Łomży (nowe imię Shelby) :crazyeye: Lokalny patriotyzm? :evil_lol: To może ja powinnam przechrzcić burki na radom i Mleczna? :evil_lol: A tak serio bardzo bardzo się cieszę!!! :loveu: Quote
halbina Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Świetnie! Zmień tytuł i napisz do moda o przeniesienie wątku. Quote
Ka-ka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 asher napisał(a)::crazyeye: Lokalny patriotyzm? :evil_lol: To może ja powinnam przechrzcić burki na radom i Mleczna? :evil_lol: A tak serio bardzo bardzo się cieszę!!! :loveu: też byłam wzruszona, że są jeszcze patrioci....ale nieeee.... to od nazwy...PIWA :evil_lol: ech, rozumiesz, wspomnienia i te sprawy ;) ale serio, ludzie super i cieszę się, że Shelby wykorzystała szansę (p. Marcin zadowolony, że "takiego grzecznego psa, to jeszcze nigdy nie miał", słucha się na spacerkach, bez smyczy też etc etc..jednym słowem-jest bardzo OK :loveu: ) Quote
Recommended Posts