Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"Popatrz, za kratami widać wychudłe ciałka o mądrych oczach...
Pytasz śpią?...Odpowiem ... tak śnią o domu, który kiedyś był, lub którego nigdy nie miały, o porannych pieszczotach, o własnym panu, który przecież kiedyś mówił, że kocha, o wspólnych spacerach do lasu ... Nad tym mrocznym miejscem unosi się dziwna aura... Słyszysz? Słychać szczekanie, które co chwilę przecina bolesne wycie i skomlenie...
Słyszysz? Co raz słychać odgłos walki toczonej na śmierć i życie. Ciężko obronić się przed ostrymi kłami...
W tym mrocznym miejscu zamknięto wszystkie psie historie, z dala od ludzi, bo tak najwygodniej.
Nie widzisz, więc nie ma...
Sam się oszukujesz, że takie miejsce nie istnieje."
autor nieznany

Nie pozwólcie Xantusiowi znaleźć się w takim miejscu. Uratujcie go od zapomnienia.

Cytat pozwoliłam sobie ściągnąć od Rotek :) mam nadzieję, że się nie obrazi... ale to tak obrazowe i wyraziste... że...

Posted

jest mi nieswojo ze narobilam niepotrzebnych nadzieji , nie majac pewnych na 100% wiadmosci, zachowalam sie chyba zbyt emocjonalnie :roll:.
Mam nadzieje , ze tym razem sie uda.
Zawsze słuze pomoca , tylko chyba musicie mi zrobic maly instruktaz

Posted

orpha - nie przejmuj się :) ważne, że próbowałaś :) Może jeszcze się uda? Czy z Twoim Tatą to już definitywnie nie wypali??

Zresztą nigdy nie mówiłaś, że to 100% pewne...

Posted

ech nie wiem :-(, on sie strasznie przejał Xantusiem , ale .... no wlasnie tym ale jest to ze sie troche boi a dwa nie mieszka sam i mysle ze to drugie jest wieksza zapora :angryy: