Cyraneczka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Siberian Husky (7) Psy - Dogs 3 Klasa młodzieży - Junior Class HERO Nektar Północy LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr LEGENDRE ADRIEN Północny Wiatr 1 Klasa pośrednia - Intermediate Class DON'T BE LONG Eskimoski Domek Suki - Bitches 1 Klasa młodzieży - Junior Class LOVELACE ADA Północny Wiatr 1 Klasa pośrednia - Intermediate Class MISS PERSONALITY of Wolf Point 1 Klasa otwarta - Open Class SONORA de Ciukci Malutko coś... Jedynie Hania w pełnym rynsztunku ;-) Quote
Huskuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cyraneczka napisał(a): Malutko coś... Jedynie Hania w pełnym rynsztunku ;-) A tam w pełnym. Luna zostaje z moją mamą. :) Moje psy to prawie połowa zgłoszonych. A jak Tadka się zliczy, to nawet ponad połowa. Ale mam bujną hodowlę. ;) Pozdrawiam Hania Quote
LOCZEK Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Comic Sans MS]....................w Chojnicach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DON'T BE LONG Eskimoski Domek [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I CWC NDPwR BOB IIBOG[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [SIZE=6]Gratulacje!!![/FONT] Quote
Cyraneczka Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS]....................w Chojnicach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DON'T BE LONG Eskimoski Domek [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I CWC NDPwR BOB IIBOG[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]Gratulacje!!![/FONT] GRATULACJE!!!:multi::multi: Quote
Florka_xyz Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No No niezle :cool3:GRATULACJE :loveu::multi::multi::multi: Quote
galadria Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='LOCZEK'][FONT=Comic Sans MS]....................w Chojnicach[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]DON'T BE LONG Eskimoski Domek [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I CWC NDPwR BOB IIBOG[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]Gratulacje!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje !!!:multi:[/FONT] Quote
mortikia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Don't Be Long zaszalał - gratulacje dla hodowców i właścicieli :) A reszta wyników?? Quote
J.J.K. Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='galadria'][FONT=Comic Sans MS]Gratulacje !!!:multi:[/FONT] Dziękujemy Wam wszystkim ! Szkoda że Was z nami nie było... My również gratulujemy wszystkim walczącym w ten weekend !!! BRAWO !!! Quote
Daniel ED Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='galadria'][FONT=Comic Sans MS]Gratulacje !!!:multi:[/FONT] No prosze ale sie facecik rozkręca;););) Dołączam się do szczerych Gratulacji:lol::lol::lol: No to Eskimoski Domek poszalał-jestem bardzo dumny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech Wasza dobra passa trwa i trwa i trwa......................:cool1::cool1::cool1: Quote
Recommended Posts